Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Thanks παιδια!

Και μια ερωτηση ακομα και ζητω συγνωμη προκαταβολικα αν εχει απαντηθει ξανα...

Φωτογραφιες απο το iphone πως αντιγραφουμε στο pc;Κοιταξα μεσω itunes αλλα δεν βρηκα τιποτα.

Οτν συνδεεις το iphone με το pc,ο πηγαινε My computer-->Papatrexa's Iphone.

Λογικα θα ανοιξει ενας φακελος με τις photo σου ή πριν γινει αυτο θα σε ρωτησουν τα xp αν θελεις να παρεις τις φωτογραφιες απο την καμερα την οποια μολις συνδεσες.

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θεωρητικά και σύμφωνα με ότι γράφει το site της Vodafone, μπορείς να το πάρεις χωρίς συμβόλαιο.

Όμως, φίλος μου που δουλεύει σε Vodafone shop μου είπε πως πριν λίγες μέρες τους ήρθε εντολή από τη Vodafone να τα δίνουν πλέον μόνο με συμβόλαιο.

Έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι πωλητές αποφεύγουν να τα δίνουν χωρίς συμβόλαιο γιατί από τα συμβόλαια παίρνουν ποσοστά & bonus.

Εγώ δηλαδή που σκοπεύω να το πάρω σκέτη συσκευή πότε θα μπορέσω να το πάρω ;

Δημοσ.

Να κανω και εγω μια ερωτηση γιατι δεν εχω τοσο χρονο να κοιταξω τα απειρα ποστς στο Μyphone..

Υπαρχει τροπος να κανουμε jailbreak μεσω windows οσοι εχουμε την 2.1 ή πρεπει να περιμενουμε να σπασει;

Θελω οπωσδηποτε να περασω κατι προγραμματακια απο cydia που εχω βρει..

Δημοσ.
Υπαρχει τροπος να κανουμε jailbreak μεσω windows οσοι εχουμε την 2.1 ή πρεπει να περιμενουμε να σπασει;

όχι ακόμα...

Δημοσ.

Εχει βγει custom firmware 2.1 για 3g.Εαν το τηλεφωνο σου ειναι ηδη pwned τοτε απλα με ενα restore απο itunes 8 μπορεις να το περασεις και εισαι comple.

Δημοσ.
;2321669'']Εχει βγει custom firmware 2.1 για 3g.Εαν το τηλεφωνο σου ειναι ηδη pwned τοτε απλα με ενα restore απο itunes 8 μπορεις να το περασεις και εισαι comple.

Δυστυχως δεν το κανει pwn ακομα οποτε αναγκαστικα θα πρεπει να περιμενω να βγει το κανονικο firmware για τα windows και οχι η custom απο τα mac σωστα;

Δημοσ.

Αν γινει σε ενα ενεργοποιημενο τηλεφωνο (αγορασμενο σαν συσκευη απο vodafone) jailbreak υπαρχει προβλημα πιο μετα?

Δημοσ.

Για απωλεια εγγυησης μιλας?ΠΙστευω πως οχι γιατι με ενα απλο restore στην εκδοση 2.1 το κινητο ειναι παλι οπως πριν,χωρις jailbreak.

Δημοσ.

Αφού έπαιξα 2 μέρες με τo jailbreaked 3g, κατάλαβα ότι δεν μου δουλεύει το maps, διότι δεν μπορεί να συνδεθεί με το νετ. Έτσι δοκίμασα να κάνω restore στην απλή 2.1 και μου λέει πώς είναι διαφορετικό το firmware και δεν μπορώ να το βάλω( error 1-5 τις πιο πολλές φορές, και κάνα 2 φορές κάποια άλλα). Δοκίμασα τα πάντα (ακόμη και το ultrex..) χωρίς αποτέλεσμα και τώρα είμαι και πάλι με την 2.1 αλλά χωρίς Maps και καμιά φορά χωρίς σαφαρι. μόνο το cydia συνδέεται ανετότατα. είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα?

Δημοσ.

Απ' ότι καταλαβαίνω του πέρασες custom firmware και σου δημιουργεί αυτά τα προβλήματα ή προσπαθείς να του περάσεις το 2.1 χωρίς να έχεις κάνει το upgrade του itunes στην 8....

Η πιο απλή λύση είναι να κατεβάσεις και να σώσεις στο δίσκο σου το firmware που θέλεις (2.0.1, 2.0.2 ή 2.1) και στο itunes (8 για το 2.1) να πατήσεις restore με πατημένο το shift, θα του δώσεις το κατεβασμένο firmware και θα στο φέρει σε κατάσταση σαν μόλις το αγόρασες.

Δημοσ.

Παιδια σε μερικα sites οπως το gameover.gr και http://ellhnofreneia.blogspot.com/ δεν μπορω στο πρωτο να δω τα banners(?) που αλλαζουν στην αρχικη σελιδα και δεν μπορω να ακουσω τις εκπομπες στο δευτερο.Παντα μου εμφανιζει εναν κυβο.

Πρεπει να κατεβασω καποιο προγραμμα απο το app store;

Δημοσ.

Φυσικά και δεν μπορείς να δεις τα banner αν είναι flash. Όσο για τις εκπομπές, δεν πρόκειται να τις ακούσεις κι αυτές τώρα στα κοντά. Είναι WMP player και δεν παίζει στο iPhone.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...