Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσοχή!!:shifty:

Όποιος αγοράζει iphone 3g από σήμερα και στο εξής να τους λέει αρχικά να το ανoίγουν μπροστά του και μετά να το στέλνουν πρώτα στο service για διαβεβαίωση οτι λειτουργει.Όταν επιστρέψει χρησιμοποιήστε ότι λειτουργία μπορείτε παρουσία μάρτυρα στο κατάστημα. Αν όλα δουλεύουν σωστά είστε έτοιμοι για την ωραία εμπειρία το iPhone 3g.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν σκέφτηκα να τα κάνω και εγώ αυτά που λέω τώρα όταν το πήρα.

Στις 5 περίπου του σεπτέμβρη παρέλαβα από το κατάστημα βόνταφον του νησιού μου το 16άρι το λευκό με μεταφορά αριθμού. Η μεταφορά 8α ολοκληρωνόταν στις 10/9.

Στις 6 ή 7 του μήνα άνοιξα την συσκευασία για να το περιεργαστώ. Το χρησιμοποίησα για κάποιες ώρες μέσα στο σπίτι για να το κάνω register και να δοκιμάσω κάποια προγραμματάκια. Ένα από αυτά ήταν το shazaam από το app store. Το προγραμματάκι αυτο υποτίθεται ότι όταν ακούσει κάποιο τραγούδι σου λέει πιο είναι. Δεν δούλευε όμως και πίστεψα ότι θα έχει κάποιο bug.

Στις 10/9 το απόγευμα ενεργοποιήθηκε η συνδεσή μου και περιχαρής έκλεισα το παλιό κινητό μου και άρχισα να το χρησιμοποιώ ως βασικό τηλέφωνο.

Στις 11/9 το πρωί ξύπνησα με το πρώτο τηλέφωνο που δέχτηκα στο iphone από την αδελφή μου αλλά ενώ την άκουγα πεντακάθαρα εκείνη δεν με άκουγε με αποτέλεσμα όταν μιλήσαμε από το σταθερό να τα ακούσει γιατί νόμιζα ότι μου έκανε καζούρα. Δοκίμασα να μιλήσω μέσα στην μέρα και με άλλους αλλά το πρόβλημα παρέμενε μέχρι που δοκίμασα με το hands free και καταφερα να συνεννοειθώ.:cry:

Στις 12/9 το πήγα στο κοντινότερο κατάστημα βονταφον στην θεσσ/νίκη και μου είπαν ότι θα το στείλουν στην Αθήνα στο service για να μου στείλουν άλλο:-). Ελλατωματικό μικρόφωνο υπέθεσα και το είχα γράψει και σε αυτό το thread.

Σήμερα με παίρνουν τηλέφωνο μετα από 17 ημέρες(ούτε με γάιδαρο να το έστελναν) και μου λένε ότι με βγάζουν εκτός εγγύησης γιατι βρήκαν σπασμένη την system connentor αν άκουσα καλά, γιατί όταν μου είπαν για την εγγύηση το αίμα μου ανέβηκε αστραπιαία στο κεφάλι και θόλωσα!!!! Μου λένε ότι μπορώ να πάρω καινούργιο με 280Ε. Σαν να μου κάνουν χάρη δλδ. Και γιατί να μου κάνουν χάρη δλδ αν υποστηρίζουν οτί φταίω?? Ο συγκεκριμένος γλίτωσε τις πολές φωνές γιατι ήταν ο μόνος που δεν έφταιγε.:confused:

Στα καπάκια πήρα την εξυπηρέτηση πελατών, το σήκωσε μια εξυπηρετική υπάλληλος,που εκ μέρους της βόνταφον άκουσε μερικές φωνές που δεν μπορούσα να συγκρατήσω, κατέγραψε το παράπονο και είπε ότι θα έχω απήντηση ως το τέλος της βδομάδας.

