Devil9697 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Α!!!...μαλιστα....τωρα ειδα οτι δεν γινεται, μεχρι και site εχει αναρτηθει που το ζηταει απο τον Steve: http://please-let-us-disable-autocorrection-steve.com/?page_id=2&cp=441 Επισης βρηκα ενα work-around εδω: http://www.iphonehellas.gr/2467/disable-iphones-autocorrection-without-jailbreak/ Ενναλακτικα μονο σε Jailbroken iPhone... πλάκα έχει αυτό με το Q είναι πρακτιηό,αλλά και λίγο βλακιούλα...άντε να βγεί το update με τα ελληνικά μπάς και αλλάξει τίποτα.
takistmr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά. Επανέρχομαι πάλι μετά το τελευταίο μου ποστ σε αυτή την συζήτηση και ξαναρωτάω τι γίνεται με την πολιτική της vodafone για τις παραγγελίες? Δίνει προτεραιότητα στις πωλήσεις του iphone με συμβόλαιο? Αν ναι, είναι παράνομο αυτό? Διαβάστε την περιπέτεια μου με την παραγγελία μου εδώ. Τι μπορώ να κάνω???
Dr.Fuzzy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά. Επανέρχομαι πάλι μετά το τελευταίο μου ποστ σε αυτή την συζήτηση και ξαναρωτάω τι γίνεται με την πολιτική της vodafone για τις παραγγελίες? Δίνει προτεραιότητα στις πωλήσεις του iphone με συμβόλαιο? Αν ναι, είναι παράνομο αυτό? Διαβάστε την περιπέτεια μου με την παραγγελία μου εδώ. Τι μπορώ να κάνω??? Λοιπον να σου πω μια αναλογη ιστορια που συνεβει με μενα μπας και βοηθησω. Αγορασα σφραγισμενο με αποδειξη αγορας ενα 16-αρι μαυρο απο εναν γνωστο που το πηρε με επιδοτηση απο καταστημα στον Πειραια. Ομως ηθελα το λευκο (γουστα ειναι αυτα!), οποτε το πηρα και πηγα σε καταστημα στην Ν. Ερυθραια για να το αλλαξω! Την πρωτη φορα μου ειπαν οτι δεν γινεται να αλλαχτει με τιποτα μονο αν το ανοιξω και εχει καποιο προβλημα! Φευγω και παιρνω τηλ. στο 13830 οπου και αναφερω τι ακριβως θελω να κανω! Η απαντηση ηταν - βεβαιως κυριε απο τι στιγμη που δεν εχει ανοιχτει μπορειτε να πατε σε οποιοδηποτε καταστημα να το αλλαξετε! Βουρ ξανα για Ν. Ερυθραια, οπου αφου ο υπευθυνος καταστηματος επεμενε (με αγενεστατο τροπο και υποτιμητικο τροπο) οτι δεν γινεται, τον αναγκασα να παρει μπροστα μου το 13830! Οταν του ειπανε οτι γινεται αλλαξε 10 χρωματα (επρεπε να δειτε τι φατσα του!), και μετα προσπαθουσε να τους πει οτι θα υπαρχει προβλημα με το ΙΜΕΙ στο iTunes...Τελος παντων, αφου μετα απο 3 διαφορετικα τηλεφωνα που πηρε του ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα, κρατησε τα στοιχεια μου και μου ειπε οτι θα με ειδοποιησουν να παω να παραλαβω το λευκο (αυτο εγινε Πεμπτη και μου ειπε το πολυ Δευτερα οτι θα το εχουν!). Η Δευτερα εφτασε και τιποτα, η Τριτη το ιδιο και καθε φορα που επικοινωνουσα με το καταστημα βαζανε την κασετα και μου λεγανε οτι θα ειδοποιηθειτε με μηνυμα...Ε, την Τεταρτη γινεται το ιδιο, οποτε δεν αντεξα, παιρνω το 13830 ζηταω να μιλησω με καποιον για να εκφρασω τα παραπονα που εχω για συγκεκριμενο καταστημα, εξιστορω ολη αυτη την περιπετεια (με ρωταει η κοπελα αν ειμαι συνδρομητης της Vodafone και λεω οχι, αλλα ακομα και να το σκεφτομουν να γινω μαλλον δεν ξεκινησαμε καλα...!)....Φυσικα ως δια μαγειας την επομενη μερα το πρωι στις 9:00 μου ηρθε μηνυμα να παω να παραλαβω το τηλεφωνο! Αν δεν φωναξεις (με ευγενικο τροπο) δεν γινετε τιποτα, στην Ελλαδα τουλαχιστον!
kpartsi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 πράγματι είναι σπαστικό. Εγώ βέβαια το έχω εκπαιδεύσει και πια διορθώνει και μου βγάζει σαν αποτελέσματα τις λέξεις που θέλω να γράψω στα greeklish Χαρά στην υπομονή σου!!!!!
