mihalakis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Ο αδερφός μου έχει έναν toshiba p200d-12o. Εχει πρόβλημα κατα την εγγραφή cd. Ειδικότερα όταν γράφει σδ ήχου σε κάποιο ποσοστό συνήθως κατα το 80% σταματά η εγγραφή και εμφανίζει το παρακάτω μνμ: Έχω δοκιμάσει 2 διαφορετικές μάρκες σδ, απεγκατέστησα το νερο και το ξαναέβαλα (έκδοση 8.03)ενώ παρόμοιο πρόβλημα εμφανίζεται και με άλλο πρόγραμμα εγγραφής (πχ της toshiba). Κατάφερε ωστόσο να γράψει σε επανεγγράψιμο χωρίς πρόβλημα. Επίσης δοκίμασα και διαφορετικές ταχύτητες εις ματην. Τις πταίει άραγε; Το λειτουργικό είναι βιστα,και το καυτήρι είναι το pioneer dvr-k17a me firmware 3.52
mihalakis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δοκίμασα και με άλλο ένα επανεγγράψιμο δισκάκι και το έγραψε κανονικά,ενώ και σε δβδ πήρα το ίδιο μνμ σφάλματος
acomaedo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δοκίμασα και με άλλο ένα επανεγγράψιμο δισκάκι και το έγραψε κανονικά,ενώ και σε δβδ πήρα το ίδιο μνμ σφάλματος Δοκίμασε με τρεις τέσσερις διαφορετικές μάρκες δίσκων (και σε διαφορετικες ταχύτητες) Μπές στο site της Pioneer και δες ποια θεωρεί αυτή κατάλληλα για το αντιγραφικό σου. Σε Matsita που είχα εγώ αρνιόταν πεισματικά να κάψει INTENSO - MORE και τα TDK να καίει μια χαρα...
mihalakis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 έχω δοκιμάσει cd tdk,verbatim,grundig kai dvd taiyo yuden. τα επανεγγραψιμα που δοκίμασα ήταν imation. θα δω αν βρω και κάποια άλλη μάρκα να δοκιμάσω. Επίσης έψαξα και για firmware αλλά δεν έχει βγεί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.