Hambos19 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Καλημέρα σας.. επειδή είμαι αρχάριος σε λινουξ μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση το aMsn? ζητάει κατι tcl/tk πως λέγονται.. ελπίζω να καταλάβατε.. μπορείτε να μου δώσετε τις εντολές που πρέπει να γράψω? έχω Mandriva.. ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 προυποθετει να εχεις φτιαξει τα sources http://easyurpmi.zarb.org/?language=el και μετα απο root >urpmi amsn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hambos19 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 δεν έκανε και τίποτα... πάτησα άνοιγμα με urpmi έβαλα τον κωδικό μου και μου λέει bad url Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Και τα official και τα plf (οι drivers nvidia και ati ειναι στους PLF) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hambos19 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 και τα 2 έκανα... δεν κάνει τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Ποια Mandriva εχεις 2008,1 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.