Προς το περιεχόμενο

Codebreaker πρόβλημα

KnightRider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κατεβάσει το codebreaker έκδοση 9 και 9.3 για ps2 και στην έκδοση 9 τα cheat δεν λειτουργούν καθόλου και στην 9.3 και εκει δεν λειτουργούν και σε μερικά παιχνίδια τα παγώνει και δεν φορτώνει. Τι μπορεί να φταίει ?

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφέρει και πολύ και εσύ τώρα με κοροιδεύεις αντι να με βοηθήσεις και κανονικά επρεπε να σβηστεί η απάντηση σου γιατί τώρα δεν είναι δικαιο να με κοροιδεύεις.

Δημοσ.
Delete....

Tην δική μου απάντηση ή την άλλη ?

Μια βοήθεια θέλω τουλάχιστον μια απάντηση και μετά τέλος, τόσα πολλά ζητάω ? :cry:

Δημοσ.

Τι είσαι συ ρε παιδάκι μου?! Για το δικό του post μιλάει προφανώς ο άνθρωπος. Θα έκανε καταλάθος post και ζητάει να το διαγράψουν... Τόσο απλό. Γιατί κλες? Τόσο πολύ πια?!

Δημοσ.

Δεν κλαίω απλώς το εβαλα να με λυπηθήτε λίγο.

Τουλάχιστον μπορείς να με βοηθήσεις με το πρόβλημα που έχω να τελειώσει η ιστορία ?

Kαι με τα fps και τις αναλύσεις έχω ξεκολλήσει και τα λύνω μόνος μου.

Δημοσ.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην λειτουργούν όλοι οι κωδικοί σε όλα τα παιχνίδια.

Κάποια θέλουν τον κωδικό (Μ) πάντα ενεργοποιημένο ενώ κάποια τον θέλουν πάντα απενεργοποιημένο.

Δημοσ.

Sorry ξέχασα να πω οτι έχω τσιπάκι matrix infinity v1.88 και το codebreaker είναι αντιγραμένο.:mrgreen:

Δοκίμασα σε παιχνιδια burnout, gran turismo 3 και 4 και metal gear solid 3 και δεν πιάνουν καθόλου τα cheat.

gherudos τον κωδικό M που λες που το ενεργοποιείς ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...