Προς το περιεχόμενο

facebook

ellilili

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...στα δωρακια των applications βρες να τον κερασεις καμια χυλοπιτα...

Εδω που τα λεμε, θα κανουμε κανενα clubaki του insomnia στο facebook για να μπουμε ολοι μεσα?

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολύ ωραίο το Facebook. Μια απορία όμως που έχω και δεν έχω βρεί λύση είναι πώς μπορείς να σβήσεις μία φωτογραφία που σου έχουν στείλει? Δεν έχει delete για αυτές που σου στέλνουν. Εκεί τι κάνεις?

Δημοσ.
Μαλλον την πατησα...

Κλασική περίπτωση πολλών που την πατάνε έτσι και γεμίζουν το φατσαμπουκ με κόσμο που δεν ξέρουν....

μπορείς να τον κάνεις remove

Επίσης αν πας στο privacy έχει την επιλογή block people.

Δημοσ.
Κλασική περίπτωση πολλών που την πατάνε έτσι και γεμίζουν το φατσαμπουκ με κόσμο που δεν ξέρουν....

μπορείς να τον κάνεις remove

Επίσης αν πας στο privacy έχει την επιλογή block people.

το χεις σπουδασει βλεπω το αθλημα!!:-D:lol:B)

wizzy μην το καθυστερεις..εσυ χανεις αυτον τον μαγικο κοσμο του φεεεεεεισμπουκ!!:P

Δημοσ.
προσωπικά δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Ούτε και εγώ είναι η αλήθεια, αλλά δεν σημαίνει ότι φταίει το facebook γι αυτό...

• 2 μήνες μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν και δεν χρησιμοποιω κανενα απο τα 2 το facebook ειναι κλασεις ανωτερο απο το hi5. Κυριως επειδη το facebook μπορει να λειτουργησει και ως κλειστη ομαδα χρηστων ενω το hi5 ειναι πιο χυμα.

Δημοσ.
εσυ ποιο εχεις?

Δεν εχω ακομα αλλά καποιοι φιλοι προσπαθουν αν με πεισουν να κανω facebook. Βασικα θα ειναι καλο για να μπορω να βρω καποιο συμφοιτητη ειδικα τωρα που αρχισαμε να χανομαστε ισως και παλιους συμμαθητες.

Δημοσ.
Δεν εχω ακομα αλλά καποιοι φιλοι προσπαθουν αν με πεισουν να κανω facebook. Βασικα θα ειναι καλο για να μπορω να βρω καποιο συμφοιτητη ειδικα τωρα που αρχισαμε να χανομαστε ισως και παλιους συμμαθητες.

εγω για να πω την αληθεια με επεισαν να κανω μερικοι φιλοι μου hi5 εσυ ομως εισαι φοιτητης οπως ειπες... δυσκολη σχολη?:rolleyes:

Δημοσ.

σε μεγαλο ποσοστο αλλη μια ιντερνετικη @@ρια για οσους θελουν να συναψουν εικονικες και ως επι το πλειστον ψευτικες σχεσεις καθε ειδους

ειτε επειδη φοβουνται τον πραγματικο κοσμο ειτε επειδη βαριουνται ειτε επειδη μπορουν ευκολα να πλασαριστουν οπως θελουν

και η πλακα ειναι οτι ολοι ψαχνουν συμμαθητες η χαμενους γνωστους:rolleyes:

βγειτε εξω ρεεεεεεεε

Δημοσ.
εγω για να πω την αληθεια με επεισαν να κανω μερικοι φιλοι μου hi5 εσυ ομως εισαι φοιτητης οπως ειπες... δυσκολη σχολη?:rolleyes:

Καλα δεν εχει σχεση αν ειμαι φοιτητης ή οχι. Η σχολη εχει μερικα ψιλοαπαλευτα μαθηματα γιάυτο κωλοβαραω :lol:

σε μεγαλο ποσοστο αλλη μια ιντερνετικη @@ρια για οσους θελουν να συναψουν εικονικες και ως επι το πλειστον ψευτικες σχεσεις καθε ειδους

To 70-80% γι'αυτο το χρησιμοποιει.

και η πλακα ειναι οτι ολοι ψαχνουν συμμαθητες η χαμενους γνωστους:rolleyes:

βγειτε εξω ρεεεεεεεε

Έχεις την εντυπωση οτι ειναι ευκολο να βρεις ενα συμμαθητη απο το δημοτικο ή ενα συμφοιτητη αφου τελειωσετε τις σπουδες και φυγετε στις πολεις σας;

Επισης ενας γνωστος μου που εφυγε για μεταπτυχιακο στο εξωτερικο το χρησιμοποιησε για να μαθει πραγματα για τη σχολη του και την πολη που θα παει μεινει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...