johnykim Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω πρόσφατα έκανα λογαριασμό ,αλλά βαριέμαι να το φτιάξω Παντως εχει διαφορά με τα αλλα τετοια site γιατί βρίσκεις καποια ατομα που ξερεις αφου βαζουν τα πραγματικα τους ονόματα κ οχι ψευδώνυμα.
joannito Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Καλα δεν εχει σχεση αν ειμαι φοιτητης ή οχι. Η σχολη εχει μερικα ψιλοαπαλευτα μαθηματα γιάυτο κωλοβαραω To 70-80% γι'αυτο το χρησιμοποιει. Έχεις την εντυπωση οτι ειναι ευκολο να βρεις ενα συμμαθητη απο το δημοτικο ή ενα συμφοιτητη αφου τελειωσετε τις σπουδες και φυγετε στις πολεις σας; Επισης ενας γνωστος μου που εφυγε για μεταπτυχιακο στο εξωτερικο το χρησιμοποιησε για να μαθει πραγματα για τη σχολη του και την πολη που θα παει μεινει. απλως ηθελα να παρω ιδεες αλλων σχετικα με το facebook το οποιο το θεωρω πολυ πιο σοβαρο απο το hi5...
pp6210 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 εμένα πριν κανένα χρόνο με έκαναν invite στο hi5, και όταν πήγα να δημιουργήσω προφίλ και να ολοκληρώσω την εγγραφή, μου ζητούσε με τσαμπουκά να του δώσω πρόσβαση στα contacts του outlook πριν προχωρήσει (και καλά για να δει αν έχω γνωστούς μου που είναι ήδη γραμμένοι χρήστες). Οπότε το σταμάτησα εκεί, και έβρισα και τον φίλο μου που μου έκανε invite (εκείνος δεν κόλησε όταν το πρόγραμμα του ζήτησε π΄ροσβαση στα contacts του).... οπότε με το hi5 μακριά και αγαπημένοι!!! Το facebook δείχνει να έχει σοβαρότερη 'αποψη για τα privacy settings, οπότε διατηρώ εκεί λογαριασμό για να έχω επαφή με φίλους από το εξωτερικό, έχω 3-4 φωτο τις οποίες βλέπουν μόνο οι φίλοι μου και σχεδόν καμμία εφαρμογή (εκτός του photo album και του wall). Με όλες τις άλλες βλακείες του στυλ owned, bought for $$$, movie compatibility, δωράκια από καφέ μέχρι ότι .... βάλει ο νους που κατά καιρούς μου στέλνουν, απλά τα κάνω ignore και χαμογελάω (ειρωνικά).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.