rufous Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Έχω ένα παλιό pc που το έκανα htpc. Η κάρτα γραφικών του είναι AGP Gigabyte 9600 Pro (ΑΤΙ). Συνδέω το pc με την TV (Plasma Panasonc TH-42PX7) από dvi σε hdmi. Με το κατάλληλο παίδεμα τα κατάφερα να δουλέψει, αλλά όταν παίζουν τα βιντεάκια δεν έχω εικόνα καθόλου! Τι μπορεί να φταίει; Στο monitor του pc παίζουν όλα κανονικά. Το ίδιο και στην tv με component. Υπάρχουν εγκατεστημένοι όλοι οι απαραίτητοι codecs, καθώς και οι τελυταίοι drivers της κάρτας γραφικών. Παρακαλώ τα φώτα σας...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Κλασικο προβλημα αδυναμιας στηριξης 2ης οθονης. Ακομα πιο αδυναμες καρτες (FX5200) δε δειχνουν βιντεο στην 2η οθονη ουτε με component... Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζα κι εγω μεχρι που το παρατησα, και στην Χ1800ΧΤ και τωρα στην HD3870 δεν εχει ξαναπαρουσιαστει. Να ρωτησω κατι. Τα βλεπεις ολα κανονικα, π.χ. την οθονη του media player αλλα εκει που επρεπε να υπαρχει βιντεο υπαρχει μια μαυρο-μωβ οθονη?
rufous Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Ακριβώς! Όλα κανονικά στους players (MP, GOM, BsPlayer) με κατάμαυρη οθόνη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.