Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αξιόπιστο έτσι κι έτσι, καθώς το 3G σήμα χάνεται μόλις σε πάρει κάποιος τηλέφωνο και θέλει ένα 5λεπτο μετά να ξανανιώσει.

Από ταχύτητα πάντως λέει. Από iPhone φίλης έβλεπα βιντεάκια στο youTube χωρίς καθόλου buffering. :-)

αυτό δε ξέρω αν έχει να κάνει με τον player γιατί και εμενα κάνει στην αρχή buffering με τον real player και είμαι μέσο wifi.

το 3G είναι χειρότερο από το wifi σε ταχύτητα...

Δημοσ.

Γεια σας, μόλις απέκτησα το iphone σαν δωράκι...πρόσεξα ότι έχει wi-fi και βλέπει το αύρματο ρούτερ μου. Εάν αποφασίσω να κάνω την κίνηση και συνδεθώ...ποιες θα είναι οι χρεώσεις, θα έρθουν μέσω vodafone που έχω συμβόλαιο χωρίς πάγιο; Ευχαριστώ πολύ!!

• Super Moderators
Δημοσ.
Γεια σας, μόλις απέκτησα το iphone σαν δωράκι...πρόσεξα ότι έχει wi-fi και βλέπει το αύρματο ρούτερ μου. Εάν αποφασίσω να κάνω την κίνηση και συνδεθώ...ποιες θα είναι οι χρεώσεις, θα έρθουν μέσω vodafone που έχω συμβόλαιο χωρίς πάγιο; Ευχαριστώ πολύ!!

Καλορίζικο!

Αν συνδεθείς στο ασύρματο router σου, θα πάρεις δίκτυο από το router - η Vodafon δεν έχει σχέση, γιατί να σε χρεώσει; :-)

Δημοσ.

Μα οταν ανοιγεις το wifi ουσιαστικα παιρνεις internet απο την συσκευη που δινει internet στον υπολογιστη σου...(router-"modem") Το iphone 3G παρεχει την δυνατοτητα να μπορεις να παρεις internet απο τον παροχεα κινητης τηλεφωνιας.

Αρα αν συνδεθεις μεσω ασυρματης συνδεσης wifi δεν χρεωνεσαι κατι παραπανω απο οτι χρεωνεσαι ανα μηνα για το internet του σπιτιου σου

Δημοσ.
Καλορίζικο!

Αν συνδεθείς στο ασύρματο router σου, θα πάρεις δίκτυο από το router - η Vodafon δεν έχει σχέση, γιατί να σε χρεώσει; :-)

Σε ευχαριστώ πολύ και ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!, είπα να προσέχω για να μην την πάθω!!

Μα οταν ανοιγεις το wifi ουσιαστικα παιρνεις internet απο την συσκευη που δινει internet στον υπολογιστη σου...(router-"modem") Το iphone 3G παρεχει την δυνατοτητα να μπορεις να παρεις internet απο τον παροχεα κινητης τηλεφωνιας.

Αρα αν συνδεθεις μεσω ασυρματης συνδεσης wifi δεν χρεωνεσαι κατι παραπανω απο οτι χρεωνεσαι ανα μηνα για το internet του σπιτιου σου

Σε ευχαριστώ και εσένα iced. Απλώς είπα μιας και με ενθουσίασε αυτή η προοπτική μην την πατήσω και μείνω με το χαμόγελο....:-) .

Δημοσ.

ναι σωστά αλλα εγώ διάολε ξέρεις πως την πάτησα και έχασα 8 euro? :devil:

το nokia :devil::devil::devil: χει από μονο του τα gprs και 3G και όταν ανοίγεις τον nokia explorer αυτό ως προεπιλογή by default πάει και συνδέεται εκεί αντί για το wifi γιατί δεν έχεις δηλωμένη εξαρχής το access point ώστε να το βρει. επίσης πρέπει να μην είναι και σε προτεραιότητα το 3G. μπορείς πολύ εύκολα να την πατήσεις και πάνε οι μονάδες :devil:

ο παθών μαθών βεβαια και όλα τα data packets έφυγαν νύχτα από τότε :mad:

Δημοσ.

