KnightRider Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Έχω κατεβάσει το codebreaker έκδοση 9 και 9.3 για ps2 και στην έκδοση 9 τα cheat δεν λειτουργούν καθόλου και στην 9.3 και εκει δεν λειτουργούν και σε μερικά παιχνίδια τα παγώνει και δεν φορτώνει. Τι μπορεί να φταίει ?
Daredevil 1994 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Εδώ τα DVD είναι ακόμα σε χαμηλή ανάλυση! Αυτό σε πείραξε?
KnightRider Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δεν με ενδιαφέρει και πολύ και εσύ τώρα με κοροιδεύεις αντι να με βοηθήσεις και κανονικά επρεπε να σβηστεί η απάντηση σου γιατί τώρα δεν είναι δικαιο να με κοροιδεύεις.
KnightRider Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Delete.... Tην δική μου απάντηση ή την άλλη ? Μια βοήθεια θέλω τουλάχιστον μια απάντηση και μετά τέλος, τόσα πολλά ζητάω ?
Daredevil 1994 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Τι είσαι συ ρε παιδάκι μου?! Για το δικό του post μιλάει προφανώς ο άνθρωπος. Θα έκανε καταλάθος post και ζητάει να το διαγράψουν... Τόσο απλό. Γιατί κλες? Τόσο πολύ πια?!
KnightRider Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δεν κλαίω απλώς το εβαλα να με λυπηθήτε λίγο. Τουλάχιστον μπορείς να με βοηθήσεις με το πρόβλημα που έχω να τελειώσει η ιστορία ? Kαι με τα fps και τις αναλύσεις έχω ξεκολλήσει και τα λύνω μόνος μου.
gherudos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην λειτουργούν όλοι οι κωδικοί σε όλα τα παιχνίδια. Κάποια θέλουν τον κωδικό (Μ) πάντα ενεργοποιημένο ενώ κάποια τον θέλουν πάντα απενεργοποιημένο.
KnightRider Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Sorry ξέχασα να πω οτι έχω τσιπάκι matrix infinity v1.88 και το codebreaker είναι αντιγραμένο. Δοκίμασα σε παιχνιδια burnout, gran turismo 3 και 4 και metal gear solid 3 και δεν πιάνουν καθόλου τα cheat. gherudos τον κωδικό M που λες που το ενεργοποιείς ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.