Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σόρρυ δεν έχω απάντηση για το παραπάνω σχόλιο,απλά έχω μια απορία ακόμη. Κατ'αρχάς μου φαίνεται πολύ περίεργο που ενώ έχει τόσα πολλά attributes το iphone,δεν έχει βασικά όπως π.χ. βιντεοκάμερα κ.α.

Το βασικό μου όμως θέμα είναι κατά πόσο μπορείς να βάλεις ήχους κλήσης διαφορετικούς απ'αυτούς που έχει ήδη μέσα,κοινώς mp3. Μου φαίνεται πολύ περίεργο να μην έχει αυτή την επιλογή κ όσο κι αν το προσπάθησα,δε βρήκα τρόπο.

Όντως δε γίνεται ή ξέρει κάποιος το πώς?

Για ονομα του θεου!!!! Φυσικα και γινεται κ σε pc κ σε mac

, με λιγο googling θα το χες βρει.

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε OSX γίνεται ακόμα πιο εύκολα από το garage band, το οποίο έχει ειδική εντολή μετατροπής του κομματιού σε ringtone για το iphone και το στέλνει και αυτόματα στη library του itunes.

Δημοσ.

ή εστω με το nero recode (αν εχεις το nero ειναι στα βοηθηματα) κοβεις/ραβεις το κομματι που θες και με μια μετατροπη στο itunes το περνας στο iphone.

δε γνωριζω καποιο κινητο τελευταιας τεχνολογιας να μη δεχεται mp3 για ringtone.

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα προβλημα παλι....

Πέρυσι ειχα αγορασει ενα bluetooth handsfree για το SonyEricsson κινητο μου και το ειχα παρει γυρω στα 90 ευρω.

Οσο και να προσπαθω να το συγχρονισω με το iphone,ματαια.

Σε ενα καταστημα Vodafone που πηγα μου ειπε ο υπαλληλος οτι το iphone δεν ειναι συμβατο με ολα οσα κυκλοφορουν στην αγορα και οτι τα bluetooth της SonyEricsson εχουν τετοιο προβλημα.Τσαμπα δηλαδη το αγορασα;Τι θα κανω τωρα με αυτο;Υπαρχει καποιος τροπος να κανω κατι ωστε να το συγχρονισω;

• Super Moderators
Δημοσ.
Παιδια εχω ενα προβλημα παλι....

Πέρυσι ειχα αγορασει ενα bluetooth handsfree για το SonyEricsson κινητο μου και το ειχα παρει γυρω στα 90 ευρω.

Οσο και να προσπαθω να το συγχρονισω με το iphone,ματαια.

Σε ενα καταστημα Vodafone που πηγα μου ειπε ο υπαλληλος οτι το iphone δεν ειναι συμβατο με ολα οσα κυκλοφορουν στην αγορα και οτι τα bluetooth της SonyEricsson εχουν τετοιο προβλημα.Τσαμπα δηλαδη το αγορασα;Τι θα κανω τωρα με αυτο;Υπαρχει καποιος τροπος να κανω κατι ωστε να το συγχρονισω;

O υπάλληλος της Vodafone σου είπε βλακείες, προφανώς είναι άσχετος:

1. Είχα από τις προ-iPhone εποχές ένα ακουστικό handsfree της SonyEricsson, το οποίο και συγχρόνισα άνετα και άμεσα με το iPhone μου. Το χρησιμοποιώ κάθε μέρα.

2. Αγόρασα πριν 2 μήνες ένα SonyEricsson Bluetooth carkit (HCB-120), το οποίο συγχρόνισα χωρίς κανένα πρόβλημα με το iPhone μου και το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά.

Ποιό πρόβλημα αντιμετωπίζεις στον συγχρονισμό;

• Super Moderators
Δημοσ.

