Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εντάξει είναι ελαφρώς για κλωτσιές που έχουν εφαρμογή notes, αλλά δεν συγχρονίζει από το outlook και επίσης τα tasks που υποτίθεται ότι συγχρονίζει που βρίσκονται;

Αυτό και το ελληνικό πληκτρολόγιο, στερούν από την συσκευή, το δεκάρι που της αξίζει (ναι ξέρω jailbrake, installer, cydia, firmware και της τρελής)

Μια χαρά τη βλέπω τη μπαταρία.. Άκουσα δυο τρεις ώρες μουσική, έστειλα καμια δεκαριά μηνύματα, πήρα πέντε έξι τηλέφωνα, είδα ένα δυο podcasts, κατέβασα τα mail μου και διάβασα τα feed subscriptions μου και δεν μετακίνηθηκε καθόλου ο δείκτης.. Δηλαδή τι παραπάνω κάνετε με το τηλέφωνο σας; :P

Επίσης ευχαριστώ mr. Paredose, γτ προσπαθούσα ένα μισάωρο να μπω στο ρολοι αλλά με πετούσε στη home screen.. Και ξαφνικά θεία φώτιση, είχα διαβάσει πριν κάτι μήνες (; ) την συμβουλή να αλλάξω το international interface σε greek..

Δημοσ.
Εντάξει είναι ελαφρώς για κλωτσιές που έχουν εφαρμογή notes, αλλά δεν συγχρονίζει από το outlook και επίσης τα tasks που υποτίθεται ότι συγχρονίζει που βρίσκονται;

Αυτό και το ελληνικό πληκτρολόγιο, στερούν από την συσκευή, το δεκάρι που της αξίζει (ναι ξέρω jailbrake, installer, cydia, firmware και της τρελής)

Μια χαρά τη βλέπω τη μπαταρία.. Άκουσα δυο τρεις ώρες μουσική, έστειλα καμια δεκαριά μηνύματα, πήρα πέντε έξι τηλέφωνα, είδα ένα δυο podcasts, κατέβασα τα mail μου και διάβασα τα feed subscriptions μου και δεν μετακίνηθηκε καθόλου ο δείκτης.. Δηλαδή τι παραπάνω κάνετε με το τηλέφωνο σας; :P

Επίσης ευχαριστώ mr. Paredose, γτ προσπαθούσα ένα μισάωρο να μπω στο ρολοι αλλά με πετούσε στη home screen.. Και ξαφνικά θεία φώτιση, είχα διαβάσει πριν κάτι μήνες (; ) την συμβουλή να αλλάξω το international interface σε greek..

Μου φαίνεται λίγο δύσκολο αυτό που λες για τη μπαταρία!!!

Δημοσ.

Τι να πώ, ίσως να παίζει περίεργα λόγω πρώτης φόρτισης; Είδα και ένα επεισόδιο six feet under (55 λεπτά!) σήμερα, άκουσα καμια δεκαριά τραγούδια, έστειλα τέσσερα μηνύματα, έκανα δυο κλήσεις, έγραψα μερικές σημειώσεις, προγραμμάτισα μερικά to do's.. Τώρα μόλις, πήγε στα μισά η μπαταρία.. Εγώ είμαι ικανοποιημένος πάντως.

Έχω απενεργοποίησει wi-fi, gps, push, equalizers, 3g, έχω την ένταση σε νορμάλ επίπεδα.. Κάποιο ρόλο θα παίζουν και αυτά στη διάρκεια της μπαταρίας..

Δημοσ.

αυτο που λες με την μπαταρια ισχυει.βεβαια,ΟΛΑ τα κινητα κλεβουν σε αυτο το θεμα.τι εννοω.

εστω οτι φορτιζεις την μπαταρια του στο 100%.το γραφικο ειναι φουλ.οταν ομως η μπαταρια πεσει στο 80%,το γραφικο συνεχιζει να δειχνει 100%.αργοτερα,οταν πλεον η ενδειξη αρχιζει να μειωνεται θα παρατηρησεις οτι η μπαταρια αδειαζει υπερβολικα γρηγορα.

εν κατακλειδι,το γραφικο που δειχνει ποσο φορτισμενη ειναι η μπαταρια και το ποσοστο φορτισης της μπαταριας,δεν ειναι αναλογα ποσα.το indicator δειχνει οτι θελει.

τελος,με ολα αυτα που περιγραφεις 24ωρο το κινητο δεν κλεινει με τπτ χωρις φορτιση

Δημοσ.

Επειδή τα mb στοιχίζουν χρυσάφι... Και δε θα ήθελα να ξεφύγω κάποια μέρα.. Τι πρέπει να προσέχω; Καταρχάς, όταν έχω ανοιχτό το wifi και είναι συνδεδεμένο, έχει προτεραιότητα αυτό έτσι; Δηλαδή, μη παίζω εγώ με το google earth και νομίζω ότι "ολα καλά είμαι με το wi-fi μου", ενώ στη vodafone τρίβουν τα χέρια τους..

Μήπως να αλλάξω τα στοιχεία στο apn να σιγουρέψω τη μη χρέωση; Δε βρίσκω και ένα μήνυμα του haha που έλεγε κάτι για το data counter (ότι είναι αναξιόπιστο, παίζει να δείχνει λιγότερα mb από ότι πραγματικά έχω κατεβάσει; ή λάθος θυμάμαι; )

Δημοσ.

Δε βρίσκω και ένα μήνυμα του haha που έλεγε κάτι για το data counter (ότι είναι αναξιόπιστο, παίζει να δείχνει λιγότερα mb από ότι πραγματικά έχω κατεβάσει; ή λάθος θυμάμαι; )

Αναποδα!!

Δειχνει καμμια φορα περισσοτερα mb απο οσα εχεις κατεβασει!

http://www.iphonehellas.gr/2324/iphone-v202-bug-cellular-network-data-counter/

Δημοσ.

Καλημερα θα ηθελα τα φωτα σας σχετικα με το iphone 3g.σκεφτομαι να το αγορασω με συμβολαιο απο την vodaphone.με ενδιαφερει να εχω internet για browsing εκτος σπιτιου κυριως.το 3g nternet ειναι αξιοπιστο και γρηγορο?το εχει δοκιμασει κανεις?ως media player σιγουρα μου παει γιατι εχω το ipod touch.επισης τα 500 mb το μηνα που δινει η vodaphone στο πιο φτηνο πακετο ειναι αρκετα για περιηγηση στο διαδικτυο?ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση.

Δημοσ.
το 3g nternet ειναι αξιοπιστο και γρηγορο?

Αξιόπιστο έτσι κι έτσι, καθώς το 3G σήμα χάνεται μόλις σε πάρει κάποιος τηλέφωνο και θέλει ένα 5λεπτο μετά να ξανανιώσει.

Από ταχύτητα πάντως λέει. Από iPhone φίλης έβλεπα βιντεάκια στο youTube χωρίς καθόλου buffering. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...