Πήρα και την βόνταφον του νησιού από όπου πήρα την συσκευή να δω μήπως μπορούν να κάνουν κάτι και η υπάλληλος που με θυμόταν μου είπε ότι θα προωθήσει το πάραπονο στον προϊστάμενο να δεί τι μπορεί να κάνει.

Όπως καταλαβένετε μόνο το 100, το ΕΣΥ και την πυροσβεστική δεν πήρα

Το τηλέφωνο όχι μόνο δεν ταλαιπωρήθηκε και δεν χτυπήθηκε αλλά ούτε στό στρώμα του κρεβατιού μου δεν έπεσε!!!!!Από το σπίτι το έβγαλα 1 φορά ενώ το μικρόφωνο ήδη δεν δούλευε!!!

Και ρωτάω!! Σε ποιόν πρέπει να ξεσπάσω???? Σε ποιόν πρέπει να κατεβάσω γενεές 14, καντήλια και δεν ξέρω εγώ τι άλλο πρωί πρωί???

Στην βόνταφον που πάει να μου φάει 440Ε, με σύνδεση 1 έτους για κινητό που υπολειτουργεί ή άλλα 280Ε για καινούργιο???? Ή μήπως την Apple που είναι ανύπαρκτη στην Ελλάδα(Ωσεί παρών για τα mac ελέω rainbow) και δεν προστατεύει τους πελάτες της???? (Σε forum διάβασα ότι ένας αμερικανός που είχε το ίδιο πρόβημα πήγε σε ένα apple store γιατι το μικρόφωνο πότε λειτουργούσε και πότε όχι, τον έστειλαν σπίτι μηπως το κινητό συνέλθει, δεν άλλαξε τπτ και την άλλη μέρα του το αντικατέστησαν!!!!!)

Αυτή την στιγμή βράζω!!!!!:mad::mad:

Πείτε μου σας παρακαλώ τι άλλο μπορώ να κάνω για να διασφαλίσω τα δικαιώματά μου!!!!!!:shock::shock:

Συγνώμη για την φλυαρία αλλά ήθελα να δώσω ένα heads up, να μοιραστώ την κατάσταση με ανθρώπους στους οποίους θα μπορούσε να συμβεί το ίδιο πράγμα και να πάρω ίσως μια συμβουλή για το τι άλλο να κάνω!

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@Dr. Stam

δόκιμασε να επικοινωνήσεις και με την ίδια την apple αφού από σήμερα προσφέρει τηλ. υποστήριξη και στην Ελλάδα.

Γενικά μην το αφήσεις το θέμα γιατί από την στιγμή που σου πουλάνε ελλατωματική συσκευή και την επιστρέψεις μέσα σε λίγες μέρες από την αγορά πρέπει να στην αντικαταστήσουνε (και όχι να την στείλουν για επισκευή)

Δημοσ.
@Dr. Stam

δόκιμασε να επικοινωνήσεις και με την ίδια την apple αφού από σήμερα προσφέρει τηλ. υποστήριξη και στην Ελλάδα.

Γενικά μην το αφήσεις το θέμα γιατί από την στιγμή που σου πουλάνε ελλατωματική συσκευή και την επιστρέψεις μέσα σε λίγες μέρες από την αγορά πρέπει να στην αντικαταστήσουνε (και όχι να την στείλουν για επισκευή)

Τεχνική υποστήριξη: 00800 44145417 λογικα ειναι free ετσι ???

Δημοσ.

Τελικά δεν μου είπαν 280 για αντικατάσταση!

Μου είπαν 268Ε για να αλλάξουν το "σώμα"!!!!

Επίσης μου είπαν ότι όποτε βρίσκουν σπάσιμο βγαίνεις εκτός εγγύησης!!

Πλάκα μου κάνουν? Και αν είναι σπασμένο από την μάνα του τι να κάνω εγω????

Να μυρίσω τα νύχια μου??

Θα πάρω και στην υποστήριξη της Apple, θα πάρω και τον ΙΝΚΑ και την εθνοφρουρά αν χρειαστεί!!!

