Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ένα site το είδα.ότι ετοιμάζονται λεει για καινουρια σειρά με ελάζιστες διαφορες.(πχ καμερα μπροστα) και θα βγαινει σε 3 χρώμαρα.ασυμενιο-μαυρο,ασπρο-ασυμενιο,και κοκκινο-ασυμενιο.και εγλω όταν το είδα έπαθα πλάκα.

δειτε το και μόνοι σας.

http://www.iphonehellas.gr/1151/iphone-3g-leaked-photos-iphonehellas/

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με φτιαξατε...Με αυτα που ακουω το μονο που μενει ειναι να φυγω σφαιρα αυριο να το παρω!!!Α και μια τελευταια προς το παρον ερωτηση...Με MSN τι γινετε?Γιατι πιστευω πως περισσοτερο αυτο θα χρησιμοποιω απο 3G...Thnx Παιδες...Τα λεμε εν καιρο!!

Δημοσ.

Καλα ενταξει ακομα το καινουργιο μολις κυκλοφορησε, το επομενο σκεφτεστε! Μην το περιμενετε πριν το 2009 ετσι κι αλλιως! Οποτε Ελλαδα, αν ειναι αληθινο και οχι μυθος, θα ερθει κατα καλοκαιρι 2009 μερια! Τωρα για αυτα που λενε οτι προσφερει, διαβαζω

1. 16GB - 32GB

2. White, Silver, Black (16GB only in silver)

3. GPS, Video Conferencing, Mobile TV

1.Το πρωτο το εχουμε ηδη (τα 16GB δηλαδη), οποτε αναβαθμιση για 32 δεν νομιζω να καιγεται κανεις

2. Τα εχουμε ηδη, τωρα αν καποιος θελει silver τι να πω... Οσο για ενα κοκκινακι που ειδα αλλου, ε δεν καιγομαστε πιστευω!

3. GPS αν ειναι αληθινο και οχι google maps θα ειναι καλο, αλλα με 1GB που εχω εγω και με το 3G ειμαι απολυτα ικανοποιημενος (1 μηνα εκλεισα και ξοδεψα 100 κατι ΜΒ μονο!). Οσο για video conference, κλαιν μαιν, 200 χρονια εχουμε 3G στα κινητα μας, δωρεαν πια τις δινουν τις βιντεοκλησεις και κανεις δεν μιλαει... Τωρα για mobile TV, καλα κρασα, ιδιως Ελλαδα!

Οποτε, τουλαχιστον για μενα, δεν μου λεει κατι ακομα και αν ειναι αληθινο. Τωρα αν νομιζει καποιος οτι αυτα τα χαρακτηριστικα αξιζουν για να περιμενει καποιος τοσο καιρο, ας περιμενει!

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Α και μια τελευταια προς το παρον ερωτηση...Με MSN τι γινετε?Γιατι πιστευω πως περισσοτερο αυτο θα χρησιμοποιω απο 3G...Thnx Παιδες...Τα λεμε εν καιρο!!

Το MSN δουλεύει μια χαρά και σε 2G. Υπάρχει δωρεάν εφαρμογή στο επίσημο AppStore, με την οποία μπαίνεις άνετα σε λογαριασμό MSN Messenger, Yahoo!, ICQ, GoogleTalk και AIM και επίσης άνετα έχεις 'συνομιλία'.

Δημοσ.
Το MSN δουλεύει μια χαρά και σε 2G. Υπάρχει δωρεάν εφαρμογή στο επίσημο AppStore, με την οποία μπαίνεις άνετα σε λογαριασμό MSN Messenger, Yahoo!, ICQ, GoogleTalk και AIM και επίσης άνετα έχεις 'συνομιλία'.

IM+ All-in-One-Messenger

Υποστηρίζει iChat, AIM, GoogleTalk, Yahoo! Messenger, MySpace, ICQ, Jabber, Windows Live Messenger. Είναι δωρεάν.

Palringo Instant Messenger

Υποστηρίζει iChat, AIM, GoogleTalk, Yahoo! Messenger, Gadu Gadu, ICQ, Jabber, Windows Live Messenger, απαιτεί όμως να φτιάξεις account και στο δικό του δίκτυο. Είναι δωρεάν.

BeejiveIM

Υποστηρίζει iChat, AIM, GoogleTalk, Yahoo! Messenger, MySpace, ICQ, Jabber, Windows Live Messenger. Κοστίζει 12,99 ευρώ.

Δημοσ.

Το IM+ δεν λέει τίποτα... Εντελώς άχρηστο. Το Palringo καλούτσικο είναι, έχει πολλές ελλείψεις με μεγάλο πλεονέκτημα ότι είναι δωρεάν. To beejive καλύτερο όλων. Το δοκίμαζα σήμερα και είναι καταπληκτικό!!!!! Δεν νιώθεις ότι σου λείπει ο υπολογιστής... Είναι βέβαια πολλή τσουχτερή η τιμή του... 13 ευρώ είναι πολλά!!!!! Βέβαια ήδη κυκλοφορεί σε... :X :X :devil:

Δημοσ.

