Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
...

Όλα θα κριθούν από ένα τραγικής σημασίας ερώτημα με 2 σκέλη: α. πόσο συχνά θέλει σκούπισμα το iphone και β. μπορείς να χρησιμοποιήσεις το τηλέφωνο σου ενώ τρως βρώμικο;

Καίριας σημασίας ζητήματα στα οποία η παγκόσμια κοινότητα γκατζετάκιδων γυρίζει την πλάτη. Ή μήπως σιωπά αποκαλυπτικά; :-)

α) Κάθε ώρα.

β) Όχι δεν μπορείς. Ειδικά αν τα χέρια σου είναι μουσκεμένα δεν θα λειτουργεί και πολύ καλά η touch screen.

Αλλά....

α) Θα το προσέχεις σαν τα μάτια σου, θα το αγαπήσεις και θα θέλεις κάθε λίγο και λιγάκι να το καθαρίζεις. Επίσης θα μαζέψει πολύ "δακτυλιά", αλλά όταν θα το έχεις ανοικτό δεν φαίνεται ούτως η άλλως...

β) Δεν θα σου κάνει η καρδιά, πίστεψέ με!!! Πρώτα θα σκουπίζεις τα χέρια σου και μετά θα το χρησιμοποιείς...

Γενικά, νομίζω πως το iphone έχει πολλές αντοχές (κάνε μια βόλτα στο youtube), αλλά δεν θέλω να της δοκιμάσω.

Κανείς πρόθυμος για να μας πει από πρώτο χέρι;

1) Πέσιμο

2) Χτυπήματα

3) Νερό

4) Σκόνες

κτλπ...

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδες μία βοήθεια.Συνδεσα το iphone για να περάσει το καινούριο firmware αλλα ύστερα και μετα το πέρας της αναβάθμισης μου πέταξε ένα failed.Αναγκάστηκα να κάνω restore αλλα στο τέλος του restore μου βγαζει σφαλμα 1013 και λεει οτι απέτυχε η επαναφορά!Εχω μείνει χωρίς τηλέφωνο κοινώς...Τι μπορώ να κάνω?Ευχαριστω

• Moderators
Δημοσ.

β) Δεν θα σου κάνει η καρδιά, πίστεψέ με!!! Πρώτα θα σκουπίζεις τα χέρια σου και μετά θα το χρησιμοποιείς...

Πιστευω πως μετα απο λιγο καιρο ξεπερνιεται το συγκεκριμενο σταδιο.Δεν παυει να ειναι ενα κινητο,δεν θα χαλασω τη ζαχαρενια μου αν λαδωθει και λιγο;)

Κανείς πρόθυμος για να μας πει από πρώτο χέρι;

1) Πέσιμο

2) Χτυπήματα

4) Νερό

5) Σκόνες

κτλπ...

1)2-3 "καλα" πεσιματα..με την οθονη κατω.Δεν καταλαβε τιποτα αν και χεστηκα μολις ακουσα το ντουπ.

4)Δεν το εχω βουτηξει και μεσα σε νερο αλλα εχει πιτσιλιστει αρκετα.Ολα οκ.

5)Δεν εχει προλαβει να πιασει σκονη απο την χρηση,αλλα μαλλον ειναι το λιγοτερο κακο απ ολα ετσι κ αλλιως.

6)Να προσθεσω πως το εχω ανοιξει με τα χερακια μου,του εκανα μια μικρη"προσθετικη"για να βλετιωσω ενα προβλημα με το σημα και δουλευει απροσκοπτα.

Δημοσ.
παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να σώσουμε τα sms, ωστε σε περίπτωση restore να μη χάνονται?

1. Το ιδιο ημουν ετοιμος να ρωτησω και εγω! Για πειτε ρε παιδια... :shifty:

2. Το κολπακι με τα ringtones το εκανα και σας κανω report οτι δουλευει μια χαρα (σε iTunes 8)! :lol:

3. Χαζη ερωτηση που θα εχει απαντηθει σιγουρα...Πως περναω mp3's μεσα στο iPhone; Στο iPod που εχω με drug&drop απο το music library μπαινουν κανονικα, στο iPhone...τσου! :mad:

4. Πως γινεται να μην φαινονται τα sms (pop up) που ερχονται στην αρχικη οθονη; Εχω καταστραφει με αυτη την ιστορια για τους ευνοητους λογους... :mad:

Εχω το 3G απο vodafone (δεν το εχω κανει jailbroken, και δεν θα ηθελα...)