Να πανε να ... αν δεν μου δώσουν καινούργιο.

Και e-mail στα κεντρικά στην Αμερική θα στείλω αν χρειαστεί και στην τελική θα πάρω και τηλ.

ΕΛΕΟΣ!!

Θα τα δοκιμάσω όλα και θα ενημερώσω.:mad::mad:

Δημοσ.

Στις 11/9 το πρωί ξύπνησα με το πρώτο τηλέφωνο που δέχτηκα στο iphone από την αδελφή μου αλλά ενώ την άκουγα πεντακάθαρα εκείνη δεν με άκουγε με αποτέλεσμα όταν μιλήσαμε από το σταθερό να τα ακούσει γιατί νόμιζα ότι μου έκανε καζούρα. Δοκίμασα να μιλήσω μέσα στην μέρα και με άλλους αλλά το πρόβλημα παρέμενε μέχρι που δοκίμασα με το hands free και καταφερα να συνεννοειθώ.:cry:

Στις 12/9 το πήγα στο κοντινότερο κατάστημα βονταφον στην θεσσ/νίκη και μου είπαν ότι θα το στείλουν στην Αθήνα στο service για να μου στείλουν άλλο:-). Ελλατωματικό μικρόφωνο υπέθεσα και το είχα γράψει και σε αυτό το thread.

Σήμερα με παίρνουν τηλέφωνο μετα από 17 ημέρες(ούτε με γάιδαρο να το έστελναν) και μου λένε ότι με βγάζουν εκτός εγγύησης γιατι βρήκαν σπασμένη την system connentor αν άκουσα καλά, γιατί όταν μου είπαν για την εγγύηση το αίμα μου ανέβηκε αστραπιαία στο κεφάλι και θόλωσα!!!! Μου λένε ότι μπορώ να πάρω καινούργιο με 280Ε. Σαν να μου κάνουν χάρη δλδ. Και γιατί να μου κάνουν χάρη δλδ αν υποστηρίζουν οτί φταίω?? Ο συγκεκριμένος γλίτωσε τις πολές φωνές γιατι ήταν ο μόνος που δεν έφταιγε.:confused:

Στα καπάκια πήρα την εξυπηρέτηση πελατών, το σήκωσε μια εξυπηρετική υπάλληλος,που εκ μέρους της βόνταφον άκουσε μερικές φωνές που δεν μπορούσα να συγκρατήσω, κατέγραψε το παράπονο και είπε ότι θα έχω απήντηση ως το τέλος της βδομάδας.

Πήρα και την βόνταφον του νησιού από όπου πήρα την συσκευή να δω μήπως μπορούν να κάνουν κάτι και η υπάλληλος που με θυμόταν μου είπε ότι θα προωθήσει το πάραπονο στον προϊστάμενο να δεί τι μπορεί να κάνει.

Όπως καταλαβένετε μόνο το 100, το ΕΣΥ και την πυροσβεστική δεν πήρα

Το τηλέφωνο όχι μόνο δεν ταλαιπωρήθηκε και δεν χτυπήθηκε αλλά ούτε στό στρώμα του κρεβατιού μου δεν έπεσε!!!!!Από το σπίτι το έβγαλα 1 φορά ενώ το μικρόφωνο ήδη δεν δούλευε!!!

Και ρωτάω!! Σε ποιόν πρέπει να ξεσπάσω???? Σε ποιόν πρέπει να κατεβάσω γενεές 14, καντήλια και δεν ξέρω εγώ τι άλλο πρωί πρωί???

Στην βόνταφον που πάει να μου φάει 440Ε, με σύνδεση 1 έτους για κινητό που υπολειτουργεί ή άλλα 280Ε για καινούργιο???? Ή μήπως την Apple που είναι ανύπαρκτη στην Ελλάδα(Ωσεί παρών για τα mac ελέω rainbow) και δεν προστατεύει τους πελάτες της???? (Σε forum διάβασα ότι ένας αμερικανός που είχε το ίδιο πρόβημα πήγε σε ένα apple store γιατι το μικρόφωνο πότε λειτουργούσε και πότε όχι, τον έστειλαν σπίτι μηπως το κινητό συνέλθει, δεν άλλαξε τπτ και την άλλη μέρα του το αντικατέστησαν!!!!!)

