dali13gr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Αν έχεις κάνει backup το iPhone πριν το κάνεις restore, αντιγράφει τις εφαρμογές που έχεις κατεβάσει από το App Store στο iTunes και δεν τις χάνεις. Τις ξαναπερνάς μετά το restore.
fanpan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 thanks φιλος δεν πρεπει να είχα κάνει οπότε κουβά. κριμα γιατί το fieldrunners τα έσπαγε
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Έχω την εντύπωση ότι αν το έχεις κατεβάσει από το AppStore και μετά κάνεις restore το κινητό, το AppStore "θυμάται" ότι το Χ παιχνίδι έχει αγοραστεί από τον λογαριασμό σου στο iTunes και σου βγάζει σχετικό μήνυμα να το ξανακατεβάσεις δωρεάν.
littlelouievegos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Εβαλα σημερα και την invisible shield απο την Jagg. Αρκετα καλα αποτελεσματα σχεδον δεν φαινεται οτι υπαρχει στο κινητο καλη επενδυση..
fanpan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 προσπαθώντας να κάνω sync μία εφαρμογή από iutes αναφέρει: the application was not installed on the iphone because you are not authorized for it on this computer.γιατί το λέει αυτό ?
Freakster Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 παιδια, μια quick ερωτηση γιατι ειμαι απο κινητο και δυσκολευομαι να ψαξω :s ποτε υποτιθεται θα δουμε επισημο ελληνικο πληκτρολογιο απο την apple..? thanx, ξερω οτι το εχετε απαντησει και αλλη φορα, αλλα..
Devil9697 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 υπάρχει ήδη απλά πρέπει να το ξεκλειδώσεις πρώτα ....
papadakn Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Με τα applications απο cydia τι γίνεται στην αναβάθμιση του f/w? Λόγω στρατού είμαι ακόμη στην 2.0.2 και αύριο που επιστρέφω σπίτι με άδεια σκοπεύω να περάσω την 2.1. Χάνονται όλα ή υπάρχει τρόπος να γίνουν και οι εφαρμογές του cydia backup?
jason_rethymno Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Έχω σκοπό να πάρω το iPhone 3G την άλλη βδομάδα και ήθελα να ρωτήσω: έχει ελληνικό πληκτρολόγιο ; έχει ελληνικό μενού ; Πήγα σε ένα κατάστημα της Vodafone και μου είπανε καλύτερα να περιμένω να το πάρω μετά τις Γιορτές γιατι θα έχει ελληνικό μενου. Συμφέρει να το πάρω τώρα η μετά τις Γιορτές;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Με τα applications απο cydia τι γίνεται στην αναβάθμιση του f/w? Λόγω στρατού είμαι ακόμη στην 2.0.2 και αύριο που επιστρέφω σπίτι με άδεια σκοπεύω να περάσω την 2.1. Χάνονται όλα ή υπάρχει τρόπος να γίνουν και οι εφαρμογές του cydia backup? Ρίξε μια ματιά μήπως σου κάνει αυτό το σύστημα. Έχω σκοπό να πάρω το iPhone 3G την άλλη βδομάδα και ήθελα να ρωτήσω: έχει ελληνικό πληκτρολόγιο ; έχει ελληνικό μενού ; Πήγα σε ένα κατάστημα της Vodafone και μου είπανε καλύτερα να περιμένω να το πάρω μετά τις Γιορτές γιατι θα έχει ελληνικό μενου. Συμφέρει να το πάρω τώρα η μετά τις Γιορτές; Δεν έχει ακόμα επίσημα ελληνικό πληκτρολόγιο. Δεν έχει ακόμα ελληνικό μενού.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Η καταρα των ρωγμων μαλλον χτυπησε και μενα! Εχω το 16αρι και η πρωτη εμφανιστηκε πανω δεξια απο το κουμπακι δονησης... Επισης, υπαρχει light bleeding στην αριστερη μερια... Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση αν καποιος εχει παρομοια εμπειρια, δικαιολογειται η αντικατασταση; Χρονο αναμονης; Εχω χαλαστει αρκετα. Το τηλεφωνο ειναι 2 μηνων, και το εχω αγορασει σαν σκετη συσκευη (δεν ειμαι συνδρομητης vodafone!)...
Dr.Fuzzy Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Κρίμα.... Το λευκό έχεις;;;;; Λευκο, 16αρι αγορασμενο απο vodafone shop πριν 1.5 μηνα, σε θηκη from day one και δεν εχει πεσει ποτε...
iced Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Φυσικα και θα το πας στην vodafone ωστε να παει αντιπροσωπεια
kpartsi Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Λευκο, 16αρι αγορασμενο απο vodafone shop πριν 1.5 μηνα, σε θηκη from day one και δεν εχει πεσει ποτε... Πήγαινέ το στο κατάστημα Vodafone που το αγόρασες και απαίτησε αντικατάσταση.... Η πωλήτρια Vodafone όταν αγόρασα το δικό μου μου είπε ότι η πολιτική Apple-Vodafone για την Ελλάδα είναι ότι δεν θα υπάρξει επιδιόρθωση συσκευών αλλά αντικατάσταση με καινούργια άν βέβαια το πρόβλημα αναγνωριστεί από τους τεχνικούς.... Για αυτό πήγαινε και το κουτί και όλη την συσκευασία του τηλεφώνου γιατί ίσως έτσι σου δώσουν καινούργιο συσκευασμένο σφραγισμένο. Να ξέρεις πάντως ότι η διαδικασία είναι χρονοβόρα και ίσως μείνεις πάνω από 1 μήνα δίχως κινητό. Μεγάλο κρίμα όμως. Και εγώ το 16άρι έχω και ένας από τους λόγους που προτίμησα το μαύρο ήταν ότι το Ίντερνετ είχε γεμίσει από φωτογραφίες λευκών με cracks.... Για το light bleeding πάνω από τα κουμπιά αυξομείωσης ήχου, πολύ συχνό και αυτό και στα δύο τα μοντέλα μαύρο και άσπρο, δεν νομίζω να θεωρείται από τους τεχνικούς κατασκευαστικό ελάττωμα και δεν προχωρούν σε αντικατάσταση..... Δοκίμασε όμως. Σε αυτό το σημείο δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Ίσως ο συνδυασμός και των δύο (cracks και light bleeding) σου φέρει καινούργια συσκευή. Μακάρι!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.