Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Παιδια μια βοηθεια και παλι.Εβαλα σαν mail ενα email που τελικα δεν το θελω.Πως μπορω να κανω αλλαγη και να βαλω ενα αλλο;

settings-->mail,contacts,calendar--->πηγαινε στο account που θελεις και πατα delete account.Στην συνεχεια κανε Add account το καινουριο mail.

Δημοσ.
settings-->mail,contacts,calendar--->πηγαινε στο account που θελεις και πατα delete account.Στην συνεχεια κανε Add account το καινουριο mail.

Διεγραψα το παλιο και δημιουργησα ενα καινουργιο(το παλιο ηταν yahoo).Βαζω τωρα hotmail,αλλα μολις παω να κανω save μου ζηταει στην επιλογη Outgoing Mail Server να βαλω Host Name.

Τι βαζω;

Δημοσ.

Το εγκατέστησα και εγώ το firmware 2.1.

Κάποιες οπτικές διαφορές, εκτός του display ώρας και ημερομηνίας στα ελληνικά αν επιλέξεις region format -> Greek, δεν έχω δει. Σίγουρα θα υπάρχουν "αόρατες" διορθώσεις.

Με το license agreement τι έγινε αλήθεια;; Άλλαξε ώστε να μπορούν να βγουν εφαρμογές για real-time navigation;; Γνωρίζει κανείς για αυτό κάτι;;;;

Αλλά ρε παιδιά απογοήτευση που δεν υπάρχει ελληνικό keyboard... Μεγάλη απογοήτευση... Ιδιαίτερα όταν βλέπεις ότι υποστηρίζονται τόσα δεκάδες άλλα keyboards (Slovak, Lithuanian, Hungarian, Polish, Czech και Turkish!!) και μάλιστα πολλών χωρών του πρώην "ανατολικού μπλοκ" που μόλις χθες μπήκαν στην ΕΕ τρελαίνεσαι!! Και καταλαβαίνεις για άλλη μια φορά πόσο κλασ....ς μας έχουν! Και ο Jobs και οι αμερικάνοι αλλά και όλοι γενικά... Αλλά δε φταίει κανείς άλλος παρά εμείς που πάμε και τα αγοράζουμε.. Καλή υπομονή και αν έχει βγει ελληνικό keyboard και menus πριν τα Χριστούγεννα να κάνετε πάλι τη προσευχή σας και να πείτε και ευχαριστώ! Περαστικά μας...

• Moderators
Δημοσ.
Το εγκατέστησα και εγώ το firmware 2.1.

Κάποιες οπτικές διαφορές, εκτός του display ώρας και ημερομηνίας στα ελληνικά αν επιλέξεις region format -> Greek, δεν έχω δει. Σίγουρα θα υπάρχουν "αόρατες" διορθώσεις.

Μα δεν ειναι οπτικες οι διαφορες που μας ενδιαφερουν.Υποτιθεται πως εχει βελτιωθει σημαντικα το σημα,η ανταποκριση των apps κλπ κλπ(δες λιγα post πιο πανω)

Αλλά ρε παιδιά απογοήτευση που δεν υπάρχει ελληνικό keyboard... Μεγάλη απογοήτευση... Ιδιαίτερα όταν βλέπεις ότι υποστηρίζονται τόσα δεκάδες άλλα keyboards (Slovak, Lithuanian, Hungarian, Polish, Czech και Turkish!!) και μάλιστα πολλών χωρών του πρώην "ανατολικού μπλοκ" που μόλις χθες μπήκαν στην ΕΕ τρελαίνεσαι!! Και καταλαβαίνεις για άλλη μια φορά πόσο κλασ....ς μας έχουν! Και ο Jobs και οι αμερικάνοι αλλά και όλοι γενικά... Αλλά δε φταίει κανείς άλλος παρά εμείς που πάμε και τα αγοράζουμε.. Καλή υπομονή και αν έχει βγει ελληνικό keyboard και menus πριν τα Χριστούγεννα να κάνετε πάλι τη προσευχή σας και να πείτε και ευχαριστώ! Περαστικά μας...

Ριξε και μια ματια πιο πανω και παλι.Σε λιγες μερες θα ειναι ετοιμο..οχι απο την μαμα apple;)

Διεγραψα το παλιο και δημιουργησα ενα καινουργιο(το παλιο ηταν yahoo).Βαζω τωρα hotmail,αλλα μολις παω να κανω save μου ζηταει στην επιλογη Outgoing Mail Server να βαλω Host Name.

Τι βαζω;

Δεν ξερεω τον server που εχει το hotmail(δεν το χρησιμοποιω).Θα πρεπει να το googlaρεις ή να περιμενεις απαντηση απο καποιον.

Δημοσ.

