Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δε μου λετε,

ποσο ανοιχτο ειναι το λειτουργικο του αι φον?

δηλαδη emulators, games, applications,

pdf reader, κτλ

γραφουν οι εταιρειες για το αι φον

η μονο η αππλ το υποστηριζει?

ποσο αργει να ξεκινησει?

ειναι σαν τα windows mobile που βαριεσαι να περιμενεις?

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όχι, έχω το itunes 8 και αφού έκανα το firmware update σε 2.1 το έκανα pwn. Το κάνω με τον τρόπο που λες, άλλωστε δεν ξέρω αν υπάρχει και διαφορετικός τρόπος για να το κάνω.

Ακόμα προσπαθώ να βρω λύση, έχουμε μέλλον μπροστά μας...

Δημοσ.

Καλησπέρα,

προσπαθώ εδώ κ κάποιες μέρες να βάλω ταινίες στο iphone.Έκανα convert μέσω του xilisoft(αυτό βρήκα,δεν ξέρω καν αν είναι καλό) μια ταινία. Στο itunes την αναγνωρίζει ως αρχείο κ έχω μικρύνει κ τον τίτλο(διάβασα ότι μπορεί να παίζει ρόλο μέχρι κι αυτό...).

Παρ'όλα αυτά, ενώ το κάνω drag n drop στο iphone, δε γίνεται τίποτα. Μπορεί κάποιος που έχει καταφέρει να βάλει βίντεο στο iphone να μου πει πως?

Ευχαριστώ..

Δημοσ.

το κάνεις add σε μια λίστα στο itunes και μετά κάνεις sync τη λίστα αυτή με το iphone. έτσι περνάει και τα τραγούδια. Αλλιώς με total commander kai ssh αν το έχεις pwned.

Δημοσ.

Παρ'όλα αυτά, ενώ το κάνω drag n drop στο iphone, δε γίνεται τίποτα. Μπορεί κάποιος που έχει καταφέρει να βάλει βίντεο στο iphone να μου πει πως?

Ευχαριστώ..

Κατεβασε οποιοδηποτε converter που να μετατρεπει σε mpeg-4 αρχεια που υποστηριζει το iphone..

Πολλα απο αυτα εχουν και ειδικα profiles για iphone.. Πολυ καλο με το οποιο περναω divx ταινιες εγω ειναι το anydvdconverter pro..

Δημοσ.
Καλησπέρα,

προσπαθώ εδώ κ κάποιες μέρες να βάλω ταινίες στο iphone.Έκανα convert μέσω του xilisoft(αυτό βρήκα,δεν ξέρω καν αν είναι καλό) μια ταινία. Στο itunes την αναγνωρίζει ως αρχείο κ έχω μικρύνει κ τον τίτλο(διάβασα ότι μπορεί να παίζει ρόλο μέχρι κι αυτό...).

Ευχαριστώ..

total video converter και κάνε τα αρχεία mpeg4 και είσαι μια χαρά,add file to library και κομπλέ.Εγώ έτσι το κάνω αν και νέος με iPhone

Επισης και το WinAVI MP4 Converter, τα κανεις mp4, διαλεγεις bitrate και αναλυση και εισαι ετοιμος! Μετα απλα το κανεις drag n drop στο iTunes στα videos και εισαι ετοιμος! Απο αναλυση να ξερεις οτι το iPhone εχει 480χ320, οποτε μην βαλεις μεγαλυτερη, τζαμπα MB!

• Super Moderators
Δημοσ.
Ξέρετε αν μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει πέσει η τιμή του iPhone 3G ;

Εξαρτάται από τα πόσα κομμάτια θα παραγγείλει ο Άγιος Βασίλης!

B)

• Super Moderators
Δημοσ.
Στο προηγούμενο iphone μετα απο πόσο καιρό έπεσε η τιμή του;

Καλά βασικά η τιμή του δεν έπεσε ποτέ, παρά μόνο όταν βγήκε το 3g (αν και παλι τα ξεκλείδωτα πρώτης γενιάς, πιάνουν καλή τιμή στο ebay).

Οπότε αν υποθέσουμε πως δεν θα βγει σύντομα νέο iphone, μην περιμένεις τρελές εκπτώσεις!

B)

Δημοσ.

Σόρρυ δεν έχω απάντηση για το παραπάνω σχόλιο,απλά έχω μια απορία ακόμη. Κατ'αρχάς μου φαίνεται πολύ περίεργο που ενώ έχει τόσα πολλά attributes το iphone,δεν έχει βασικά όπως π.χ. βιντεοκάμερα κ.α.

Το βασικό μου όμως θέμα είναι κατά πόσο μπορείς να βάλεις ήχους κλήσης διαφορετικούς απ'αυτούς που έχει ήδη μέσα,κοινώς mp3. Μου φαίνεται πολύ περίεργο να μην έχει αυτή την επιλογή κ όσο κι αν το προσπάθησα,δε βρήκα τρόπο.

Όντως δε γίνεται ή ξέρει κάποιος το πώς?

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Το βασικό μου όμως θέμα είναι κατά πόσο μπορείς να βάλεις ήχους κλήσης διαφορετικούς απ'αυτούς που έχει ήδη μέσα,κοινώς mp3. Μου φαίνεται πολύ περίεργο να μην έχει αυτή την επιλογή κ όσο κι αν το προσπάθησα,δε βρήκα τρόπο.

Όντως δε γίνεται ή ξέρει κάποιος το πώς?

Αν έχεις MacOS X, αυτό που ζητάς γίνεται με ένα πρόγραμμα που λέγεται iToner. Δεν είναι μεν δωρεάν (κοστίζει γύρω στα 10 ευρώ) αλλά και η shareware δουλεύει κα-νο-νι-κά (χωρίς να την αγοράσεις), απλώς έχει μία μικρή καθυστέρηση να περάσει τα mp3 στο iPhone. Κατά τα άλλα, άψογο. :-)

Προσοχή, μόνο για MacOS X.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...