jiraya sama Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Πολύ καλογραμμένο faq, καλύπτει όλες τις απορίες Θα το πάρω σκέτη συσκευή μιας και εχω καρτοκινητη vodafone και βλέπουμε. Τιμη πειτε μας ρεεεεεεεε, μη μας βασανιζεται! και εγώ αυτό περιμένω... και δεν καταλάβω αφου ο steve είπε 200.. αν κάνουν την ισοτιμία τους 200 ευρώ.. ε και πάλι είναι φτηνό....
Freakster Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 και εγώ αυτό περιμένω... και δεν καταλάβω αφου ο steve είπε 200.. αν κάνουν την ισοτιμία τους 200 ευρώ.. ε και πάλι είναι φτηνό.... Και η κοκα κολα κουτακι εχει προτεινομενη ο,70 αλλά την έχω βρει και 1,10 Ελπίζω να μην την χτυπήσουν την τιμή Και να μην το θες για τηλέφωνο όπως ο Κυριάκος, το κρατάς ως ipod touch, wifi browsin και ενδυνάμη πανέμορφο gps με μεγάλη οθόνη για το αυτοκινητο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 μίλησα για το mac mini που είναι πιο κοντά στα λεφτά του iphone.... Αν ίσχυε σωστά η ισοτιμία το μοντέλο των 599$ θα έπρεπε εδώ να κάνει 387ευρώ ή 419 αν το υπολογίσουμε στα 648$ (που είναι με το μεγαλύτερο ΦΠΑ που μπορεί να πάρει στην Αμερική).
jiraya sama Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Και η κοκα κολα κουτακι εχει προτεινομενη ο,70 αλλά την έχω βρει και 1,10 Ελπίζω να μην την χτυπήσουν την τιμή Και να μην το θες για τηλέφωνο όπως ο Κυριάκος, το κρατάς ως ipod touch, wifi browsin και ενδυνάμη πανέμορφο gps με μεγάλη οθόνη για το αυτοκινητο. για τηλέφωνο το θέλω.... μηνύματα κτλ.. και εξάλου εγώ που κατοικώ κύπρο δλδ πώς θα το πάρω με την vodafone.. ας ελπίσουμε ότι θα είναι ως τα 200 ευρώ....
aGka8l Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 ηθελα και να ξερα τι θα απογινουν τωρα τα λαμογια που εχουν στοκαρει τοσα iphone 1! ;p
topgunidis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Αν ίσχυε σωστά η ισοτιμία το μοντέλο των 599$ θα έπρεπε εδώ να κάνει 387ευρώ ή 419 αν το υπολογίσουμε στα 648$ (που είναι με το μεγαλύτερο ΦΠΑ που μπορεί να πάρει στην Αμερική). ναι συμφωνω αλλά τι σχέση έχει με αυτό που λέμε...μου λες ότι για την apple 1dol=1?, απαντώ ότι πλέον σε πολλά μοντέλα δεν είναι έτσι πχ mac mini, imac, mac pro (που έχω ) δεν ισχύει 1=1...το ότι και πάλι είναι ακριβότερα εδώ αλλά και από την ευρώπη άλλου παπά ευαγγέλιο
alexzzz Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Καταρχήν θα μιλάς καλύτερα και αυτά τα "κάτι τύπους σαν κι εσένα" να τα κρατήσεις για τον εαυτό σου και όχι για κάποιον που δεν ξέρεις. Είναι που ψοφάμε για φασαρία... αστό να πέσει χάμο καλύτερα
topgunidis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 τιμή στην Ιταλία χωρίς συμβόλαιο...499 ευρώ....και 70 ευρώ πιο πάνω το 16αρι....Καλούτσικα είναι...