Αυτή την στιγμή βράζω!!!!!:mad::mad:

Πείτε μου σας παρακαλώ τι άλλο μπορώ να κάνω για να διασφαλίσω τα δικαιώματά μου!!!!!!:shock::shock:

Συγνώμη για την φλυαρία αλλά ήθελα να δώσω ένα heads up, να μοιραστώ την κατάσταση με ανθρώπους στους οποίους θα μπορούσε να συμβεί το ίδιο πράγμα και να πάρω ίσως μια συμβουλή για το τι άλλο να κάνω!

Φίλε μου, από το ίδιο ακριβώς πρόβλημα ταλαιπωρείται ο πατέρας μου με ένα Nokia που πήρε με επιδότηση από την τυχάρπαστη Vodafone.

Το κινητό εμφάνισε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, άκουγε δηλαδή τους πάντες, αλλά δεν τον άκουγε κανείς. Το πήγε πίσω κι αφού το προώθησαν στο service, τον κάλεσαν μετά από μία βδομάδα για να πάει να το παραλάβει ανεπισκεύαστο, καθώς η βλάβη ήταν μία σπασμένη πλακέτα, όπως του είπαν και η Nokia δεν καλύπτει την συγκεκριμένη βλάβη, συνεπώς εκτός εγγύησης. :mad:

Το κινητό εμφάνισε το πρόβλημα από την πρώτη στιγμή χρήσης της και φυσικά δεν έπεσε πουθενά. Μετά από μεγάλο καυγά με το κατάστημα, το ξαναέστειλαν πίσω στο service και τον ειδοποίησαν σήμερα το πρωί, ότι το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να αποσταλεί στο Nokia Service της Λάρισας (ο πατέρας μου μένει Βόλο) και να πληρώσει ο πατέρας μου τα έξοδα αποστολής.

Την Παρασκευή ανεβαίνω Βόλο, να ακούσω τις μπαρούφες που ξεφούρνισαν στον πατέρα μου από κοντά κι αν το τηλέφωνο σε μία εβδομάδα δεν έχει αλλαχθεί με καινούργιο ή δεν επισκευαστεί πλήρως πάμε για ΙΝΚΑ, Μάγιας και λοιπούς αρχέγονους πολιτισμούς.

Στις αρπαχτές, στις ρεμούλες και στις υποκλοπές, πρώτοι είναι. Όταν έρχεται η ώρα να πράξουν τα αυτονόητα ποιούν την νήσσα.

Δημοσ.

Το ξερω οτι ειμαι εκτος των συζητησεων εδω και καιρο και απο τα λιγα που διαβασα καταλαβα πως αρκετοι απο εδω εχετε ηδη στα χερια σας το iphone...Τελικα αξιζει σαν συσκευη?Εχω ακουσει απο τα καλυτερα μεχρι τα χειροτερα...Η προσωπικη μου εμπειρια μαζι του ειναι το πολυ 5 λεπτων σε καποιο καταστηαμα VODAFONE και για να πω την αληθεια ενθουσιαστικα με μονο μειονεκτημα την ταχυτητα του INTERNET...Εσεις που το εχετε χρησιμοποιησει περισσοτερο τι μου προτεινετε?Να μπω και εγω στο κλαμπ σας?Και κατι τελευταιο...Τα 500 ΜΒ ογκος δεδομενων σε τι χρηση αντιστιχει?Στο περιπου...Ευχαριστω προκαταβολικα...!!!

