Προς το περιεχόμενο

facebook

ellilili

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εξαρταται πως το χρησιμοποιει ο καθενας. αν ο οποιοςδηποτε βαζει οτι φωτο θελει, τοτε ειναι προφανες οτι το χρησιμοποιει για να κανει ισως γνωριμιες, να πουλησει μουρη, να κανει το ψωνιο του και αλλα συναφη. εγω το χρησιμοποιω μονο και μονο για να επικοινωνω με παλιους συμμαθητες,συμφοιτητες των οποιων τα στοιχεια δεν ειχα, και δεν προσθετω μεσα τον καθε αμπαλο για να λεω οτι εχω 500 φιλους στο φατσαμπουκ νομιζοντας οτι καταφερα κατι εντυπωσιακο. Παρομοια με τις εφαρμογες, δεν κραταω καμια,εκτος απο 1-2 που τις χρησιμοποιω, οπως το word challenge που μου αρεσει. Κατι σαχλαμαρες με own,frappe,prize,superwall και δεν ξερω εγω τι αλλο με εκνευριζουν. Με βολευει γιατι βλεπω φωτος απο φιλους, συγγενεις που δεν εχω τακτικη επαφη μαζι τους, και πεταω και καμια κουβεντα μαζι τους που και που. Σαν εργαλειο που το χρησιμοποιεις για να βρεις φιλους σου, η να διατηρεις επαφη με δικα σου προσωπα ισως ειναι το καλυτερο. Για τους αλλους που ψαχνουν και ψαχνονται εκει δεν εκφερω γνωμη.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

lol εγω βρηκα μια κοπελα που γουσταρα σε ολο το γυμνασιο!!!και τωρα μιλαμε κυριλε!!χαχαχα!

Δημοσ.
Προσωπική άποψη: με τα άτομα που υπήρχε αμοιβαία διάθεση για διατήρηση επαφής (φίλοι/γνωστοί), αυτό έγινε, χωρίς την βοήθεια των facebook, hi5 κτλ. Με άτομα που έχουμε να μιλήσουμε 3-4-5-10 χρόνια (παλιοί συμμαθητές κτλ), ε, κάποιος λόγος υπάρχει! ;) Άρα, προσωπικά, δεν με εξυπηρετεί σε κάτι η εγγραφή σε τέτοιες κοινότητες.

Ε ενταξει καπως ετσι αλλα οχι και 100%.ΠΧ στο δημοτικο ημουν κολλητος με ενα παιδι της πολυκατοικιας μου,ο οποιος επειτα μετακομμισε Σουηδια.Για τα επομενα χρονια ανταλλαξαμε 1-2 καρτες,και μετα τα ιχνα μας εξαφανιστηκαν.

Σημερα με το που κοιταζα το facebook,κανοντας search 2-3 ατομα που μου ηρθαν στο μυαλο,σκεφτηκα να κανω και το παιδακι αυτο (πλεον δεν θα ναι παιδακι,και τελικα βρεθηκε!

Τον εκανα add,και προφανως οταν με κανει accept,θα εχουμε μια καποια επικοινωνια...

Δημοσ.

Εγώ γράφτηκα για να δω από περιέργεια τι στο καλό είναι αυτό που ακούω και τελικα ρε παιδιά είναι μια βλακεία. Λες και κάνεις τσατ. Κάνεις δωράκια εικονικά από εδώ κι από εκεί. Μια μοναδική φορά μπήκα και τώρα τέλος. Αυτό που μου τη σπάει πάντως είναι ότι δεν έχεις την επιλογή να διαγραφείς, απλά κάνεις κάτι σαν παρκάρισμα του λογαριασμού.

Πάντως ότι παίζει φακέλωμα έχει ακουστεί από διάφορα μέσα (περιοδικά, νετ κλπ)

Δημοσ.
[...]

Η περίπτωση που περιγράφεις είναι ιδιαίτερη και σίγουρα, στην περίπτωση αυτή, το facebook αποδείχτηκε χρήσιμο. Ελπίζω να βρεθείς με το φιλαράκι σου.

Απλά, πάλι προσωπικά μιλώντας, με όσους έχω μιλήσει που χρησιμοποιούν το facebook, το κάνουν περισσότερο για "πουλ-μουρ" παρά για οτιδήποτε άλλο, κάτι παρόμοιο με αυτό που περιγράφει ο mihalakis στο post του στο σημείο με τους "500 φίλους [...]". Οπότε, αντιλαμβάνεσαι ότι έχω μια αποστροφή για το όλο θέμα.

