Freakster Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Έχω σκοπό να πάρω το iPhone 3G την άλλη βδομάδα και ήθελα να ρωτήσω: έχει ελληνικό πληκτρολόγιο ; έχει ελληνικό μενού ; Πήγα σε ένα κατάστημα της Vodafone και μου είπανε καλύτερα να περιμένω να το πάρω μετά τις Γιορτές γιατι θα έχει ελληνικό μενου. Συμφέρει να το πάρω τώρα η μετά τις Γιορτές; Σήμερα πήγα να παραγγείλω το iPhone 3G από το κατάστημα της Vodafone και μου είπαν να περιμένω ακόμα γιατί το Γενάρη θα έρθει με ελληνικό μενου και θα 'χεί και νέες δυνατότητες .Αξίζει να περιμένω, τι λέτε; πλάκα κάνεις
tasoskont Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Σήμερα πήγα να παραγγείλω το iPhone 3G από το κατάστημα της Vodafone και μου είπαν να περιμένω ακόμα γιατί το Γενάρη θα έρθει με ελληνικό μενου και θα 'χεί και νέες δυνατότητες .Αξίζει να περιμένω, τι λέτε; τι παει να πει νεες δυνατοτητες και ελληνικο μενου τι θα κανουν θα φερουν αλλο iphone???οταν βγει καινουργιο firmware που μπορει να εχει και ελληνικα και οτι αλλο προσθεσουν θα ειναι για ολα τα iphone 3g.δεν την παλευουν μου φενεται στην vodafone:-(
kpartsi Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μάλλον εννοούσαν ότι το καινούργιο firmware εκτός από ελληνικά θα προσθέτει και νέες λειτουργίες.... π.χ. mms ή πλοηγός gps off-line, λέω τώρα.... Όχι ότι θα υπάρχει νέα συσκευή.
jason_rethymno Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Κάλα τελείος ασχετός τελικά ο υπάλληλος
sakissalonika Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά καλησπέρα Δεν ξερω αν εχει ειπωθει αν ρωταω σε λαθος ενοτητα.... Ενδιαφερομαι να φερω απο Αμερικη το iPhone 3g. Ξερω οτι θα ειναι κλειδωμενο. Θα μπορεσω εδω στην Ελλαδα να το ξεκλειδωσω? Ή δεν υπαρχει περιπτωση να ξεκλειδωθει, οποτε μου ειναι και αχρηστο?
mikelamar Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Οσο και να μην ξερεις αν ασχοληθεις 15 λεπτακια εχεις βρει ενα σωρο προγραμματα ξεκλειδωματος. Εμενα αλλο με προβληματιζει. Δυο γνωστοι μου με iphone 3g (Vodafone) εχουν σοβαρα παραπονα οσον αφορα το σημα του. Λενε οτι κανει διακοπες κατα τη διαρκεια της ομηλιας κτλ και κανα δυο φορες εχω δυσκολευτει να τους καλεσω. Μιλαμε παντα για μεσα στην Αθηνα. Δε ξερω ειναι τυχαιο? Αντιμετοπιζει κανεις κατι παρομοιο?
kpartsi Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά καλησπέραΔεν ξερω αν εχει ειπωθει αν ρωταω σε λαθος ενοτητα.... Ενδιαφερομαι να φερω απο Αμερικη το iPhone 3g. Ξερω οτι θα ειναι κλειδωμενο. Θα μπορεσω εδω στην Ελλαδα να το ξεκλειδωσω? Ή δεν υπαρχει περιπτωση να ξεκλειδωθει, οποτε μου ειναι και αχρηστο? Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τρόπος ξεκλειδώματος.... Αν θα υπάρχει αύριο, σε ένα μήνα ή σε ένα χρόνο δεν μπορείς να το προβλέψεις... Πάντως οικονομικά δεν πρόκειται να γλυτώσεις και το ποσό!!!!! Η διαφορά στην τιμή Ευρώπης και Αμερικής είναι πολύ μικρή με το τεράστιο πλεονέκτημα ότι στην Ελλάδα (και Ιταλία) το παίρνεις ξεκλείδωτο!!!!! Για περισσότερες πληροφορίες κοίτα και εδώ που οι ερωτήσεις σου είναι απαντημένες αναλυτικά.
