Προς το περιεχόμενο

μεταπτυχιακες σπουδες στην Αγγλια μετα τα ΙΕΚ

morgoth022

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω τελειωσει την ειδικοτητα "ειδικος δασικης προστασιας" στα δημοσια ιεκ, προσφατα πλυροφορηθικα πως μπορω να συνεχησω για αλλα 2 χρονια σε μια παρομοια ιδικοτητα σε Αγγλια και Ιταλια(π.χ τμημα δασολογιας). αυτα τα 2 χρονια θα λητουργησουν κατα καποιον τροπο ως μεταπτυχιακο. εγω ενδιαφερομαι για Αγγλια, μηπως γνωριζει κανεις ποια ειναι η διαδηκασια που θα πρεπει να ακολουθησω για να εισαχθω ως αποφοιτος ελληνικου δημοσιου ιεκ στα εκει πανεπιστημια σε καποια ιδικοτητα αναλογη με αυτη που τελειωσα στα ιεκ? ενδιαφερομαι για δασολογος,περιβαλλοντολογος η κατι παρομοιο.:-)- εαν εχω δημιουργησει το θεμα σε λαθος σημειο πειτε μου-

Δημοσ.

ευχαριστω. επειδι δεν ειμαι και πολυ μεσα στα πραγματα, το bachelor,αν το παρω τι παραπανω θα μου προσφερει?

Δημοσ.
ευχαριστω. επειδι δεν ειμαι και πολυ μεσα στα πραγματα, το bachelor,αν το παρω τι παραπανω θα μου προσφερει?

Είναι πτυχίο πανεπιστημίου με ότι συνεπάγεται αυτό.

Δημοσ.
Τελείωσε το δημοτικό πρώτα και άσε τα μπάτσελορ για την ώρα. >:Ε

ετσι μιλάς και σε όσους σου κάνουν μια ερώτηση στο δρόμο?

Δημοσ.
Ναι ρε έτσι τους μιλάω, εσύ τι ζόρι τραβάς??

Αντε μπες σε κανα πορνοσάιτ να βγάλεις απωθημένα γιατί πολλά νεύρα έχεις αγορίνα.

Αν δεν κουράδιαζες μπροστά στο πισί θα σκεφτόσουν οτι η συμπεριφορά σου προσβάλει..αλλα μάλλον πρέπει να κουραδιαζεις απίστευτα...

Δημοσ.

Archsatan, γενικά αυτές τις μέρες υπάρχει ένταση, μια η εξεταστική, μια η τιμή του γάλατος, μια η ζέστη, μια το μποτιλιάρισμα με τις απεργίες των λεωφορείων -και όλα αυτά προστίθενται στο γενικότερο ανυπόφορο κλίμα που δημιουργείται όταν μαζευτούν πάνω από 5 άτομα στο ίδιο στρέμμα.

Αλλά μη βγάζεις εδώ τα νεύρα σου ρε αδερφέ, δε σου φταιξε σε τίποτα το παλικάρι, μια ερώτηση έκανε. Άντε, να πορευτούμε όλοι εν ειρήνη σιγά-σιγά, ναι;

Δημοσ.
μπορείς να κάνεις άλλα 2 χρόνια και να πάρεις bachelor αλλά όχι master.

Μετά το bachelor όμως μπορεις να πας για μάστερ.

Δημοσ.

μηπως μπορει να μου πει καποιος για το πως θα επικοινωνησω με τα εκει πανεπιστημια η με ποιον πρεπει να επικοινωνησω για να πλυροφορηθω σχετικα με τις εγγραφες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...