Βρε καλα εκανες και ρωτησες. Να εισαι σιγουρη καθως εισαι σπιτι οτι παιρνει απο τον router και οχι τον παροχεα ιντερνετ

Ερε Cry που εριξες FarCry lol lol lol

Δημοσ.

βεβαια μπορείς να κανεις και το άλλο που εκείνη τι στιγμή δε το ήξερα καθώς ήμουν καινούργιος σε 3G και smartphonies. λογικά θα το έχει και το iphone αφού το έχει και το nokia. μπορείς να επιλέξεις σύνδεση μονο με GSM δίκτυο αντί με both οποτε κόβεις το UMTS και δεν ασχολείσαι με τι έχεις συνδεθεί :devil:

Δημοσ.
βεβαια μπορείς να κανεις και το άλλο που εκείνη τι στιγμή δε το ήξερα καθώς ήμουν καινούργιος σε 3G και smartphonies. λογικά θα το έχει και το iphone αφού το έχει και το nokia. μπορείς να επιλέξεις σύνδεση μονο με GSM δίκτυο αντί με both οποτε κόβεις το UMTS και δεν ασχολείσαι με τι έχεις συνδεθεί :devil:

Αν εκανες αυτο στο nokia, τοτε απλα δεν μπαινει με umts/3g(μεγαλες ταχυτητες), αλλα θα μπαινει κανονικα με gprs (πιο μικρες ταχυτητες).

(παρομοια ρυθμιση εχει κ το iphone )

Για να εισαι σιγουρος οτι δεν μπορει να μπει στο ιντερνετ, τοτε πρεπει απλα να μην εχεις δηλωμενο σωστο apn.

Δημοσ.

Πράγματι.. και εγώ έχω σε όλα μου τα κινητά ένα προφίλ μπλά-μπλά ενεργοποιημένο με ότι ναναι στοιχεία μέσα ώστε να μην μπορεί να συνδεθεί.. Έκανα το λάθος το καλοκαίρι και μπήκα στις διακοπές μερικές φορές με gprs...

0,5€!!!!! το ΚΑΘΕ REFRESH!

Μου ήρθε ένας ομορφότατος λογαριασμός γύρω στα 180 ευρώ (αντί τα 90-110 που πληρώνω συνήθως... και το φχαριστήθηκα..

Δημοσ.

Τις τελευταιες μερες με απενεργοποιημενο το 3g και το wi fi,δεν μπορω να συνδεθω στο internet.

Μου βγαζει το εξης μηνυμα:Could not activate cellular data network

Τι να κανω;

Δημοσ.

Οπως συνδεοταν και το 2G.Δεν ειχε 3G και οταν καποιος δεν ειχε κοντα του σημα wi fi συνδεοταν μεσω του δυκτιου κινητης τηλεφωνιας με χαμηλοτερες βεβαια ταχυτητες.Αυτο παω να κανω κι εγω κ δεν με αφηνει(οταν δεν εχω 3G σημα και wi fi).

Δημοσ.
Αν εκανες αυτο στο nokia, τοτε απλα δεν μπαινει με umts/3g(μεγαλες ταχυτητες), αλλα θα μπαινει κανονικα με gprs (πιο μικρες ταχυτητες).

(παρομοια ρυθμιση εχει κ το iphone )

Για να εισαι σιγουρος οτι δεν μπορει να μπει στο ιντερνετ, τοτε πρεπει απλα να μην εχεις δηλωμενο σωστο apn.

ναι εντάξει. εγώ για το 3G το είπα. όχι εγώ έκανα κάτι καλύτερο. πήγα στα options στα data packets και τα 3 δηλωμένα τις wind τα σκότωσα. έφυγαν νύχτα :-)

οποτε θέλω μπορώ να τα ξαναπεράσω αυτόματα. no problem. απλά τώρα σίγουρα μπαίνει με wifi θέλει δε θέλει :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...