panosfx Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Σαν gadgetακιας κι εγώ πήγα σε μια Vodafone για να δω απο κοντά το iphone μπας και το αγοράσω(όχι οτι μου χρειάζεται κιόλας ,αλλά δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα αγοράσω ένα gadget χωρίς να μου χρειάζεται...Έχω τρέλα με αυτά).Ρε παιδιά τι παντόφλα είναι αυτή;Μου θύμισε εποχές των πρώτων κινητών που είχαν βγεί που ήταν τεράστια.Ξενέρωσα απίστευτα.Ούτε στην τσέπη του τζιν δεν χωράει αυτό.Τα ίδια και με το Samsung omnia...Μα γιατί τα έχουν κάνει τόσο κουμούτσες;;;;Άμα ήθελα να είναι τόσο μεγάλο θα έπαιρνα notebook.Εσάς σας βόλεψε;
kpartsi Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Και που θα διαβάζεις ρε μάγκα τα e-mail σου και θα σερφάρεις στο Ίντερνετ;;;; Σε οθόνη 1,8 ιντσών;;;; Αυτό σημαίνει ότι οι ανάγκες σου είναι για μικροσκοπική συσκευή, δεν καλύπτονται από το iphone και κοιτάς αλλού!!!!
panosfx Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Και που θα διαβάζεις ρε μάγκα τα e-mail σου και θα σερφάρεις στο Ίντερνετ;;;; Σε οθόνη 1,8 ιντσών;;;; Αυτό σημαίνει ότι οι ανάγκες σου είναι για μικροσκοπική συσκευή, δεν καλύπτονται από το iphone και κοιτάς αλλού!!!! Είχα την εντύπωση πως τα λαπτοπ ή τα notebooks ήταν για αυτή την δουλειά αλλά οκ συγγνώμη έκανα λάθος.Εγώ κινητό ΤΗΛΕΦΩΝΟ ήθελα να αγοράσω.Λαπτοπ έχω ήδη.
georgeadams Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Ναι, αλλά κουβαλάς παντού μαζί σου το Laptop σου, όπως το κινητό σου?
kpartsi Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Είχα την εντύπωση πως τα λαπτοπ ή τα notebooks ήταν για αυτή την δουλειά αλλά οκ συγγνώμη έκανα λάθος.Εγώ κινητό ΤΗΛΕΦΩΝΟ ήθελα να αγοράσω.Λαπτοπ έχω ήδη. Άμα θέλεις ένα απλό κινητό τηλέφωνο κοιτάς σε λάθος προϊόν για τις αναγκες σου!!!!
Devil9697 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Αφηστε το παιδί ρε παιδιά,δεν ξέρει τι θα πεί πραγματικά iphone...τον καταλαβαίνω...αν όμως δεί τις λειτουργίε του θα αλλάξει γνώμη και θα δόσει και το laptop... Εχω ένα προβληματάκι εγώ...έχει περάσει κάποιος ελληνικά στο iphone? εγώ το έκανα και μου παρουσιάζει ένα πρόβλημα με την παρουσιαση εεληνικών στον browser...μου τα εμφανίζε σαν κινέζικα...(όχι το πληκτρολόγιο αλλα τα γράμματα στις σελίδες...) έχεις κανείς καμιά ιδέα?
kpartsi Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Δεν έχει να κάνει με το αν του έχεις περάσει το ελληνικό πληκτρολόγιο ή όχι... Έχει να κάνει με το character encoding και τον Safari. Στο κάνει σε όλες τις ιστοσελίδες με ελληνικά ή μόνο σε μερικές;;;;;
Devil9697 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 απο ότι είδα μόνο στο google.μέχρι και τα αποτελέσματα της αναζήσης είναι ελληνικά.μόνο το μενού στο google ειναι κινέζικα.όχι ότι είναι πρόβλημα απλα για το γαμώτο.
jason_rethymno Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Ξέρει κανείς πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το επόμενο firmware η Apple που θα υποστηρίζει ελληνικό πληκτρολόγιο και μενού ; Και αν θα το πουλάνε ενσωματωμένα με καινούργια έκδοση του iPhone 3G ; και αν ναι πότε;
jason_rethymno Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Αλήθεια η πλάκα κανείς; Πες σοβαρά τώρα γιατι εμένα μου είπαν μετα τα Χριστούγεννα; που τ άκουσες εσυ;
kpartsi Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Ειρωνικά το είπε..... Τώρα πλέον είτε βγεί είτε δεν βγεί το ίδιο κάνει... Εκτός αν βάλουν τίποτα το σημαντικό όπως πρόγραμμα πλοήγησης GPS off-line. Τώρα για τις γιαπωνέζικες φατσούλες κτλ. που θα έχει το επόμενο firmware χeστήκ@με....
kpartsi Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μα και να το αγοράσεις με το παλιό firmware μπορείς να του περάσεις αμέσως το καινούργιο μόλις αυτό κυκλοφορήσει.
jason_rethymno Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Σήμερα πήγα να παραγγείλω το iPhone 3G από το κατάστημα της Vodafone και μου είπαν να περιμένω ακόμα γιατί το Γενάρη θα έρθει με ελληνικό μενου και θα 'χεί και νέες δυνατότητες . Αξίζει να περιμένω, τι λέτε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.