Houston Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δυστυχώς τα φτωχά παιδιά της συμπαθούς υπαίθρου και Δυτικών Προαστίων λόγω ελλιπούς παιδείας και κοινωνικής μόρφωσης τέτοιες φιλοδοξίες έχουν. Επίσης πως θα βάλουν εξάτμιση στο μηχανάκι, πως θα πειράξουν μηχανή και θα βάλουν μπλε φωτάκια, πως θα βρουν ευρώ για φούμo μαυράκι, Marllboro κτλ
mpakas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Παιδιά επειδή είδα αρκετά post που αναφέρονται στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ψηφοφορία που διοργανώνεται θα ήθελα να πω ότι το υπάρχον θέμα είναι για να σατιρίσουμε αυτήν την ψηφοφορία με δικές μας συμμετοχές. Προσεχτε το βίντεο λίγο...:-)
mavlamemos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 αν και εχω μερικες ενστασεις για καποια προσωπα ενα εχω να πω!!! ψηφιζω ογκουνσοτο σαν τον μεγαλυτερο ελληνα ΟΛΩΝ τον εποχων!!! θα μπορουσες να πεις επισης ποιους απο αυτους τους ελληνες θα δερνατε αλλα ειναι αλλο thread!!!!
mpakas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 αν και εχω μερικες ενστασεις για καποια προσωπα ενα εχω να πω!!!ψηφιζω ογκουνσοτο σαν τον μεγαλυτερο ελληνα ΟΛΩΝ τον εποχων!!! θα μπορουσες να πεις επισης ποιους απο αυτους τους ελληνες θα δερνατε αλλα ειναι αλλο thread!!!! ναι ναι τιμιος!!!!
rimster Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 ο μεγαλυτερος ολων των εποχων ειναι ο βεργης!!! ειναι ο μονος που εχει καταφερει να ειναι (ενα) με την εικονα της χωρας μας! για δδεεεεεεεεεεεεεεεσιμο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.