Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Μόλις πήρα το iphone και το σύνδεσα με το router μου μέσω wi-fi. Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες όμως αλλά μου βγάζει σφάλματα του τύπου: "Could not connect to Youtube" και "Safari can't open the page because it's not connected to the Internet" κ.α. Πρέπει να κάνω και κάτι άλλο εκτός του να συνδεθώ στο router;

Εχεις κανεις shared την συνδεση σου ετσι ωστε να μπορεις να παρεις ιντερνετ στο iphone?

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μου δείχνει κανονικά ότι έχει συνδεθεί στο δίκτυο αλλά δεν έχω πρόσβαση στις υπηρεσίες. Reset στο router δεν έχω κάνει αλλά το σκέφτομαι αυτές τις μέρες γιατί έχω αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό για τις ρυθμίσεις του και έχω ξεχάσει τι έβαλα (άσχετο αυτό με το θέμα βέβαια). Internet έχω κανονικά στο PC μου αλλά και στο laptop που συνδέεται ασύρματα...

Iphone version: 2.0.2 (5C1)

• Moderators
Δημοσ.

Χμμμ,δοκιμασε να δωσεις και καρφωτη ip στο iphone μηπως και...

Μου το χει κανει μερικες φορες και με καρφωτη ip λειτουργουσε.

Δημοσ.
Χμμμ,δοκιμασε να δωσεις και καρφωτη ip στο iphone μηπως και...

Μου το χει κανει μερικες φορες και με καρφωτη ip λειτουργουσε.

Τι εννοείς "καρφωτή";

• Moderators
Δημοσ.
Τι εννοείς "καρφωτή";

Αφου συνδεθεις με το δικτυο σου,πηγαινε στα settings του δικτυου(δεν εχω το iphone τωρα για να σου βημα προς βημα)και δωσε manual ip πχ 192.168.1.30.

Δημοσ.
Η λάθος εμφάνιση των Ελληνικών είναι θέμα του mail server. Σε εμένα εμφανίζονται τα πάντα σωστά από Gmail και Yahoo.

Αν υπάρχει επιλογή για το encoding(κωδικοποίηση), δοκίμασε και άλλες επιλογές εκτός από ελληνικά, όπως Unicode και UTF-8

Δεν βρήκα κάτι για encoding..

Πιθανόν να είναι όντως πρόβλημα του Μail server..

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. :-)

edit: Υπάρχει κάτι παρόμοιο με το mxtube Που να τρέχει σε windows mobile 6.1?

Δημοσ.

Παιδιά έχω ακόμη μία ερώτηση. Ένα iphone 3G αγορασμένο από Vodafone στην Ελλάδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην Κύπρο ή έχει κάποιο κλείδωμα;

• Moderators
Δημοσ.
Παιδιά έχω ακόμη μία ερώτηση. Ένα iphone 3G αγορασμένο από Vodafone στην Ελλάδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην Κύπρο ή έχει κάποιο κλείδωμα;

Oχι δεν εχει καποιο κλειδωμα,μπορεις ανετα να το χρησιμοποιησεις.

Δημοσ.
Oχι δεν εχει καποιο κλειδωμα,μπορεις ανετα να το χρησιμοποιησεις.

Με οποιονδήποτε πάροχο εννοείται ε; Ρωτάω γιατί μάλλον θα το πουλήσω και δεν θέλω να τον κρεμάσω τον άνθρωπο..

Δημοσ.

ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει περιληπτικά τί είναι το cydia? Από ότι κατάλαβα το χρησιμοποιείς όταν κάνεις jailbreak? tnks

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...