Όσοι έχετε βιντεοκάμερα με night vision/υπέρυθρες, ενεργοποιήστε το και κοιτάξτε μέσα από την κάμερα το πίσω μέρος του μαύρου iphone! :confused:

Το βλέπετε διάφανο σαν γυαλί και εκτός από την κεραία του GPS που είναι γύρω από την κάμερα, θα δείτε και στο πλαι ένα παραθυράκι που έχει μέσα ένα 2-d barcode με το IMEI και το serial της συσκευής!

Στο λευκό iphone δεν φαίνεται τίποτα!

B)

Δημοσ.
O υπάλληλος της Vodafone σου είπε βλακείες, προφανώς είναι άσχετος:

1. Είχα από τις προ-iPhone εποχές ένα ακουστικό handsfree της SonyEricsson, το οποίο και συγχρόνισα άνετα και άμεσα με το iPhone μου. Το χρησιμοποιώ κάθε μέρα.

2. Αγόρασα πριν 2 μήνες ένα SonyEricsson Bluetooth carkit (HCB-120), το οποίο συγχρόνισα χωρίς κανένα πρόβλημα με το iPhone μου και το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά.

Ποιό πρόβλημα αντιμετωπίζεις στον συγχρονισμό;

Οσο και να κανει search δεν την βρισκει.Παταω και το κουμπακι που ειναι στο πισω μερος του bluetooth για να μεινει αναμμενο στιγμιαια(το οποιο λειτουργει και σαν on-off),αναβοσβηνει για λιγο γρηγορα,αλλα παλι τιποτα.

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι το έχεις βάλει σε discovery mode έτσι; Δηλαδή κρατάς πατημένο το κουμπί μέχρι να αρχίσει να αναβοσβήνει κόκκινο-μπλε(στα περισσότερα έτσι είναι) το φωτάκι. Μετά θα κάνει search το iPhone και θα το βρει.

Δημοσ.

Μπορεί να χρειάζεται να πας στο iphone και να επιλέξεις το bluetooth που θα κάνεις pair, αν δεν το βλέπει αυτόματα.Μετά συνδέεσαι..

Με ένα nokia bluetooth χρειάζεται να κάνω το ίδιο κάθε φορά που θέλω να το μεταφέρω από ένα κινητό σε άλλο. Στο ipaq που έχω πρέπει να το κάνω pair και μετά να συνδεθώ.

Μόνο του δεν το βλέπει.

Αν υπάρχει κάποιο μενού διαχείρισης bluetooth στο iphone μπορείς να κάνεις το ίδιο.

Μην ξεχνάς ότι όλα τα bluetooth κρατάνε τον host που έχουν κάνει pair (δεν κρατάει μόνο το κινητό πληροφορίες για το bluetooth device).

Δημοσ.

Μια ερώτηση.αυτό το "Τ9" αν το λες έτσι που σου βγαζει διαφορεσ λέξεις όταν γράφεις μήνυμα,μπορεί να απενεργοποιοιθεί με κάποιο τρόπο γιατι είναι εκνευριστικο?

Δημοσ.
Μια ερώτηση.αυτό το "Τ9" αν το λες έτσι που σου βγαζει διαφορεσ λέξεις όταν γράφεις μήνυμα,μπορεί να απενεργοποιοιθεί με κάποιο τρόπο γιατι είναι εκνευριστικο?

Την ιδια ερωτηση εχω και εγω...μου εχει σπασει τα νευρα! :mad:

Δημοσ.

Α!!!...μαλιστα....τωρα ειδα οτι δεν γινεται, μεχρι και site εχει αναρτηθει που το ζηταει απο τον Steve: http://please-let-us-disable-autocorrection-steve.com/?page_id=2&cp=441

Επισης βρηκα ενα work-around εδω: http://www.iphonehellas.gr/2467/disable-iphones-autocorrection-without-jailbreak/

Ενναλακτικα μονο σε Jailbroken iPhone...

:mad:

Δημοσ.

πράγματι είναι σπαστικό. Εγώ βέβαια το έχω εκπαιδεύσει και πια διορθώνει και μου βγάζει σαν αποτελέσματα τις λέξεις που θέλω να γράψω στα greeklish :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...