bill_2 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 γεια σας παιδια μηπως θα μπορουσε να μου πει καποιος απο που μπορω να αγωρασω ενα φωτεινό πληκτρολόγιο ? και φυσικα να ειναι καλης ποιοτητας .. ευχαριστω
Tenshi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Απο Logitec γνωρίζω τα G15 και G11(ψήνομαι να το αγοράσω αύριο,μπορεί να κάνω και κανα review) Απο Microsoft υπάρχει το MS RECLUSA. Πιστεύω οτι υπάρχουν και άλλα μοντέλα και αν θυμάμαι καλά έχω δεί και απο αυτά τα ελαστικά-διάφανα πληκτρολόγια που γίνονται ρολό (με led φωτισμό). Όσο για τιμές και απο πού....just skroutz it
katerina_a_86 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 για gaming-της logitech-46 ευρώ για gaming-της microsoft-48 ευρώ για gaming-της logitech-74 ευρώ φτηνό μεν,αγνωστης αξιοπιστίας δε-23 ευρω προτότυπο-ελαστικό-25 ευρώ δες κι εδώ... Εγώ θα πρότεινα της microsoft αν θέλεις αξιοπιστία.Γενικά δεν νομίζω πως αξίζει να δώσεις πολλά λεφτα για πληκτρολόγιο.
costas_k Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 [*]προτότυπο-ελαστικό-25 ευρώ Αυτό το ελαστικό το έχω και είμαι στο τσακ να το πετάξω από το παράθυρο
arkon Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Αυτό το ελαστικό το έχω και είμαι στο τσακ να το πετάξω από το παράθυρο Σαν πατακι ειναι αυτο ρε παιδια !! :-D:-D:-D:-D
Vatos_locos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Reclusa Gaming και απο εμένα δες και αυτό το thread http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=246830&highlight=Reclusa
iNorganic Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Και εγω +1 για reclusa το εχω περιπου κανα χρονο κ δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα. Ο φωτισμος του πιστευω ειναι ο,τι πρεπει, ουτε πολυ εντονος αλλα ουτε πολυ απαλος ,
bill_2 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 ευχαριστω παιδια σε ολους για της απαντησεις ,αυτο που μου αρεσε περισσοτερο ειναι το G15 της logitech ,μαλλον αυτο θα παρω
madsc Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Αυτό το ελαστικό το έχω και είμαι στο τσακ να το πετάξω από το παράθυρο Μη μας πεις που είναι το παράθυρο σου , πες μας όμως το γιατί για να μαθαίνουν και οι υπόλοιποι χρήστες. /sc
costas_k Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Μη μας πεις που είναι το παράθυρο σου , πες μας όμως το γιατί για να μαθαίνουν και οι υπόλοιποι χρήστες. /sc Τα πλήκτρα του δεν έχουν καμια αίσθηση, είναι πολύ μαλακα και με το παραμικρό που τα ακουμπάς γραφουν.. Το μονο θετικό είναι ότι μπορείς να τυλίξεις και να το βάλεις στην τσέπη σου
HQ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 το εχω κ εγω και μπορω να σου πω πως οταν γραφεις κατι ...ειναι σαν να κοπανας τα δακτυλα σου στο γραφειο σου και οχι σε πληκτρολογιο. δεν "πιανουν" πολλες φορες τα πληκτρα κ αναγκαζεσαι να γυρνας πισω να διορθωσεις οτι παρελειψε απο μονο του το τρομερο αυτο πληκτρολογιο ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.