Εγω ηθελα να ρωτησω κάποιον του εχει 3g πακέτο.όταν χρησημοποιείς το gps πόσο περίπου data τρώει αυτό??γιατί άν βάλω 3g ιντερνετ θα το βάλω για το gps περισσότερο...

και γενικά με μια καθημερινή χρήση πόσο ξοδεύει.

Δημοσ.
Εγω ηθελα να ρωτησω κάποιον του εχει 3g πακέτο.όταν χρησημοποιείς το gps πόσο περίπου data τρώει αυτό??γιατί άν βάλω 3g ιντερνετ θα το βάλω για το gps περισσότερο...

και γενικά με μια καθημερινή χρήση πόσο ξοδεύει.

Δεν υπαρχει "καθημερινη" χρηση, ουτε φορμουλες υπολογισμου για τετοια πραγματα..

Περα απο τις ωρες που ξοδευεις, παιζει ρολο και το site, το τι κανεις, αν κατεβαζεις κτλ κτλ..

Μια σχετικη κουβεντα εγινε μια δυο σελιδες πριν κανε τον κοπο και κοιτα τουλαχιστον το τοπικ..

Δημοσ.

προσπαθώ εδώ και μέρες να αγοράσω το iphone σκέτη συσκευή και στη vodafone λένε ότι το έχουν διαθέσημο μόνο με συμβόλαιο.

Ένας γνωστός μου είπε ότι μπορώ να το αγοράσω με το συμβόλαιο "Vodafone Χωρίς Πάγιο¨ και ότι μετά από δύο μήνες μπορώ να διακόψω το συγκεκριμένο συμβόλαιο πληρόνοντας μόνο την διαφορά από την επιδότηση.

δηλαδή 569 - 549,78 = 19.22 ευρώ. (549,78 είναι η τιμή του στο συγγεκριμένο πρόγραμμα με χρήση πιστοτικής κάρτας)

Ξέρει κανείς αν αυτό ισχύει σίγουρα ή αν έχει κιάλλη καμία χρέωση σαν πρόστημο?

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα συμβολαίου έχει μηδενικό πάγιο και το μόνο που πληρόνουμε είναι οι κλήσεις που θα κάνουμε (καμία κλήση στην περίπτωσή μου) και Τέλος συν/τών κινητής τηλ. ?

Δημοσ.
προσπαθώ εδώ και μέρες να αγοράσω το iphone σκέτη συσκευή και στη vodafone λένε ότι το έχουν διαθέσημο μόνο με συμβόλαιο.

Ένας γνωστός μου είπε ότι μπορώ να το αγοράσω με το συμβόλαιο "Vodafone Χωρίς Πάγιο¨ και ότι μετά από δύο μήνες μπορώ να διακόψω το συγκεκριμένο συμβόλαιο πληρόνοντας μόνο την διαφορά από την επιδότηση.

δηλαδή 569 - 549,78 = 19.22 ευρώ. (549,78 είναι η τιμή του στο συγγεκριμένο πρόγραμμα με χρήση πιστοτικής κάρτας)

Δυστυχως ατυχησες φιλε μου.Το iphone διατιθεται με συγεκριμενα δικα του προγραμματα ασχετα με τα γνωστα και δεν υπαχει καποιο με μηδενικο παγιο.

Δημοσ.
Δυστυχως ατυχησες φιλε μου.Το iphone διατιθεται με συγεκριμενα δικα του προγραμματα ασχετα με τα γνωστα και δεν υπαχει καποιο με μηδενικο παγιο.

τσεκαρέ το πάλι γιατί στο site της vodafone έχει αγορά με πρόγραμμα iphone ή αγορά με βασικό πρόγραμμα (τα παλιά τα κλασικά) και ένα από αυτά είναι με μηδενικό πάγιο και εννοείται χωρίς δωρεάν λεπτά ομιλίας.

Δημοσ.
τσεκαρέ το πάλι γιατί στο site της vodafone έχει αγορά με πρόγραμμα iphone ή αγορά με βασικό πρόγραμμα (τα παλιά τα κλασικά) και ένα από αυτά είναι με μηδενικό πάγιο και εννοείται χωρίς δωρεάν λεπτά ομιλίας.

Τι να σου πω....Οταν απο τους πρωτους το πηρε η κορη μου ηταν διαθεσιμα μονο ειδικα προγραμματα συνδεσης απο οτι μας ειπαν στο καταστημα στο Mall.

Αλλα κι εδω http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=3701 μονο ειδικα προγραμματα βλεπω.

Δημοσ.

Ειναι διαθεσιμο με ολα τα προγραμματα το iphone..

Δημοσ.

αυτό το γνωρίζω. Η αρχική ερώτηση ήταν εάν αγοράσω το iphone με το πρόγραμμα που ανέφερα και στους δύο μήνες πάω να το κόψω άν έχω οποιαδήποτε κύρωση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...