littlelouievegos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει περιληπτικά τί είναι το cydia? Από ότι κατάλαβα το χρησιμοποιείς όταν κάνεις jailbreak? tnks http://www.saurik.com/id/1 Διαβασε εδω αναλυτικα και θα καταλαβεις πολλα.. Εν ολιγοις κανει οτι και ο installer απλα ειναι open source και προσφερει περισσοτερες επιλογες στο developer.
@_zerocool Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Από την εμπειρία μου με cydia και jailbreak έχω την εντύπωση πως το κινητό δεν είναι όσο σταθερό και γρήγορο όσο είναι με το original firmware. Έτσι το γύρισα πάλι στις κανονικές λειτουργίες, έχει δει κανείς άλλος αυτό το φαινόμενο;
littlelouievegos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Και σταθερο και γρηγορο παραμενει παρα το jailbreak το δικο μου. Υπαρχουν βεβαια καποια μικρα προβληματα σταθεροτητας που εμφανιζονται λιγα προγραμματα (σχεδον αμεσως ομως αντιμετωπιζονται με νεες εκδοσεις), αλλα στην συντριπτικη πλειοψηφια τους οποια προβληματα σταθεροτητας εμφανιζονται εχουν να κανουν με λαθη του χρηστη. Επισης το βρισκω εξισου γρηγορο τοσο σε αποκριση οσο και σε αποδοση οσο και πριν παρολο που το εχω γεμισει εφαρμογες,παιχνιδια και μουσικη. Ειναι ενας απο τους λογους που με εχει μαγεψει το Iphone και το MacOSX.. Σε αναλογες περιπτωσεις σε Windows mobile ποσο μαλλον symbian platform το κινητο μου σερνοταν τις περισσοτερες φορες. Kαλο θα ηταν να αλλαξεις και το primary partition και να το διπλασιασεις. Κοιταξε επισης μηπως εχεις ενεργοποιησει το disable application kill απο το bossprefs.
spinemm Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Από την εμπειρία μου με cydia και jailbreak έχω την εντύπωση πως το κινητό δεν είναι όσο σταθερό και γρήγορο όσο είναι με το original firmware. Έτσι το γύρισα πάλι στις κανονικές λειτουργίες, έχει δει κανείς άλλος αυτό το φαινόμενο; Προσωπικα δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο και το κινητο μου τολμω να πω οτι ειναι ΠΑΡΑΦΟΡΤΩΜΕΝΟ, τι να σου πω, παντως "κανονικο" χανει πολυ σε πολλα θεματα με πρωτο και καλυτερο το ελληνικο πληκτρολογιο!!!!! γιατι εαν περιμενουμε ελληνικο πληκτρολογιο απο την δαγκωμενο μηλαρακι τοτε πολλες παροιμιες θα μπορουσαν να εκφρασουν αυτο που σκεφτομαι........:)
giorgos_k Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Παίδες, γνωρίζετε κάποιο προγραμματάκι για password protect φωτογραφίες videos κλπ??
fanpan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 παλικάρια όλα καλά το έκανα pwned αλλά συνήθως όταν είμαι στο Cydia ή σε κανά προγραμματάκι από αυτά που κατέβασα κάνει επανεκίννηση . Ξέρει κανεις τι μπορεί να φταίει ? Έχει μαμηθεί στις επανεκινήσεις ...Σκέφτομαι να το επαναφέρω στις ρυθμίσεις να το περάσω από την αρχη....
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Έχει μαμηθεί στις επανεκινήσεις ...Σκέφτομαι να το επαναφέρω στις ρυθμίσεις να το περάσω από την αρχη.... Το καλυτερο που μπορεις να κανεις.Restart οταν ανοιγεις καθε προγραμμα απο cydia,μαλλον κατι πηγε πολυ στραβα κατα το pwn.Ισως πριν ξεκινησεις την ολη διαδικασια,δοκιμασε να κανεις το fix permissions απο το bossprefs,αν δεν πιασει,βουρ στο restore.
fanpan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Μήπως δεν κάνω κάτι καλά? Απλά κατεβάζεις το quickpwn τρέχεις το πρόγραμμα και ακολουθείς τα βήματα σωστά? όλα καλά το πέρασα από την αρχή και δεν κάνει restart πλέον. Το καινούργιο είναι ότι όταν ανοίγω το cydia στην κεντρική σελίδα (home page) μου λέει Network error , unable to load (cant find host). έχει τύχει σε κανέναν?
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Μήπως δεν κάνω κάτι καλά? Απλά κατεβάζεις το quickpwn τρέχεις το πρόγραμμα και ακολουθείς τα βήματα σωστά? Kανε τον κοπο να διαβασεις το wiki,πιστευω θα σου λυθουν αρκετες αποριες. όλα καλά το πέρασα από την αρχή και δεν κάνει restart πλέον. Το καινούργιο είναι ότι όταν ανοίγω το cydia στην κεντρική σελίδα (home page) μου λέει Network error , unable to load (cant find host). έχει τύχει σε κανέναν? Σου λεει Network error γιατι λογικα δεν εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ
fanpan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Σου λεει Network error γιατι λογικα δεν εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ Gio το σκέφτηκα και εγώ μήπως με είχε πετάξει έξω αλλά δε ισχύει κάνω πλοήγηση κανονικά.
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Gio το σκέφτηκα και εγώ μήπως με είχε πετάξει έξω αλλά δε ισχύει κάνω πλοήγηση κανονικά. Οταν τραβαει τετοια κολληματα το cydia με ενα restart συνηθως φτιαχνει(δεν εχω ιδεα τι ακριβως φταιει).Εχεις εγκατεστημενο και installer?Λειτουργει κανονικα αυτος?
fanpan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 όλα καλά με τον installer. Θα το αφήσω λίγο και αν δεν βγάλω ακρη θα τα σβήσω και τα 2 να γυρίσω στα παλιά να ησυχάσω και εγώ αλλά και εσείς
Devil9697 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Προσπαθώ να βρώ κανένα παιχνίδι απο instaler και cydia μήπως μπορεί κανένας να γράψει κανένα sources με πολλά παιχνίδια??πρόσπάθω να βρώ το crash και κανένα dowling.
littlelouievegos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Freepop απο το Cydia για να λαμβανουμε επιτελους και τα μυνηματα μας μεσω hotmail.. BTW το fieldrunners τα σπαει.. Αντι να καθομαι να παιζω στο pc εχω κολλησει με αυτο και παιζω στο mobile
tsak4 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 καλα το fieldrunners ειναι ολα τα λεφτα, αλλα τελιωσε γρηγορα, πρεπει να βγαλουν καινουριους χαρτες γρηγορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.