Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.2 ερωτησεις να κανω

1)Εχω το προηγουμενο iphone 8GB 1.1.4 Firmware και εχει προβλημα με την μπαταρια(πιστευω δλδ.) διοτι κραταει 2 μερες max.Επιπλεον απο το μισο πεφτει ξαφνικα στο 20%.Ξερετε εαν μπορω να του αλλαξω μπαταρια?

2)Υπαρχει καποιο προγραμμα για να περασω τον τηλ. καταλογο απο το iphone στο pc?(εχω linux αλλα και win application να μου πειτε θα την περασω)

Ευχαριστω εκ των προτερων...

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1. Η μπαταρία αλλάζει μόνο από το service της Apple.

2. Με sync μέσα στο itunes περνάς τον τηλεφωνικό σου κατάλογο στο Outlook.

Δημοσ.
1. Η μπαταρία αλλάζει μόνο από το service της Apple.
Μην εισαι τοσο σιγουρος, κανονικα αλλαζει η μπαταρια... Υπαρχουν ενα σωρο

Μην μιλησουμε για εγγυηση αφου το παλια δεν καλυπτεται εδω...

Δημοσ.

βαζω αυτο το source "hττp://ftp4u/iphone/apt" για να περάσω το ελληνικό πληκτρολόγιο και μου λέει ότι δεν υπάρχει...μπορεί κάποιος να το ξανα γράψει παρακαλώ...!!!

Δημοσ.

Κατι άλλο.

ξέρει κανείς κανένα προγραμματάκι για να μπορείς να αλλάζεις θέματα...??

-----Προστέθηκε 8/10/2008 στις 09 : 28 : 02-----

Ελληνικά παντού τώρα μέσω Cydia (source: hττp://ftp4u/iphone/apt -> Greek keyboard). Χρειάζονται το 2.1 firmware, ενεργοποιείς το ρωσικό πληκτρολόγιο και έχεις ελληνικό πληκτρολόγιο πατώντας την υδρόγειο.

πατώντας τη υδ΄ρογιο εμένα μου έβγαλε να γράφω ρώσικα και όχι ελληνικά...

-----Προστέθηκε 8/10/2008 στις 09 : 55 : 07-----

οκ τα ελληνικά τα πέρασα...

• Moderators
Δημοσ.
Μην εισαι τοσο σιγουρος, κανονικα αλλαζει η μπαταρια... Υπαρχουν ενα σωρο

Αν πιανουν τα χερια σου,οντως μπορεις να αλλαξεις μονος σου την μπαταρια.Tested..;)

Κατι άλλο.

ξέρει κανείς κανένα προγραμματάκι για να μπορείς να αλλάζεις θέματα...??

Winterboard λεγεται και ειναι η εξελιξη του springboard που εχεις στο iphone σου.

Δημοσ.

Παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Μόλις πήρα το iphone και το σύνδεσα με το router μου μέσω wi-fi. Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες όμως αλλά μου βγάζει σφάλματα του τύπου: "Could not connect to Youtube" και "Safari can't open the page because it's not connected to the Internet" κ.α. Πρέπει να κάνω και κάτι άλλο εκτός του να συνδεθώ στο router;

Δημοσ.
να βαλεις τον σωστο κωδικο για να ξεκλειδωσει το ασυρματο δικτυο σου...

Δηλαδή αν βάλω λάθος κωδικό δεν μου βγάζει εκείνη την ώρα κάποιο σφάλμα; Δείχνει ότι έχει συνδεθει στο δίκτυο αλλά δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει;

Δημοσ.

Υπάρχει πάνω αριστερά, δίπλα στο σήμα του παρόχου, το σήμα της σύνδεσης Wifi με τον ρούτερ;;;; Αν πάς Settings->wifi σου δείχνει τσεκαρισμένη την σύνδεση με το ρούτερ σου και άμα πατήσεις το βελάκι δεξιά της σύνδεσης σου βγάζει το ip;;; Αν ναί και στα δύο, τότε η σύνδεση στο ρούτερ έχει γίνει. Αν συνεχίζεις να μην έχεις πρόσβαση στο Ίντερνετ τότε κάτι παίζει με την τηλεφωνική γραμμή σου....

• Super Moderators
Δημοσ.
Δηλαδή αν βάλω λάθος κωδικό δεν μου βγάζει εκείνη την ώρα κάποιο σφάλμα; Δείχνει ότι έχει συνδεθει στο δίκτυο αλλά δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει;

Όχι, αν βάλεις λάθος κωδικό, το iPhone θα σε ειδοποιήσει με μήνυμα "Unable to connect to [όνομα δικτύου]".

Δημοσ.
επιμενω,γιατι μου εχει τυχει πολλες φορες....

σε 1.4 βεβαια

Να τολμήσω να ρωτήσω γιατί δεν πας σε 2.1;

Δημοσ.
Παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Μόλις πήρα το iphone και το σύνδεσα με το router μου μέσω wi-fi. Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες όμως αλλά μου βγάζει σφάλματα του τύπου: "Could not connect to Youtube" και "Safari can't open the page because it's not connected to the Internet" κ.α. Πρέπει να κάνω και κάτι άλλο εκτός του να συνδεθώ στο router;

Από την ώρα που κλείδωσες το modem σου με κωδικό έχεις κάνει ποτέ σου reset;;;Σε ρωτάω γιατί είχα κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα με το laptop μου και τελικά η λύση ήταν να αλλάξω κωδικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...