Προς το περιεχόμενο

TAXI

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
;2184316']...τα σχετικά του 1998, δεν τα γνώριζα όπως επίσης δεν γνωρίζω ....είναι εξαιρετικά αγενείς απέναντι σε άλλους οδηγούς και η οδηγική τους συμπεριφορά είναι άθλια. Αυτό όμως δεν αγγίζει το πώς αντιμετωπίζουν τον πελάτη[/u'].

Τα σχετικα με το '98 εχουν προιστορια 30-40 ετων τουλαχιστον στην πολη αυτη, κι αν εσυ δεν τα γνωριζες εχει μικρη σημασια.

Οτι το 2008, το ιδιο το συνδικατο τους παιρνει τετοια χοντρα μετρα, αυτο και μονο λεει πολλα. Εσυ παλι εισαι ευχαριστημενος και δε σε αγγιζουν τα οποια προβληματα ως πελατη...

χμμ

Δηλαδη αν μπεις σ'ενα ταξι που ολα ειναι αψογα, αλλα ο οδηγος κορναρει ασκοπως, παει του σκοτωμου, βριζει την καθε ξανθια που παει με 5, βριζει τον παππου που οδηγει με το ενα ποδι στον ταφο κλπ κλπ, δε σε αγγίζει.

Μου εχει τυχει αρκετες φορες, και προσωπικα μου αρκει για να τον χαρακτηρισω αγενη. Δε χρειαζεται να με κλεψει ή να βαλει 2-3 αλλους μεσα... Και μονο το υβρεολογιο και η κλαψα, με εχει χαλασει. Και θα με χαλασει το ιδιο στο NY city και στο Gastouni city...

Υπαρχουν και πολυ χειροτερα ομως. Στη Μοσχα καθε 4τροχο που κυκλοφορει ειναι εν δυναμει ταξι. Σηκωνεις το χερι, σταματανε 2 ιδιωτες και αν δεν πλακωθουνε, κανεις παζαρι με χειρονομιες κυριως (ανγλίσκι νιέτ)... Για την ιδια διαδρομη πληρωσα 380 ρουβλια, την επομενη 200 και μια φορα 80... Παρανομο μεν, κοινη πρακτικη δε... Καπιταλιστικη πεινα... :fear:

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οι δικοι μας να δειτε τι μπουμπουκια ειναι ....

σε ΚΛΕΒΟΥΝ με το γαντι

σε πανε απο οπου θελουν ΑΥΤΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ κι αλλους χωρις να σε ρωτησουν

και οταν ειναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ επιλεγουν αν θα σε εξυπηρετησουν

ΧΩΡΙΑ την αγενοια τους ....και την αδιακρησια τους ....

Τους εχω φαει στην μαπα πολλα χρονια ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ

γιατι δεν ΜΠΟΡΩ να μαθω να οδηγαω και δεν μπορω να κατσω ορθιος σε λεωφορειο

ΟΥΤΕ και ειμαι ανθρωπος που θα μπω σε λεωφορειο και θα πω σε οποιον καθεται ΣΗΚΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ .... (με πονανε τα ποδια μου και η μεση μου αν μεινω καποια ωρα ορθιος)

300-400 ευρω τον μηνα για ταξια ....

mercentes θα αγοραζα και θα ειχα καποιον σεβασμο ....

οπου τους πετυχω να με κλεβουν τους αλλαζω τα φωτα

(απο αστυνομικο τμημα μεχρι που δεν τους πληρωνω)

Δημοσ.

Τους εχω φαει στην μαπα πολλα χρονια ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ

γιατι δεν ΜΠΟΡΩ να μαθω να οδηγαω και δεν μπορω να κατσω ορθιος σε λεωφορειο

ΟΥΤΕ και ειμαι ανθρωπος που θα μπω σε λεωφορειο και θα πω σε οποιον καθεται ΣΗΚΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ .... (με πονανε τα ποδια μου και η μεση μου αν μεινω καποια ωρα ορθιος)

γιατί βρε axaxouxas με λίγη προσπαθεια όλα γίνονται. θέληση να χεις....

Δημοσ.

Καλά είστε όλοι αστοιχείωτοι...

Οι ταξιτζήδες της Ν.Υ. σύμφωνα με το GTA4 (και άρα επιστημονικά αποδεδειγμένο) είναι κατα βάση έλληνες...

Εξ'ου και τα "you stupid m@l@k@, kolotryp@" που ακούς όταν πετάς έναν ταξιτζή έξω ingame....

Παίξτε και κάνα παιχνίδι... (απ'το "διαβάστε και κάνα βιβλίο" :P)

Δημοσ.
ΠΑΙΡΝΟΥΝ κι αλλους χωρις να σε ρωτησουν

Θα μπεις στο ταξι και θα δηλωσεις προορισμο,

"χωρις περιττες στασεις".

Λογικα θα το πιασει....

Το εχω κανει μια φορα, και δεν ειπε κουβεντα.

Και ευτυχως γιατι ημουν στα ορια εκρηξης απο θυμο.

Ισως να το καταλαβε απο την οψη μου ομως... :rolleyes:

Δημοσ.