Psyx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά. Επανέρχομαι πάλι μετά το τελευταίο μου ποστ σε αυτή την συζήτηση και ξαναρωτάω τι γίνεται με την πολιτική της vodafone για τις παραγγελίες? Δίνει προτεραιότητα στις πωλήσεις του iphone με συμβόλαιο? Αν ναι, είναι παράνομο αυτό? Διαβάστε την περιπέτεια μου με την παραγγελία μου εδώ. Τι μπορώ να κάνω??? παρήγγειλε το απο το site της vodafone... σε 2-3 μέρες το πολύ θα το έχεις στα χέρια σου... αν είχες παρακολουθήσει τις απαντήσεις των παιδιών μετά από εσένα θα έβλεπες οτι στο είπανε... γρήγορα και άμεσα... επίσης, επειδή είναι εξ' αποστάσεως πώληση, μπορείς να παίξεις μαζί του για 10 μέρες αφού το παραλάβεις και αν δεν σου αρέσει το πας πίσω και παίρνεις τα λεφτά σου... τώρα τα περί παρανομίας κλπ απλά δεν έχουνε νόημα να τα συζητάς... θες iPhone? παρήγγειλε το από vodafone.gr...
Thanaxix Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Εδώ και λίγο καιρό δεν συνδέεται ο σαφαρι και το Maps. Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που συνδέομαι με wireless και μπαίνω στο νετ, και αφού κλείνω το wireless μετά δε συνδέεται με τπτ μέσω 3g(το έκανα backup - restore 2-3 φορές, γιαυτό μιλάω για πολλές δοκιμές). Δοκίμασα διάφορα, εν ξέρω τις πταίει. Ίσως να φταίει κάποιο πρόγραμμα του cydia αλλά δεν μπορώ να ξέρω σίγουρα, γιατί έχω κάμποσα και τα κάνω update μέσω wireless για να μην μου τρώνε το bandwidth της vodafone. Αν έχει ακούσει κάποιος κάτι ας πει...
Dr.Fuzzy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδια εξηγηστε μου τι γινεται γιατι θα τρελλαθω!!! Εχω το APN ΚΕΝΟ (Cosmote) και το iPhone 3G μπαινει κανονικα στο ιντερνετ!!! Πως γινεται αυτο!;;; Επισης το 3G ειναι off και το WiFi !!! :mad::shifty:
dk1210 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδια εξηγηστε μου τι γινεται γιατι θα τρελλαθω!!! Εχω το APN ΚΕΝΟ (Cosmote) και το iPhone 3G μπαινει κανονικα στο ιντερνετ!!! Πως γινεται αυτο!;;; Επισης το 3G ειναι off και το WiFi !!! :mad::shifty: Πώς το κάνεις αυτό? εδώ με Vodafone και δεν συνδέομαι...
Dr.Fuzzy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ξερω...πραγματικα δεν ξερω! Χωρις APN δεν ειναι λογικο να μπαινει....
Steven Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ξερω...πραγματικα δεν ξερω! Χωρις APN δεν ειναι λογικο να μπαινει.... It's alive!!!
soiramk Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδιά έχω απο το Φεβρουάριο το iPhone 2G 8Gb κ μιας κ έχω επιδότηση απο Vodafone κ θα μου χρειαζόταν κ περισσότερος χώρος λέω να πάρω το 3G 16Gb! Να πω οτι προσωπικά στο 3G μου αρέσει περισσότερο η αίσθηση όταν το κρατάς("κάθεται" καλυτερα). Με προβληματίζουν όμως μερικά πραγματάκια. Πόσο συχνό είναι το πρόβλημα του light leak(στο μαύρο, αν αυτό έχει κάποια σημασία) στην αριστερή πλευρά κ τι γίνετα στην περίπτωση αυτή? Το ίδιο κ για καμένο pixel. Πόσο πιθανό είναι κ τι γίνεται αν είσαι άτυχος? Στο 1ης γενίας iPhone δεν είχαμε τέτοια ζητήματα να μας απασχολούν.
Steven Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 μήπως θυμάται κανεις από πότε θα είναι διαθέσιμα τα καινούρια ακουστικά που θα έχουν πάνω και volume control? Βαριέμαι να ψάχνω στο keynote
Dr.Fuzzy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 It's alive!!! Alive...and charging me!!! :shock:
alexzzz Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Τελικά με τα συμβόλαια 3g τι συμπέρασμα βγάλαμε; Ποιας εταιρίας συμφέρει πιο πολύ και πόσο περίπου πληρώνεται τον μήνα; (για iphone 3g μιλάμε πάντα, έτσι; )
littlelouievegos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Alive...and charging me!!! :shock: Επειδη ειναι πολυ σοβαρο το θεμα και μην βρεθεις προ μεγαλης εκπληξεως με τις υπερογκες χρεωσεις θα σε συμβουλευα να παρεις ΤΩΡΑ την εταιρεια σου και να τους αναφερεις το προβλημα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.