Προς το περιεχόμενο

Τι σκληρο στις 7200 στροφες να παρω με βαση ταχυτητα και θορυβο?

oldnew

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο που γραφω με το partion magic, δεν ξερει κανεις στη μπαρα που βγαζει αν αριστερα ειναι το κεντρο ρου δισκου και δεξια η ακρη, ή καμια σχεση? Βεβαια μπορω να φτιαξω 2 partion ενα στην μια ακρη της μπαρας και 1 στην αλλη ακρη και να τα τεσταρω να 2 ποιο ειναι ποιο γρηγορο..

Δημοσ.
ούτε αυτό είναι αξιόπιστο...

που ξέρει κάποιος ότι δεν τα λένε επίτηδες?

fanboys και συκοφάντες υπάρχουν παντού...

συμφωνώ πάντως ότι ο 640gb είναι άριστη αγορά

Ακριβώς επειδή fanboys υπάρχουν παντού (δεδομένο ποσοστό, μιας υπάρχουν WD fanboys, Seagate fanboys, Samsung fanboys etc.) και φυσικά υπάρχουν και απλοί unbiased χρήστες που απλά τους έκατσε χαλασμένο hardware (επίσης δεδομένο ποσοστό) και οι οποίοι γράφουν πραγματικά τι συνέβη, οταν βλέπει κανείς τέτοια 'statistical anomalies' (π.χ. ο Spinpoint F1 εχει το χαμηλότερο σκορ στο newegg) τότε κάτι περίεργο συμβαίνει και ο εκάστοτε αγοραστής καλό ειναι να ειναι υποψιασμένος...

Το οτι υπάρχουν fanboys δεν ακυρώνει αυτόματα τα διάφορα surveys/reliability indexes κλπ μιας και ΟΛΕΣ οι εταιρίες έχουν fanboys, όχι μόνο π.χ. η WD ή μόνο η Seagate (έτσι θα δεχόμουν οτι γίνεται να ειναι biased ενα survey)...

Δημοσ.
ούτε αυτό είναι αξιόπιστο...

που ξέρει κάποιος ότι δεν τα λένε επίτηδες?

fanboys και συκοφάντες υπάρχουν παντού...

συμφωνώ πάντως ότι ο 640gb είναι άριστη αγορά

Ρε φιλε εχουμε φαει τις ωρες μας στα παγκοσμια φορουμ για σκληρους ,εχουμε δει χιλιαδες περιπτωσεις και μας λες οτι μπορει να τυχει Λες και δεν το ξεραμε ! Ναι δεχομαι οτι μπορει να τυχει προβληματικος wd αλλα το θεμα ειναι στα 1000 κομματια ποσα !Αν η wd εχει 1στα 1000 η seagate εχει 150 στα χιλια στις αρχες που βγηκαν οι .11 και τωρα το 30+ ποσοστο απο τους παλιους ειναι γεματοι bad sectors. Προχθες πηγα σε φιλο που ειχε 2χ 1τseagate και ειχαν bad sectors δισκοι μισου χρονου.... Δεν ειπα δεν ειναι καλη εταιρια απλα η σειρα .11 ηταν πληρως αναξιοπιστη και προβληματικη.... τι να κανουμε δηλαδη !φλομωσαν με 16extra mb προσωρινη και δεν κοιταξαν να βελτιωσουν κεφαλες,αλγοριθμους,επιφανεια,μοτερ...

Προσωπικα δεν εχω δει ουτε εναν .11 που να μην εχει προβλημα ΟΥΤΕ εναν συμπεριλαμβανωμενους τους 4 που πηρα σε ανεξαρτητη χρονικη περιοδο και χωριτοκοτητα αλλα και τοσα αλλα που εχω δει στο service.

• Super Moderators
Δημοσ.

εμένα πάντως μου έχουν βγει οκ μέχρι τώρα όπως και σε αρκετούς γνωστούς μου...τι να σου πω θα δείξει...

Δημοσ.

Ρε παιδιά μήπως είμαστε λίγο υπερβολικοί.... Μεγάλο στατιστικό δείγμα από διάφορες μάρκες δεν έχω αλλά όλοι κι όλοι 4 σκληροί μου έχουν χαλάσει μέχρι τώρα οι 3 ήταν WD (από τους 5 που έχω αγοράσει μέχρι τωρα - δεν ξανακάνω το ίδιο λάθος) και ο 1 maxtor (από τους 3). Από την άλλη, έχω αγοράσει μονάχα 2 seagate αλλά κ οι 2 λειτουργούν προς το παρών άψογα και σίγουρα πιο αθόρηβα απο τους WD. Τώρα επακριβώς για την σειρά ".11" της μεν εταιρείας κ για τη σειρά "640" της άλλης δεν μπορώ να εκφέρω άποψη αλλά και μόνο το ότι η μία εταιρεία εγγυάται τα προιόντα της 5 αντί 3 ετών εμένα κάτι μου λέει...

Δημοσ.
Αυτο που γραφω με το partion magic, δεν ξερει κανεις στη μπαρα που βγαζει αν αριστερα ειναι το κεντρο ρου δισκου και δεξια η ακρη, ή καμια σχεση? Βεβαια μπορω να φτιαξω 2 partion ενα στην μια ακρη της μπαρας και 1 στην αλλη ακρη και να τα τεσταρω να 2 ποιο ειναι ποιο γρηγορο..

Εγώ νομίζω στα αριστερά είναι η αρχή του δίσκου.

Αν φτιάξεις ένα παρτισιον με μικρότερο μεγεθος απο του δίσκου, αριστερά θα το φτιάξει.. και όλ ατα επομενα στη συνέχεια προς τα δεξιά..

Δημοσ.
Εγώ νομίζω στα αριστερά είναι η αρχή του δίσκου.

Αν φτιάξεις ένα παρτισιον με μικρότερο μεγεθος απο του δίσκου, αριστερά θα το φτιάξει.. και όλ ατα επομενα στη συνέχεια προς τα δεξιά..

Και εγω ετσι ξερω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...