Στην Ελλάδα μας έχει φάει ο μπρουκλισμός και η δειλεία. Εκεί βρίσκουν χώρο και μας σκίζουν. Ελληνικό φαινόμενο, όχι ταριφικό. Αν εφαρμοστεί όμως ο νόμος και ο άλλος χάνει το ταξί του για ένα μήνα αν τον πιάσουν διπλοταρίφα, να αρνείται πελάτη κ.τ.λ., να δεις που θα στρώνανε όλοι τους/μας. Η εφαρμογή του νόμου είναι το πρόβλημα στην Ελλάδα, το ότι δεν θα πάθεις κάτι.

Δημοσ.
γιατί βρε axaxouxas με λίγη προσπαθεια όλα γίνονται. θέληση να χεις....

1ον Και κυριοτερον δεν εχω χρονο...

η δουλεια μου με πιεζει παρα παρα παρα πολυ

2ον και σοβαρο δεν ακουω πολυ καλα ....

(δεν θελω ακουστικα, διοτι μια φορα που εβαλα -πολυ παλια παιδακι ημουν- παλι δεν ακουγα καλα, εκαναν βου'ι'τα)

3ον ΦΟΒΑΜΑΙ οχι για το αυτοκινητο αλλα για τους αλλους ....

(μην μου ξεφυγει καμια στραβη και παρω κι αλλον-ους στο λαιμο μου)

θα ηθελα παρα πολυ ομως μια μεγαλη γουρουνα ....

αλλα για να δωσεις εξετασεις πρεπει να πας με μηχανακι που ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ (ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ)

Δημοσ.
Θα μπεις στο ταξι και θα δηλωσεις προορισμο,

"χωρις περιττες στασεις".

Λογικα θα το πιασει....

Το εχω κανει μια φορα, και δεν ειπε κουβεντα.

Και ευτυχως γιατι ημουν στα ορια εκρηξης απο θυμο.

Ισως να το καταλαβε απο την οψη μου ομως... :rolleyes:

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Σιγουρα θα το καταλαβε ....

φοβερη ατακα θα την αφομειωσω στον επομενο ταριφα απο αυριο

Μου αρεσε ....(ΤΑ ΣΠΑΕΙ)

Δημοσ.
Στην Ελλάδα μας έχει φάει ο μπρουκλισμός και η δειλεία. Εκεί βρίσκουν χώρο και μας σκίζουν. Ελληνικό φαινόμενο, όχι ταριφικό. Αν εφαρμοστεί όμως ο νόμος και ο άλλος χάνει το ταξί του για ένα μήνα αν τον πιάσουν διπλοταρίφα, να αρνείται πελάτη κ.τ.λ., να δεις που θα στρώνανε όλοι τους/μας. Η εφαρμογή του νόμου είναι το πρόβλημα στην Ελλάδα, το ότι δεν θα πάθεις κάτι.

ΑΚΡΙΒΩΣ !!!

Αρε χουντα που θελουμε εδω ....

Οχι πως την εχω ζησει ....

αλλα απο περιγραφες αυτων που την εχουν ζησει ....

κανεις δεν τολμουσε λεει να πει η να κανει τιποτα

η πολλη ελευθερια μας εφαγε μου φαινεται

Δημοσ.

Θυμάμαι τότε που ήθελαν να επιβάλλουν την τοποθέτηση ταμειακών μηχανών στα ταξί. Είχαν κάνει κάτι απεργίες και τελικά η συμβιβαστική λύση ήταν "να χρησιμοποιούνται οι ταμειακές ως εκτυπωτικές μηχανές και όχι για τη φορολόγηση"!!!! Μόνο στην Ελλάδα αυτά!

Η απόδειξη είναι χρήσιμη για τον πελάτη, γιατί δείχνει και την απόσταση, εκτός από το ποσό. Οπότε, αν σου κόβουν απόδειξη, παίζει να δεις ότι σε κλέβει, δηλαδή το ταξίμετρο γράφει πιο γρήγορα απ'όσο πρέπει.

Δημοσ.

Σωστος....

ΕΛΛΑΔΑ = ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ....

στο θεμα μας βεβαιως και θα πρεπει να δινουν αποδειξεις στον πελατη οχι μονο οταν το ζητησει

αλλα παντα ....

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ

Δημοσ.

Τελικά επειδή δεν κατάλαβα,

Φορολογούνται με βάση τις αποδείξεις που κόβουν?

Αν όχι (όπως έχει υπωθεί) γιατί αποφεύγουν να κόψουν?

Δημοσ.

πως γινεται ρε παιδια να μην φορολογουνται απο την αποδειξη? τι πραγματα ειναι αυτα? ολος ο κοσμος δε φορολογειται με βαση το εισοδημα του ? αυτοι με ποιο τροπο φορολογουνται? πραγματικα δε καταλαβαινω!

Δημοσ.

Είπαμε, με αντικειμενικά κριτήρια φορολογούνται.

Αποφεύγουν να κόψουν απόδειξη γιατί μπορεί να έχουν πειραγμένο ταξίμετρο και να σου δείχνει ότι η διαδρομή που κάνατε ήταν 5 χιλιόμετρα, ενώ εσύ ξέρεις ότι αποκλείεται να είναι πάνω από 3.

Δημοσ.
Είπαμε, με αντικειμενικά κριτήρια φορολογούνται.

Αποφεύγουν να κόψουν απόδειξη γιατί μπορεί να έχουν πειραγμένο ταξίμετρο και να σου δείχνει ότι η διαδρομή που κάνατε ήταν 5 χιλιόμετρα, ενώ εσύ ξέρεις ότι αποκλείεται να είναι πάνω από 3.

Οπότε δεν θα του την σπάσω αρκετά.Κρίμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...