mikelamar Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τρόπος ξεκλειδώματος.... Αν θα υπάρχει αύριο, σε ένα μήνα ή σε ένα χρόνο δεν μπορείς να το προβλέψεις... Πάντως οικονομικά δεν πρόκειται να γλυτώσεις και το ποσό!!!!! Η διαφορά στην τιμή Ευρώπης και Αμερικής είναι πολύ μικρή με το τεράστιο πλεονέκτημα ότι στην Ελλάδα (και Ιταλία) το παίρνεις ξεκλείδωτο!!!!! Για περισσότερες πληροφορίες κοίτα και εδώ που οι ερωτήσεις σου είναι απαντημένες αναλυτικά. Εστω ισχυουν τα παραπανω...πως τοτε στο ebαy ευρωπαϊκο & αμερικανικο σου πουλανε το τηλεφωνο ξεκλειδωμενο; Και χωριστα αν θελει το software για να το ξεκλειδωσεις; Μιλαω παντα για το νεο iphone 3g 8gb ή 16gb γιατι το πρωτο iphone το εχω ξεκλειδωσει.
dali13gr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Μήπως αναφέρουν τίποτα turbosim κλπ; Γιατί όντως, ακόμα δεν υπάρχει ξεκλείδωμα.
mikelamar Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Μήπως αναφέρουν τίποτα turbosim κλπ; Γιατί όντως, ακόμα δεν υπάρχει ξεκλείδωμα. Πραγματικα καποια απο αυτα λενε πως δινουν και μια turbo sim και υποτι8εται ειναι ξεκλειδωμενο, τωρα το κατα ποσο δουλευουν αυτο ειναι αλλο θεμα κ αμα δεν παθεις δε θα μαθεις. Ερχομαι να κανω την εξης ερωτηση ομως: Εχει σχεση αν ειναι το σημα του κηνιτου καλο η οχι με το πως εχει ξεκλειδωθει; Δηλαδη αυτος που το εχει παρει απο Ελλάδα εχει Vodafone και με καποιο τροπο το τηλεφωνο ειναι ξεκλειδωμενο μονο για sim της συγκεκριμενης εταιριας. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=271759#Και_πώς_γίνεται_στην_Ελλάδα_να_πωλείται_πλήρως_σπασμένο_το_iPhone_3G__ Συμφωνα με το παραπανω link βγαζω το συμπερασμα οτι δεν μπορεις να αγορασεις iphone 3g στην Ελλαδα αν δεν κανεις συμβολαιο με την Vodafone, δηλαδη καποιος μπορει να το αγορασει με συμβολαιο Vodafone και να φορεσει οτι sim θελει και να λειτουργει κανονικα???
Devil9697 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 παρατηρησα κατι,μερικές φορές με παίρνουν τηλέφωνο και λέει ότι είναι κλειστό ,ενώ λειτουργεί κανονικά.....το έχει πάθει κανένας αυτό?
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 παρατηρησα κατι,μερικές φορές με παίρνουν τηλέφωνο και λέει ότι είναι κλειστό ,ενώ λειτουργεί κανονικά.....το έχει πάθει κανένας αυτό? Ναι,οταν δεν εχω σημα ή οταν παιζουν πολλα ξενα δικτυα στην περιοχη.
jason_rethymno Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Παράγγειλα το iPhone 3G 16GB το μαύρο. Σε 7-10 μέρες θα μου 'χει έρθει.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Παράγγειλα το iPhone 3G 16GB το μαύρο.Σε 7-10 μέρες θα μου 'χει έρθει. Mε το καλό!
klainmaingr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δεν σας ενοχλεί η φορητότητα του; Είναι πολύ ενδιαφέρον gadget με πολλές εφαρμογές και πράγματα για να ασχοληθείς.. αλλα τη δουλειά του κινητού για κάποιον που κινείται συχνά δεν την κάνει καλά νομίζω. Επίφοβο για να μπαίνει σε τσέπες κτλ. Η πίσω όψη γρατζουνιέται πολύ εύκολα και ήδη έκανε γραμμούλες. Και γενικά απο πρακτική άποψης είναι fail δυστυχώς. :\ Η οθόνη που καλύπτει όλο το κινητό, είναι μεν πανέμορφη αλλα την φοβάμαι τρομερά :\
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.