Περάστε μια βόλτα από το blog της iphone dev team και από το myphone, jailbroken 2.1 και ελληνικό πληκτρολόγιο από τα παιδιά...

Δημοσ.

Παίδες καλώς σας βρήκα! Είμαι και εγώ νέος κάτοχος του πανέμορφου λευκού iphone 3G μόνο που δεν πρόλαβα να το χαρώ. Έβαλα τα προγραμματάκια που ήθελα, την μουσική που ήθελα, τα podcasts κ.τ.λ.

Όλα αυτά πριν ενεργοποιηθεί η σύνδεση σμβολαίου! Μερικές ώρες μετά την σύνδεσή της δέχτηκα το πρώτο τηλέφωνο. Εγώ άκουγα αλλά εμένα δεν με άκουγε κανείς!!! Στην 3η προσπάθεια επικοινωνίας έβαλα το hands free και βρήκα άκρη.

Το μικρόφωνο δεν είχε καν πνέυμα να παραδώσει! Χαλασμένο από μιας αρχής.

Όπως καταλαβαίνετε το ξενέρωμα απίστευτο. Το γύρισα στην vodafone και πάει για αντικατάσταση!! 10 μέρες περίπου μου είπαν.

Εχει συμβει σε μερικούς, σε πολλούς ή μόνο σε μένα?

Δημοσ.

Δυστυχώς και μένα έχει κάποια μικροπροβλήματα.

π.χ. όταν καλώ κάποιον αναβοσβήνει η οθόνη, και το κάνει πιο συχνά όταν έχω κάνει assign φωτό στο contact. µου έχουν πει ότι συχνά πυκνά με παίρνουν τηλ και τους λέει ότι είναι κλειστό ενώ εγώ το ᾽χω ανοικτό και κάποιες βλακείες ακόμα.

Τώρα θα κάνω το update kαι βλέπουμε. Αν συνεχιστούν, αντικατάσταση και γω.

Δημοσ.
Tελικα μπορεις να παρεις μονο συσκευη η πρεπει να κανεις συμβολαιο υποχρεωτικα?

Θεωρητικά και σύμφωνα με ότι γράφει το site της Vodafone, μπορείς να το πάρεις χωρίς συμβόλαιο.

Όμως, φίλος μου που δουλεύει σε Vodafone shop μου είπε πως πριν λίγες μέρες τους ήρθε εντολή από τη Vodafone να τα δίνουν πλέον μόνο με συμβόλαιο.

Έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι πωλητές αποφεύγουν να τα δίνουν χωρίς συμβόλαιο γιατί από τα συμβόλαια παίρνουν ποσοστά & bonus.

Δημοσ.
Θεωρητικά και σύμφωνα με ότι γράφει το site της Vodafone, μπορείς να το πάρεις χωρίς συμβόλαιο.

Όμως, φίλος μου που δουλεύει σε Vodafone shop μου είπε πως πριν λίγες μέρες τους ήρθε εντολή από τη Vodafone να τα δίνουν πλέον μόνο με συμβόλαιο.

Έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι πωλητές αποφεύγουν να τα δίνουν χωρίς συμβόλαιο γιατί από τα συμβόλαια παίρνουν ποσοστά & bonus.

Εγώ το παρήγγειλα από το site της Vodafone σκέτο και μου το φέρανε με κούριερ επισημότατα.

Δημοσ.

Τι βαζω;

Δεν έχει pop3 το hotmail , όπως το yahoo.

Είναι http mail. Αν δεν το υποστηρίζει το πρόγραμμα , μπορείς να δεις τα mails μόνο μέσα από τον web browser...

Απ' ότι ξέρω μόνο το Outlook υποστηρίζει hotmail accounts, και αυτό μέσω του Outlook connector (για το outlook 2007)

Δημοσ.
Εγώ το παρήγγειλα από το site της Vodafone σκέτο και μου το φέρανε με κούριερ επισημότατα.

Και εγώ έτσι το πήρα. Έκανα παραγγελία την Δευτέρα (όχι αυτή πριν μερικές εβδομάδες) και Τετάρτη το είχα στα χέρια μου με courier. Είναι δυνατόν αφού το κάνεις παραγγελία μέσα από την σελίδα τους και αφού πληρώνεις με πιστωτική να σου πουν ότι δεν στο στέλνουνε;

Τελικά μπήκα τώρα στην σελίδα της Vodafone και δεν έχει επιλογή για σκέτη συσκευή αλλά μόνο με πρόγραμμα. Μάλλον όποιος πρόλαβε πρόλαβε

Δημοσ.

Thanks παιδια!

Και μια ερωτηση ακομα και ζητω συγνωμη προκαταβολικα αν εχει απαντηθει ξανα...

Φωτογραφιες απο το iphone πως αντιγραφουμε στο pc;Κοιταξα μεσω itunes αλλα δεν βρηκα τιποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...