Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν είδα τα msg εδώ, όποιος δεν θέλει να περιμένει να δω το τόπικ :P ας μου στείλει p.m. επειδή ξεχνιέμαι λίγο και δεν κοιτάω όλα τα topics.

Δημοσ.

Απλώς να σας ενημερώσω για την δική μου την περίπτωση και χωρίς να θέλω να προκαταλάβω κανέναν, έχω παραγγείλει 2 full body απο 7 Οκτωβρίου με το shipping option των 6$ για παραλαβή σε 5-7 εργάσιμες και ακόμα περιμένω... Σε επικοινωνία μαζί τους μου είπαν οτι τα ξανάστειλαν στις 23 Οκτωβρίου αλλά ακόμα δεν μου έχει έρθει τίποτα. Αν δεν έρθουν μέχρι το τέλος κ αυτής της βδομάδας(που δε νομίζω :-() θα κάνω request τα χρήματα μου απο το PayPal(όχι πως ελπίζω πως θα τα πάρω).

Δημοσ.

Α τέλεια.. Μου έκανες την καρδιά περιβόλι :P

Μόλις έκανα την παραγγελιά :D

Φαντάζομαι βέβαια οτι τα παιδιά για να έχουν discount codes σημαίνει οτι είχαν και άλλες συναλλαγές μαζί τους.. Για πείτε..

Δημοσ.

Απ'ότι παρακολουθώ κ σε άλλο forum μάλλον εγώ ήμουν ο άτυχος κ όχι ο κανόνας;) Απλά το ανέφερα. Discount code σου δίνουν αυτόματα με την παραγγελία (έτσι τουλάχιστον έγινε σε εμένα που παρήγγειλα 2).

Δημοσ.

και εγώ περιμένω την δικιά μου παραγγελεία, απο τίς 23/10 απο το εν λόγω κατάστημα.

για να δούμε πότε θα έρθει....

Δημοσ.

ας κανινισει κάποιος να παραγγίλει,καποιος που το έχει κάνει ήδη.εγώ δεν εχω ούτε προπληρομένη κάρτα ούτε τίποτα,

θα το αναλάβει κάποιος?

Δημοσ.

Παίδες ποια είναι η κατάσταση τώρα στα καταστήματα της vodafone? Αν πάω αύριο σε κάποιο κατάστημα μπορώ να κάνω καπάκι ένα συμβόλαιο και να φύγω με ένα iphone 16αρι;

-----Προστέθηκε 5/11/2008 στις 11 : 46 : 27-----

Με συμβόλαιο τελικά υπάρχουν διαθέσιμες συσκευές σε αρκετά καταστήματα.. Got mine..

-----Προστέθηκε 5/11/2008 στις 11 : 54 : 58-----

Κάνω αναζήτηση "πρώτη" "φόρτιση" αλλά δε βγάζει τίποτα στο φορουμ..

Πόσο λέτε να το φορτίσω πρώτη φορά; Στα manuals δεν είδα τίποτα συγκεκριμένο..

Δημοσ.
Κάνω αναζήτηση "πρώτη" "φόρτιση" αλλά δε βγάζει τίποτα στο φορουμ..

Πόσο λέτε να το φορτίσω πρώτη φορά; Στα manuals δεν είδα τίποτα συγκεκριμένο..

Ιδανικές συνθήκες για φόρτιση μπαταρίας λιθίου νέας συσκευής:

1. Αρχικά, αφήνεις τη συσκευή να δουλεύει μέχρι να αδειάσει εντελώς η μπαταρία.

2. Τη φορτίζεις μέχρι να σου δείξει πως γέμισε.

3. Επαναλαμβάνεις μια με δύο φορές τα βήματα 1 & 2.

4. Από τώρα και στο εξής τη φορτίζεις όπως να' ναι, αλλά μια φορά το μήνα επαναλαμβάνεις τα βήματα 1 & 2.

Πρακτικά, επειδή το iPhone φορτίζει κάθε φορά που το συνδέεις με το καλώδιο στον υπολογιστή για να κάνεις sync, δύσκολα μπορείς να τηρήσεις τα παραπάνω. Δεν έχει μεγάλη σημασία όμως, το πολύ-πολύ να σου κρατήσει 1,5 χρόνο αντί για 2 η μπαταρία. Μέχρι τότε θα έχεις πάρει το iPhone 4G (ή το Nokia N999997, ή το Google G-11111 κλπ κλπ).

Δημοσ.
Σορρυ για την διακοπή και που σου χάλασα τα 5-6 merge ( :lol: )... αλλά τι χρώμα το πήρες;

Μαύρο, εννοείται :devil:

Georgeadams ευχαριστώ πολύ για την απάντηση :-)

Δημοσ.
Μαύρο, εννοείται :devil:

Georgeadams ευχαριστώ πολύ για την απάντηση :-)

Έτσι μπράβο!!!!

Στον Νικόλα πες τα... lol ρε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...