Συγνωμη για τις trivial ερωτησεις μου! :-)

• Moderators
Δημοσ.
Στο 6) λες επέμβαση για βελτίωση ποιανού σήματος; Του GPS, του 3G ή του WiFi;

Eιχα την ατυχια να πεσω σε iphone με no service προβλημα(υπηρξαν μερικα τετοια στην αρχη) λογω βραχυκυκλωματος με το εξωτερικο καπακι,οποτε χρειαστηκε να το ανοιξω για να το φτιαξω.

4. Πως γινεται να μην φαινονται τα sms (pop up) που ερχονται στην αρχικη οθονη; Εχω καταστραφει με αυτη την ιστορια... :mad:

Ενας πλαγιος τροπος ειναι ο εξης:

Βαζεις απο το Settings-->General-->Passcide on(χρονικο περιθωριο που εσυ θελεις)και στο Show SMS Preview βαζεις off.Ετσι τουλαχιστον θα φαινεται μονο ο αποστολεας του sms και οχι το μηνυμα.

Εχω το 3G απο vodafone (δεν το εχω κανει jailbroken, και δεν θα ηθελα...)

Κακως..Δεν εχεις τιποτα να χασεις,μονο κερδισμενος εισαι.

http://sleepers.net/news/2008/09/12/21-3g-only-jailbreak/

παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να σώσουμε τα sms, ωστε σε περίπτωση restore να μη χάνονται?

Πριν απο καθε restore,κανω ενα sync και μετα το restore ολα επανερχονται μαζι με τα sms.Δεν εχω πειραξει κατι στο itunes. Δηλαδη μετα το restore δεν εχεις κανενα μηνυμα?

Δημοσ.

Κακως..Δεν εχεις τιποτα να χασεις,μονο κερδισμενος εισαι.

http://sleepers.net/news/2008/09/12/21-3g-only-jailbreak/

Πριν απο καθε restore,κανω ενα sync και μετα το restore ολα επανερχονται μαζι με τα sms.Δεν εχω πειραξει κατι στο itunes. Δηλαδη μετα το restore δεν εχεις κανενα μηνυμα?

Μπραβο με σωζεις με τα sms! To εκανα και μια χαρα!

Αν κανω jailbroken δεν χανω ομως την εγγυηση;

Κανω sync ωραια μια χαρα...τα sms που εμφανιζονται στο iTunes; Κατι χανω εδω!

Αν μπορεις δες και το 3. στο αρχικο μου post!

:-)

Δημοσ.

Έκανα ένα jailbreak στην 2.0.2.. Κάτι δεν πήγα καλά και μόλις τελείωσε είχαν χαθεί όλα τα είκονίδια από την οθόνη.. Έκανα restore μετά και όλα τα sms και τα notes είχαν εξαφανιστεί. Επίσης είχαν χαθεί μερικές ρυθμίσεις...

Αν μπορεις δες και το 3. στο αρχικο μου post!

Με το iTunes. Διαλεγεις ποια τραγούδια ή ποιές playlist θες να κάνει synchronise και τα περνάει.

• Moderators
Δημοσ.

Αν κανω jailbroken δεν χανω ομως την εγγυηση;

Οχι,δεν χανεις την εγγυηση;)

Κανω sync ωραια μια χαρα...τα sms που εμφανιζονται στο iTunes; Κατι χανω εδω!

Τα sms δεν εμφανιζονται στο itunes,αλλα στο iphone μολις κανεις restore.Tουλαχιστον αυτο ισχυει σε μενα(ο Steven τα εχασε μια φορα οπως λεει μετα απο κατι που πηγε στραβα με το jailbreak) για καθε μια απο τις φορες που εκανα restore.

Έκανα ένα jailbreak στην 2.0.2.. Κάτι δεν πήγα καλά και μόλις τελείωσε είχαν χαθεί όλα τα είκονίδια από την οθόνη.. Έκανα restore μετά και όλα τα sms και τα notes είχαν εξαφανιστεί. Επίσης είχαν χαθεί μερικές ρυθμίσεις...

Δεν εβαλα την 2.0.2,μια και περιμενα την 2.1(..ατιμο winpwn που εισαι?)οποτε δεν μπορω να σου απαντησω με σιγουρια για το συγκεκριμενο firmware,αλλα μαλλον κατι σου πηγε αρκετα στραβα οπως λες στην συγκεκριμενη περιπτωση και χαθηκαν τα παντα.

Καθε φορα που εκανα restore(και ειναι ουκ ολιγες) απο την 1.0.2 μεχρι και την 2.0,

τα μηνυματα επανερχονταν στην κατασταση που ηταν την τελευταια φορα που ειχα κανει sync.Strange..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...