Δημοσ.
Το ξερω οτι ειμαι εκτος των συζητησεων εδω και καιρο και απο τα λιγα που διαβασα καταλαβα πως αρκετοι απο εδω εχετε ηδη στα χερια σας το iphone...Τελικα αξιζει σαν συσκευη?Εχω ακουσει απο τα καλυτερα μεχρι τα χειροτερα...Η προσωπικη μου εμπειρια μαζι του ειναι το πολυ 5 λεπτων σε καποιο καταστηαμα VODAFONE και για να πω την αληθεια ενθουσιαστικα με μονο μειονεκτημα την ταχυτητα του INTERNET...Εσεις που το εχετε χρησιμοποιησει περισσοτερο τι μου προτεινετε?Να μπω και εγω στο κλαμπ σας?Και κατι τελευταιο...Τα 500 ΜΒ ογκος δεδομενων σε τι χρηση αντιστιχει?Στο περιπου...Ευχαριστω προκαταβολικα...!!!

Αξιζει σαν συσκευη; Ναι.. Τελεια και παυλα.. Εχω ειχα τρομερες επιφυλάξεις αλλα πλεον ειμαι ερωτευμενος με την συσκευη.. Δεν την αλλαζω.. Μεχρι το επομενο i-phone εκτος και αν μου βγαλει τα ματια το HTC HD με κοσμογονικες αλλαγες.. :P

Tωρα οσο αφορα το internet σε πληροφορω οτι απλα ειναι η τελεια mobile συσκευη για αυτο.. Τελεια και παυλα.. :P

Απο εκει και περα για τα 500mb που ρωτας θα σου ελεγα οτι ειναι υπεραρκετα και πιθανοτατα δεν προκειται καν να τα χρειαστεις..

Γιατι το λεω.. Υπαρχει ανθρωπος που δεν εχει adsl και wifi σπιτι; Οποτε οτι χρειαζεσαι απο d/ls για το iphone σου πολυ απλα τα κανεις σπιτι, και σερφαρεις απλα απο την συσκευη σου στο ιnternet ..

Eιδα προσφατα σε poll στο engadget οτι μεσος ορος ηταν τα 130mb ανα μηνα και αυτο οχι στην Ελλαδα ετσι; Σε χωρες που εχουν πιο αναπτυγμενο HSDPA/HSUPA δικτυο απο εμας φυσικα..

Αν τωρα εσυ δεν χρησιμοποιεις καθολου το pc σου αρχιζεις κατεβαζεις οτι βρεις απο το κινητο και σερφαρεις 10 ωρες την μερα απο αυτο ε τοτε τι να σου πω; Δεν θα σου φτασει..Για μια "υπερβολικη για μενα απο το κινητο" χρηση 1-2 ωρων την μερα νομιζω οτι 500mb φτανουν και περισσευουν..

My 2 cents..

Δημοσ.

Το κινητό είναι πολύ μπροστά ,τι λέμε τώρα.

Πλέον είναι κωμμάτι της ζωής μου,προτιμώ να χάσω την κοπέλα μου παρα το iphone :-D:-D

ιδικά όταν βγεί και το εεληνικό μενού...θα σπέρνει...Το μόνο κατό που άκουσα είναι ότι θα κυκλοφορήσει iphone με κάμερα και μπροστα,και σε αλλα χρώματα....αυτό δεν μου άρεσε...:cry:

Δημοσ.
Το κινητό είναι πολύ μπροστά ,τι λέμε τώρα.

Πλέον είναι κωμμάτι της ζωής μου,προτιμώ να χάσω την κοπέλα μου παρα το iphone :-D:-D

ιδικά όταν βγεί και το εεληνικό μενού...θα σπέρνει...Το μόνο κατό που άκουσα είναι ότι θα κυκλοφορήσει iphone με κάμερα και μπροστα,και σε αλλα χρώματα....αυτό δεν μου άρεσε...:cry:

Που το άκουσες αυτό ρε φίλε ,τωρα πωρώθηκα!, και για πότε λένε οτι θα κυκλοφορήσει ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...