Προς το περιεχόμενο

Resize my WebPage with user resolution

crt83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παίδες....θα ήθελα να βάλω ένα θέμα σχετικά με το τίτλο του θέματος μου.Λοιπον το ερώτημα είναι : θέλω κάποιο κώδικα σε JavaScript η Html δεν ξέρω που ώστε να μπορώ να την βάλω στο κώδικα τις σελίδας μου και ο κάθε χρήστης που ανοίγει το website μου ανάλογα με το resolution του browser να παίρνει τις ανάλογες διαστασεις. Δηλαδή με λίγα λόγια εγώ που έχω ανάλυση οθόνης 1024 χ 768 και όποιος άλλος έχει την ιδία ανάλυση με μένα όταν μπει στη σελίδα όλα είναι μια χαρά τα βλέπει όλα κανονικά..Όποιος όμως έχει ανάλυση οθόνης 1280 χ 800 το background κόβετε στην δεξιά μεριά της σελιδας….Αν γίνετε αυτό το πράγμα χωρίς να πρέπει να ξαναφτιάξω την σελίδα θα ήθελα να μάθω πως…Ευχαριστω περιμένω απάντηση σας…..:shock:

Δημοσ.

Kαλος σας βρήκα.!!Eευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες…!!Λοιπόν άρχισα από το 0 ούτε html ήξερα ούτε java και έκανα πειράματα να φτιάξω μια σελίδα έτσι για την πλακα.Τωρα όμως έκανα την σελίδα και έκανα αυτό το λάθος και έβαλα το ερώτημα αν μπορώ να την φτιάξω από δω και περά η αν πρέπει να φτιάξω καινούργια με css

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...