Προς το περιεχόμενο

Ασφάλεια-Firwall-Spyware

dr_giwrgos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To Firewall ZoneAlarm αξίζει;

Μήπως έχετε να προτείνετε κατι διαφορετικό;

Επίσης για anti-spyware το

doctorspyware ή το ad-aware?

ή κάτι διαφορετικό;

Δημοσ.

Μια free επιλογή απο προγράμματα που είναι δωρεάν στο διαδίκτυο....

Avast

Comodo

Spybot

Adware

Μια non free επιλογή

AVG antispyware

Adware Pro

Look 'n' Stop

Kaspersky or Avast Pro

Μπορείς βέβαια να κάνεις και συνδυασμούς:-)

Δημοσ.

το zonealarm πιστευω ειναι η καλυτερη λυση οσον αφορα τα firewalls

τωρα για antivirus σου προτεινω το nod32 που και ελαφρυ ειναι αλλα και ευχρηστο

Για antispyware εγω χρησιμοποιω συνδιασμο adaware και spybot search and destroy και ειμαι ευχαριστημενος.

Μην ξεχνας ομως τον παραγοντα χρηστη δηλαδη εσενα. Γιατι οσα antivirus και firewalls να βαλεις αν εσυ τρεχεις στον υπολογιστη σου "περιεργα" προγραματα ή στον browser μπαινεις και κλικαρεις σε υποπτες σελιδες τοτε δεν σε σωζει τιποτα παρα μονο ο κυριος format :-)

Δημοσ.

Αν έχεις ρούτερ με firewall & Nat, βάλε μόνο ένα antivirus, πχ NOD32 και κανένα Spybot για τα spyware και είσαι κομπλέ.

Επίσης άλλαξε τον IE με Opera ή Firefox και θα γλιτώσεις πολλούς μπελάδες.

Δημοσ.
To Firewall ZoneAlarm αξίζει;

Μήπως έχετε να προτείνετε κατι διαφορετικό;

Προσωπικά, έχω να πω μόνο καλά για το συγκεκριμένο. Εύκολο interface και εύκολος έλεγχος. Ούτε απαιτητικό σε πόρους μπορείς να το πεις. Π.χ. αυτήν τη στιγμή, η διεργασία του πιάνει 7.5ΜΒ περίπου RAM. Ούτε υπερβολικό CPU usage ή κολλήματα έχω παρατηρήσει ποτέ, και το χρησιμοποιώ κοντά 2 χρόνια τώρα. Τώρα μεν το τρέχω σε σχετικά σύγχρονο μηχάνημα (C2D E6600 + 2GB RAM), αλλά πριν έπαιζε σε έναν Athlon XP 2400+ με μόλις 512ΜΒ RAM, πάλι χωρίς προβλήματα ταχύτητας/αποκρισιμότητας.

Πραγματικά, πάντα εκπλήσσομαι όταν διαβάζω εδώ στο φόρουμ αναφορές για προβλήματα με το συγκεκριμένο. Εδώ παίζει ρολόι πάντως όλον αυτόν τον καιρό.

Επίσης για anti-spyware το

doctorspyware ή το ad-aware?

ή κάτι διαφορετικό;

Η λύση που έχω βρει να δουλεύει καλά και μπορώ να προτείνω: Windows Defender της Microsoft + Teatimer (του Spybot-Search & Destroy) για realtime προστασία και το Spybot-S&D για χειροκίνητους ελέγχους.

Δημοσ.

ριξε μια ματια και στην υπογραφη μου. προσωπικα πιστευω οτι το firewall δε χρειαζεται. αρκει και αυτο τον windows. απο anti spyware spybot και καθαρισες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...