haHa Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 @haha, έλεος "με ξενερώνει επειδή μπορεί να μην συμφέρει οικονομικά να το ξεκλειδώσω" με ξενερώνει το xbox γιατί για να περάσω thrird party firm. πρέπει να το συνδέσω με PC μέσω SATA Λίγο υπερβολικό δεν το βρίσκεις? Βασικα δεν μου αρεσει να διατιθεται ενα κινητο αποκλειστικα μεσω μιας εταιριας ή να μην διατιθεται χωρις συμβολαιο(εστω και σε αυξημενη τιμη) Απο την στιγμη που ειπε η Vodafone οτι θα βγει και σαν σκετη συσκευη, τοτε ειμαστε οκ.(περιμενουμε βεβαια να μαθουμε την τιμη..) Διαφορετικα δεν μου αρεσουν καθολου περιοριστικες τακτικες τυπου: μονο μια εταιρια, μονο συμβολαιο (και μαλιστα ακριβο) Και επίσης:" [*] Η συσκευή που θα παρέχεται από τη Vodafone θα είναι κλειδωμένη για άλλες χώρες ή θα λειτουργεί με κάρτα SIM ξένων δικτύων; H συσκευή που θα παρέχεται από τη Vodafone θα λειτουργεί αποκλειστικά με κάρτες sim ελληνικών δικτύων. Η Vodafone μπορεί να δεσμευτεί για την σωστή λειτουργία και χρήση όλων των δυνατοτήτων της συσκευής εφόσον λειτουργεί με σύνδεση συμβολαίου Vodafone. Διαφορετικά μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε ως απλή τηλεφωνική συσκευή για κλήσεις και SMS μόνο." Απο οσο γνωριζω εκ των εσω θα εχει κλειδωμενο APN η συσκευη που θα διαθετει η Vodafone. Αρα χωρις πειραγμα στα αρχεια δεν θα μπορεις να βλεπεις ιντερνετ μεσω 3g απο τις αλλες εταιριες... Αυτο που λεει δηλαδη και η ανακοινωση.
haHa Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 τιμή στην Ιταλία χωρίς συμβόλαιο...499 ευρώ....και 70 ευρώ πιο πάνω το 16αρι....Καλούτσικα είναι... Καλα ειναι!! Link??
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 ναι συμφωνω αλλά τι σχέση έχει με αυτό που λέμε...μου λες ότι για την apple 1dol=1?, απαντώ ότι πλέον σε πολλά μοντέλα δεν είναι έτσι πχ mac mini, imac, mac pro (που έχω ) δεν ισχύει 1=1...το ότι και πάλι είναι ακριβότερα εδώ αλλά και από την ευρώπη άλλου παπά ευαγγέλιο Δεν είπα ποτέ ότι "για την Apple 1$=1euro". Απλά εννοώ ότι τα προϊόντα της φτάνουν σε μας (μέσω των αντιπροσώπων της) στις ίδιες σχεδόν αριθμητικές τιμές που είχαν στην Αμερική. Και προφανώς αυτό δεν το κάνει η Apple αλλά η δική μας αγορά!
deus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 θα το σπάσουνε και αυτό τα καλά παιδιά και από αμερική θα την βρούμε την άκρη απορώ πως σας φαίνεται καλή η τιμή στα 499?
Freakster Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Καλά η vodafone το πασαρει ως καρτοκινητο (πιθανοτατα γιατι επιβαλλεται απο την Ε.Ε. να μην μένει κλειδωμένη μια συσκευή απο ότι έχω ακούσει). Στην Αμερική πουλάνε μόνο με ενεργοποίηση 2ετους συμβολαίου στο κατάστημα που το παιρνεις. (ετσι διαβασα τουλ) Αρα, μαλλον απο δω θα σας βγει φθηνοτερα.
iced Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δεν είπα ποτέ ότι "για την Apple 1$=1euro". Απλά εννοώ ότι τα προϊόντα της φτάνουν σε μας (μέσω των αντιπροσώπων της) στις ίδιες σχεδόν αριθμητικές τιμές που είχαν στην Αμερική. Και προφανώς αυτό δεν το κάνει η Apple αλλά η δική μας αγορά! Καλα ναι, ετσι ειναι σε ολα, ειναι κανονας... Κι φυσικα ειναι θεμα δικης μας αγορας
jason_rethymno Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Καλά η vodafone το πασαρει ως καρτοκινητο (πιθανοτατα γιατι επιβαλλεται απο την Ε.Ε. να μην μένει κλειδωμένη μια συσκευή απο ότι έχω ακούσει). Στην Αμερική πουλάνε μόνο με ενεργοποίηση 2ετους συμβολαίου στο κατάστημα που το παιρνεις. (ετσι διαβασα τουλ) Αρα, μαλλον απο δω θα σας βγει φθηνοτερα. Δηλαδή μπορώ να το αγοράσω από τη Γερμανία στις 11 Ιουλίου σαν σκέτη συσκευή αν κατάλαβα καλά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.