Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτησω...αληθευει οτι είναι κλειδωμένα τα Wifi , bluetooth kai oti το gps του δεν πιανει ευκολα δορυφορους???

Δεν εχω πιασει ποτε στα χέρια μου κ ακους πολλα τριγυρω!

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Να ρωτησω...αληθευει οτι είναι κλειδωμένα τα Wifi , bluetooth kai oti το gps του δεν πιανει ευκολα δορυφορους???

Δεν εχω πιασει ποτε στα χέρια μου κ ακους πολλα τριγυρω!

Το Bluetooth μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για ακουστικά bluetooth ή για car kit bluetooth - όχι για μεταφορά αρχείων.

Κατά τα λοιπά, το WiFi δεν είναι κλειδωμένο (το WiFi πώς να είναι κλειδωμένο;) και το GPS πιάνει μια χαρά τους δορυφόρους.

Δημοσ.
Το Bluetooth μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για ακουστικά bluetooth ή για car kit bluetooth - όχι για μεταφορά αρχείων.

Κατά τα λοιπά, το WiFi δεν είναι κλειδωμένο (το WiFi πώς να είναι κλειδωμένο;) και το GPS πιάνει μια χαρά τους δορυφόρους.

ευχαριστω!!

Κάτι ακόμα προγράμματα αυτο για να του βάλεις υπάρχουν ή πρεπει αν τα αγορασεις αυθεντικα??

Αλλιως καταφευγουμε σε σπασπμενα?

Επισης κατι τελευταιο να μην σας κουραζω χαρτες υπαρχουν ή πρέπει να αγοραστουν για το gps?

ευχαριστω...

• Super Moderators
Δημοσ.
ευχαριστω!!

Κάτι ακόμα προγράμματα αυτο για να του βάλεις υπάρχουν ή πρεπει αν τα αγορασεις αυθεντικα??

Αλλιως καταφευγουμε σε σπασπμενα?

Επισης κατι τελευταιο να μην σας κουραζω χαρτες υπαρχουν ή πρέπει να αγοραστουν για το gps?

ευχαριστω...

Προγράμματα υπάρχουν και δωρεάν και επί πληρωμή.

Οι μόνοι χάρτες που δουλεύουν προς το παρόν είναι του Google Maps (που περιέχεται στη συσκευή).

Φήμες λένε ότι στο κοντινό μέλλον αυτό θα αλλάξει και θα μπορεί να εγκατασταθεί εφαρμογή πλοήγησης τύπου Destinator. Προς το παρόν όμως δεν γίνεται.

Δημοσ.
Προγράμματα υπάρχουν και δωρεάν και επί πληρωμεί.

Οι μόνοι χάρτες που δουλεύουν προς το παρόν είναι του Google Maps (που περιέχεται στη συσκευή).

Φήμες λένε ότι στο κοντινό μέλλον αυτό θα αλλάξει και θα μπορεί να εγκατασταθεί εφαρμογή πλοήγησης τύπου Destinator. Προς το παρόν όμως δεν γίνεται.

ευχαριστω για τις πληροφοριες! γιατι ολοι πανε κ παιρνουν omnia k HTC ...ενώ το iphone ειναι υπερβολικα ομορφο κ πργμτικα απορω!!

Ηδη μαζευω λεφτα να το αγορασω :-):-):-)

Δημοσ.

καλημερα παιδια

χτες αγορασα το κινητο και εχω καποιες αποριες

1 πως μπορω να ξαναλλαξω το λογκο και αντι για ανανας να φαινεται παλι το μηλαρακι;

2.οταν 8ες να κλεισεις μια εφαρμογη απλα πατας το home η τπτ αλλο μηπως μενουν ανοικτες οι εφαρμογες;

3.πως μπορω να περασω ringtones μου εχει σπασει τα νευρα!

4.καμια καλη εφαρμογη εχω περασει αρκετες..αλλα θα θαλα και αλλες

ευχαριστω

• Super Moderators
Δημοσ.

2. Όταν πατήσεις το Home, δεν τρέχει σχεδόν καμία εφαρμογή στο υπόβαθρο - καθαρά για λόγους οικονομίας μπαταρίας.

3. Στον Macintosh υπάρχει το iToner ειδικά για μετατροπή mp3 σε ringtone και απ'ευθείας συγχρονισμό του iPhone.

5. Ψάξε στο AppStore, έχει πολλές δωρεάν εφαρμογές.

Δημοσ.
1 πως μπορω να ξαναλλαξω το λογκο και αντι για ανανας να φαινεται παλι το μηλαρακι;

Μονο αν κανεις ξανα jailbreak κ προσεξεις σνα διαλεξεις στις επιλογες να μην σου αλλαξει boot logos..

Δημοσ.
Μονο αν κανεις ξανα jailbreak κ προσεξεις σνα διαλεξεις στις επιλογες να μην σου αλλαξει boot logos..

αν ξανακανω υπαρχει περιπτωση να χαθει τπτ απο αυτα που εχω περασει;

Δημοσ.

Ολα!

Αλλα θα εχει κρατησει backup το itunes σε sms,applications απο app store,contacts,mp3.

Δημοσ.

με το AptBackup μπορείς πια να κάνεις backup/restore τα cydia apps με μία κίνηση :-)

απλά διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες για να μην τα περνάς όλα από την αρχή...

Δημοσ.

Μου την σπάει που μερικές εφαρμογές που έτρεχαν στο παρελθόν δεν τρέχουν άλλο.

Λογικά φταίει κάποια που έβαλα τώρα κοντά (αν και τις περισσότερες τις έβγαλα) ή που έχω 8-9 σελίδες εφαρμογές (άχρηστες μεν... τις έχω δε)... καμιά άλλη ιδέα;

• Moderators
Δημοσ.
που έχω 8-9 σελίδες εφαρμογές (άχρηστες μεν... τις έχω δε)

Αυτο δεν φταιει σιγουρα.Εχω δοκιμασει να το φορτωσω με οσο το δυνατον περισσοτερες μπορουσα και δεν εχει κανενα προβλημα.Χωρο να χεις...

Καπου αλλου ειναι το προβλημα.Ισως στα permissions της εκαστοτε εφαρμογης,αν ειναι cracked κλπ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...