MitsakosGR Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 δεν ψαχνω εγω ......(κατεστραμμενη="καμενι" η χρησιμοποιημενη ?) ετσι και αλλιος εχει πολλα αλλα τμηματα μαζι..... Δεν αναφερόμουν σε εσένα συγκεκριμένα, γενικό comment για το post σου. Κατεστραμμένη = Καμμένη από χέρι... Τα άλλα τμήματα είναι ένας καλός λόγος να πηγαίνεις στη σχολή...
Netbooship Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Σωστά όλα αυτά που λέτε και συμφωνώ μαζί σας.Αλλά για να αλλάξει ο Έλληνας φοιτητής πρέπει να αλλάξει και γενικά ο Έλληνας που όλα τα κρίνει αμέσως και για όλα έχει γνώμη,όπως εσείς. Για να έβαλα εδώ ένα τόσο απλό θέμα κάποιος σοβαρός λόγος θα υπήρχε που δεν έχω τη γνώση,όχι επειδή βαριόμουν κτλπ.
thanos713 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Σωστά όλα αυτά που λέτε και συμφωνώ μαζί σας.Αλλά για να αλλάξει ο Έλληνας φοιτητής πρέπει να αλλάξει και γενικά ο Έλληνας που όλα τα κρίνει αμέσως και για όλα έχει γνώμη,όπως εσείς. Για να έβαλα εδώ ένα τόσο απλό θέμα κάποιος σοβαρός λόγος θα υπήρχε που δεν έχω τη γνώση,όχι επειδή βαριόμουν κτλπ. Θα ντρεπόμουνα να τα πω εγώ αυτά.
MitsakosGR Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Για να έβαλα εδώ ένα τόσο απλό θέμα κάποιος σοβαρός λόγος θα υπήρχε που δεν έχω τη γνώση,όχι επειδή βαριόμουν κτλπ. Άλλο πράγμα όμως "δεν έχω την γνώση και ψάχνω να την βρω για να λύσω το πρόβλημά μου" και άλλο "δεν έχω την γνώση και θέλω έτοιμη λύση"...
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 θα παρακαλουσα να μεινουμε στο θεμα .αν θελετε τον βοηθατε.αν οχι μην απαντατε καθολου.ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.