Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φυσικά η οθόνη είναι το δυνατό του σημείο αλλα για όλα τα άλλα θα συμφωνήσω... Τα τελευταία 10 κινητά μου ηταν μεγάλα όπως αυτό (π.χ. qtek9000,p900,p910,p990 κτλ..) αλλα αυτό είναι απλά το κάτι αλλο... Αν θες ένα απλό κινητό που να παίρνει τηλέφωνα κ να κάνει την δουλειά του μπαίνοντας και στην τσέπη άνετα τότε πολύ απλά δεν παίρνεις iphone..Το προηγούμενο iphone που είχα μέχρι σήμερα το είχα 1 χρόνο και είναι πραγματικά σε αριστη κατάσταση σε σχέση με άλλα που είδα..Έχει φάει τούμπες βόλτες μέσα στο αμάξι απο πόρτα σε πόρτα κτλ.. και δεν έπαθε τίποτα.Αλουμίνιο βλέπεις...Το 3g που θα πάρω σε 2μέρες δεν νομίζω να αντέχει τα ίδια... Ακόμα απορώ γιατι έκανα την αλλαγή αφου 3g δεν χρησιμοποιώ...

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχω καταλήξει να το παίρνω στην τσάντα μου μέσα στη θήκη σαν δευτερεύων gadget και έχω το παλιό μου se που το βάζω όπου να'ναι και κάνω πρακτικά τη δουλειά μου. Δεν νομίζω οτι είμαι περίεργος, αλλα νομίζω οτι δεν μπορείς να κουβαλάς όλη την ώρα τσάντες και θήκες. Απο την άλλη το κινητό βασίζεται πολύ στην εμφάνιση. Αν γίνει χάλια στον πρώτο μήν χάνει τη μισή του μαγεία..

Δημοσ.

Το ίδιο έκανα κάποτε κ εγώ και στο τέλος το δευτερεύων δεν το άνοιγα καν οπότε άχρηστο πήγαινε. Άσε που το συγκεκριμένο με θήκη δεν μου αρέσει καθόλου.Θήκη μόνο μεσα στο αυτοκίνητο ή οταν μπαίνει στην τσάντα. Πρέπει να είναι το 1ο ή 2ο κινητό που κρατάω 1 χρόνο. Και όχι μόνο το κράτησα αλλα δεν ήθελα να το δώσω...Έπιασε καλά λεφτά όμως.

Δημοσ.

@ art director klainmaingr: το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ. Εντυπωσιακή συσκευή αλλά για κινητό θέλω κάτι πιο μικρό και ευκίνητο. Ο από πάνω μου βέβαια το πάει στο άλλο άκρο... μέχρι και για τρέξιμο έχει πάει με το iphone.

Δημοσ.

Ήδη το άφησα στον αδερφό μου... Next year now..

Βασικότατος λόγος οτι το μαύρο γρατζουνιέται ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ πολύ εύκολα και ήδη σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και με προσεκτικότατη χρήση είχε γίνει μπουρδέλο(sic).

Όταν βγάλουν κάτι πιο ποιοτικό βλέπουμε.. :\

Δημοσ.
Δεν σας ενοχλεί η φορητότητα του; Είναι πολύ ενδιαφέρον gadget με πολλές εφαρμογές και πράγματα για να ασχοληθείς.. αλλα τη δουλειά του κινητού για κάποιον που κινείται συχνά δεν την κάνει καλά νομίζω. Επίφοβο για να μπαίνει σε τσέπες κτλ. Η πίσω όψη γρατζουνιέται πολύ εύκολα και ήδη έκανε γραμμούλες. Και γενικά απο πρακτική άποψης είναι fail δυστυχώς. :\ Η οθόνη που καλύπτει όλο το κινητό, είναι μεν πανέμορφη αλλα την φοβάμαι τρομερά :\

Το πρώτο ipod (έστω iphone κοντά είναι) που έχεις πάρει ποτέ είναι ε; Είναι γνωστό ότι τα φορητά προϊόντα της apple (εκτός από το mini μου και το 2g nano) πίσω έχουν ένα ειδικό κράμα, βουτύρου νομίζω. Και στο τραπέζι να το ακουμπήσεις γρατζουνιά :X

Δημοσ.
Καλό αλλά πόσο κάνει?

17 ευρώ, τα μεταφορικά είναι δωρεάν και έχω διαβάσει (και σε ελληνικά) forums ότι δίνει ρέστα!!!

Δημοσ.
παιδιά ενδιαφέρεστε να κανονίσουμε μια ομαδική και να φέρουμε τέτοιες θήκες .???

http://www.zagg.com/invisibleshield/apple-iphone-3g-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php

μιλάω σοβαρά και πραγματικά με ενδιαφέρει εμένα.

φιλε ποσο θα βγει με μεταφορικα μαζι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...