Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Μόλις πήρα το iphone και το σύνδεσα με το router μου μέσω wi-fi. Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες όμως αλλά μου βγάζει σφάλματα του τύπου: "Could not connect to Youtube" και "Safari can't open the page because it's not connected to the Internet" κ.α. Πρέπει να κάνω και κάτι άλλο εκτός του να συνδεθώ στο router; Εχεις κανεις shared την συνδεση σου ετσι ωστε να μπορεις να παρεις ιντερνετ στο iphone?
liakos18 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μου δείχνει κανονικά ότι έχει συνδεθεί στο δίκτυο αλλά δεν έχω πρόσβαση στις υπηρεσίες. Reset στο router δεν έχω κάνει αλλά το σκέφτομαι αυτές τις μέρες γιατί έχω αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό για τις ρυθμίσεις του και έχω ξεχάσει τι έβαλα (άσχετο αυτό με το θέμα βέβαια). Internet έχω κανονικά στο PC μου αλλά και στο laptop που συνδέεται ασύρματα... Iphone version: 2.0.2 (5C1)
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Χμμμ,δοκιμασε να δωσεις και καρφωτη ip στο iphone μηπως και... Μου το χει κανει μερικες φορες και με καρφωτη ip λειτουργουσε.
liakos18 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Χμμμ,δοκιμασε να δωσεις και καρφωτη ip στο iphone μηπως και...Μου το χει κανει μερικες φορες και με καρφωτη ip λειτουργουσε. Τι εννοείς "καρφωτή";
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Τι εννοείς "καρφωτή"; Αφου συνδεθεις με το δικτυο σου,πηγαινε στα settings του δικτυου(δεν εχω το iphone τωρα για να σου βημα προς βημα)και δωσε manual ip πχ 192.168.1.30.
Freakster Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Πανάθεμα.. Μπήκα σε μια vodafone να ρωτήσω για ένα συμβόλαιο και ήταν εκεί.. Κολάστηκα..
klainmaingr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Η λάθος εμφάνιση των Ελληνικών είναι θέμα του mail server. Σε εμένα εμφανίζονται τα πάντα σωστά από Gmail και Yahoo. Αν υπάρχει επιλογή για το encoding(κωδικοποίηση), δοκίμασε και άλλες επιλογές εκτός από ελληνικά, όπως Unicode και UTF-8 Δεν βρήκα κάτι για encoding.. Πιθανόν να είναι όντως πρόβλημα του Μail server.. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. edit: Υπάρχει κάτι παρόμοιο με το mxtube Που να τρέχει σε windows mobile 6.1?
Devil9697 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 παιδιά πέρασα ελληνικό μενού στο iphone αλλά άνοιξα safari,μπήκα στο google και μου βγάζει κινέζικα...έχει καμιά ιδέα..?
klainmaingr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 http://www.monkeyreview.co.uk/index.php/2008/09/23/iphone-3g-vs-istone-40kbc rofl ;p (this is not a flame post)
soiramk Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 http://www.monkeyreview.co.uk/index.php/2008/09/23/iphone-3g-vs-istone-40kbc rofl ;p (this is not a flame post) hahahahhaha! Καλό!!! Υ.Γ.: για να προλάβω τα όποια σχόλια, είμαι χρήστης iPhone!
liakos18 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά έχω ακόμη μία ερώτηση. Ένα iphone 3G αγορασμένο από Vodafone στην Ελλάδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην Κύπρο ή έχει κάποιο κλείδωμα;
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά έχω ακόμη μία ερώτηση. Ένα iphone 3G αγορασμένο από Vodafone στην Ελλάδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην Κύπρο ή έχει κάποιο κλείδωμα; Oχι δεν εχει καποιο κλειδωμα,μπορεις ανετα να το χρησιμοποιησεις.
liakos18 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Oχι δεν εχει καποιο κλειδωμα,μπορεις ανετα να το χρησιμοποιησεις. Με οποιονδήποτε πάροχο εννοείται ε; Ρωτάω γιατί μάλλον θα το πουλήσω και δεν θέλω να τον κρεμάσω τον άνθρωπο..
kpartsi Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με οποιοδήποτε πάροχο σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου!!!! Είναι ξεκλείδωτο!!!
fanpan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει περιληπτικά τί είναι το cydia? Από ότι κατάλαβα το χρησιμοποιείς όταν κάνεις jailbreak? tnks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.