Προς το περιεχόμενο

TAXI

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω κυκλοφορουν κ κομπογιανιτες ταριφες που δουλεια δεν ειχαν κ βαψανε το αμαξι τους κιτρινο κ βρηκαν την υγεια τους. Στις αποδειξεις θα κολησουμε -_0

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
πως γινεται ρε παιδια να μην φορολογουνται απο την αποδειξη? τι πραγματα ειναι αυτα? ολος ο κοσμος δε φορολογειται με βαση το εισοδημα του ? αυτοι με ποιο τροπο φορολογουνται? πραγματικα δε καταλαβαινω!

Πολύ απλά το επαγγελμα αυτό έχει ελαχιστο εισόδημα πχ 20.000Ε ανα έτος (αντικειμενικό κριτήριο). Τόσα φορολογεί το κράτος είτε βγάλει λιγότερα είτε βγάλει περισσότερα. Τώρα αμα εσύ του ζητήσεις απόδειξη, αυτή θα είναι μια για κάθε 100 άλλες που δεν κόβει. Αρα πολυ απλά θα την περάσει μέσα στα 20.000Ε που ουτος ή άλλως δηλώνει.

Τώρα άμα κόβει απόδειξη για ΟΛΟΥΣ τους πελάτες, στο τέλος του έτους θα έχει αποδείξεις αξίας πχ 70.000Ε, όσα πραγματικά βγάζει.Συνεπώς θα φορολογηθεί για τα 70 χιλιάρικα.

Αμα λοιπών το κράτος τους ζητήσει να φορολογηθούν για το σύνολο του εισοδήματος τους (κόβοντας παντα απόδειξη) τότε ο κ.Μπαντουράκις θα κλείσει το κέντρο της Αθήνας με 10.000 ταξι και δεν θα περνάει τίποτα.

Τώρα αποφεύγουν να κόβουν γιατι ενδεχωμένος (δεν το γνωρίζω αυτο) η κάθε απόδειξη να προσμετράτε επιπλεων του ελάχιστου εισοδήματος. Δηλαδή αμα κόψει απόδειξη για 20 ευρώ τότε θα πρέπει να δηλώσει 20.020Ε στην εφορία. Αλλά για αυτό θα πρέπει να μας πεί κάποιος που γνωρίζει περισσότερα.

Δημοσ.

Πιαστευω οτι δεν κοβουν αποδειξεις μονο γιατι αυτες θα φανερωσουν πραγματικο εισοδημα

και στην τελικη το υπουργειο οικονομικων θα τους στριμωξει....

οσο γιαυτο ....

Αμα λοιπών το κράτος τους ζητήσει να φορολογηθούν για το σύνολο του εισοδήματος τους (κόβοντας παντα απόδειξη) τότε ο κ.Μπαντουράκις θα κλείσει το κέντρο της Αθήνας με 10.000 ταξι και δεν θα περνάει τίποτα.

νομιζω πως καλο θα ηταν να γινει και ας κλεισουν για οσο καιρο θελουν το κεντρο ....

αλλωστε υπαρχουν και τα ματ

υπαρχει και αλλος τροπος να συνετιστουν ....

η αδεια ξερετε ποσο γραφει οτι κανει ??? (επισημα)

απο οτι μου ειπε γνωστος μου ταριφας το ''χαρτι'' γραφει 800.000 δρχ

αν λοιπον η κυβερνηση ειχε τα @@ να τους πει σας αγοραζω την αδεια εναντι ονομαστικης τι θα κανανε ???

η αν

εκανε το αλλο φτιαχνω δημοσια εταιρια κοκκινων ταξι και βαζω υπαλληλους (λυνω και το προβλημα της ανεργειας) οι οποιοι θα ΣΕΒΟΝΤΑΙ τον πελατη ενω θα δουλευουν μεσω ποσοστων βασιζομενοι παντα στις αποδειξεις ....

ΠΩ-ΠΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΡΕ ....

ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ....

ΝΑ ΔΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΚΟΠΗ

ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΚΥΝΗΓΙ ....

Δημοσ.
Πολύ απλά το επαγγελμα αυτό έχει ελαχιστο εισόδημα πχ 20.000Ε ανα έτος (αντικειμενικό κριτήριο). Τόσα φορολογεί το κράτος είτε βγάλει λιγότερα είτε βγάλει περισσότερα. Τώρα αμα εσύ του ζητήσεις απόδειξη, αυτή θα είναι μια για κάθε 100 άλλες που δεν κόβει. Αρα πολυ απλά θα την περάσει μέσα στα 20.000Ε που ουτος ή άλλως δηλώνει.

Τώρα άμα κόβει απόδειξη για ΟΛΟΥΣ τους πελάτες, στο τέλος του έτους θα έχει αποδείξεις αξίας πχ 70.000Ε, όσα πραγματικά βγάζει.Συνεπώς θα φορολογηθεί για τα 70 χιλιάρικα.

Τώρα αποφεύγουν να κόβουν γιατι ενδεχωμένος (δεν το γνωρίζω αυτο) η κάθε απόδειξη να προσμετράτε επιπλεων του ελάχιστου εισοδήματος. Δηλαδή αμα κόψει απόδειξη για 20 ευρώ τότε θα πρέπει να δηλώσει 20.020Ε στην εφορία. Αλλά για αυτό θα πρέπει να μας πεί κάποιος που γνωρίζει περισσότερα.

Παρακαλώ αν ξέρει κάποιος να απαντήσει σε αυτα ας μας πει.

Δημοσ.

αφου λετε οτι φορολογουνται 20χιλ δεν τους νοιαζουν οι αποδειξεις...κ οπως θα χετε δει υπαρχουν ολης της μερας τυλιγμενες...οποτε αυτο σημαινει οτι κανενας απο τους πρωηγουμενους δεν τις ζητησε.

μια φορα παντως που θελα αποδειξη, μου προτεινε αν ηθελα να τις παρω ολες...

Δημοσ.

Τις αποδείξεις που κόβουν δεν τις παραδίδουν πουθενά και άρα δεν φορολογούνται βάσει αυτών. Είτε σας κόψουν είτε δεν σας κόψουν το ίδιο τους κάνει. Έτσι μου σήμερα γνωστός μου ταρίφας που αν ήταν όλοι σαν αυτόν δεν θα υπήρχαν τέτοια topics στο forum :P.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...