Από την άλλη, σκέφτομαι ότι το αδικώ, υπό την έννοια ότι δεν είναι σωστό να απορρίπτω κάτι πριν το δοκιμάσω (σε λογικά πλαίσια μιλάμε ε!), οπότε κάποια στιγμή μπορεί να εγγραφώ. Απλά, η στιγμή αυτή αργεί πολύ ακόμα...

Δημοσ.
Απτη μια ξερουμε να διαμαρτυρομαστε για τα κρυφα συστηματα παρακολουθησης, τις καμερες στους δρομους, τις υποκλοπες απο συστηματα τυπου Echelonκλπ. Γενικα στη γκρινια για το φακελωμα απο τους κακους Αμερικανους ειμαστε πρωτοι.

Απτην αλλη πρωτοι ειμαστε και σε κατι sites τυπου facebook οπου τρεχουμε να βαλουμε οικειωθελως το ονοματεπωνυμο μας, το προσωπο μας, τους φιλους μας, ενιοτε και τα προσωπα των φιλων μας και της οικογενειας μας (χωρις τη συγκαταθεση τους συνηθως). Γενικα στο οικειοθελές αυτοφακελωμα σε Αμερικανικα sites δεν εχουμε προβλημα.

Τα παραπανω δεν ειναι offence προς οσους το χρησιμοποιουν (ενας απο αυτους ειμαι κ εγω), αλλα προς αυτους που ξερουν μονο να γκρινιαζουν στα λογια, αλλα στις πραξεις κανουν άλλα.

On topic: Σαν site ειναι ισως το καλυτερο απο τα site τετοιου τυπου. Μοναδικα του μειονεκτηματα η ταχυτητα browsing και οι κουραστικες εφαρμογές (τις οποιες αν θελεις απλα δεν ενεργοποιεις).

Συμφωνώ απόλυτα....δίνετε στοιχεία και φωτογραφίες έτσι αβέρτα και μετά μην κλαίτε!!!Όμως το επιτάσσει η εποχή και εμείς ακολουθούμε την εποχή ε?Να έχετε κριτική ικανότητα και να διαλέγετε ποιά είναι αυτά που σας ταιριάζουν και ποιά σας εκφράζουν για να ακολουθήσετε.Και σιγά ...το facebook περιμέναμε να κρατήσουμε επαφές ή να βρούμε άτομα με τα οποία έχουμε χαθεί.Πφφφφφ....:confused: Αμερικανιές!!!!

Δημοσ.

Παιδια προτεινω επισης να δειτε το ρεπορταζ απο το Κουτι της Πανδωρας

"Facebook" που κανει μια καλη προσεγγιση στο θεμα τετοιων διαδυκτιακων

υπηρεσιων.

Θιγει επισης το πως 3ες εταιρειες μεσω διαφορων προγραμματων που εγκαθιστας μπορουν να εκμεταλλευτουν τα στοιχεια σου κτλ.

Οπως επισης και το παραδοξο οτι αφενος γινεται αγωνας για τα προσωπικα δεδομενα και απο την αλλη χιλιαδες κοσμος τα "δωριζει" ελευθερα σε αγνωστους.

Δημοσ.

Χρήσιμη υπηρεσία που βοηθάει αρκετά άτομα (όλα όσα ξέρω και αναγνωρίζουν έναν υπολογιστή βλέποντας τον) να έρθουν σε επαφή με κάποιον που μπορεί βρίσκεται στο διπλανό γραφείο ή σε κάποια άλλη ήπειρο. Επίσης μπορείς να παίξεις και να ανταλλάξεις διάφορα πολύ ωραία δωράκια με τους "φίλους" σου.

[κακίες]

Κατά τα άλλλα θα ήθελα πολύ να εκραγούν όλοι οι servers του facebook αλλά πρωτού συμβεί αυτό να δημοσιευτούν όσα "προσωπικά" δεδομένα έχουν καταχωρήσει οι χρήστες του και παράλληλα να μοιράζονται σε dvd με τις εφημερίδες. Επιπλέον θα μπορούσαν να έχουν επεξεργαστεί οι φωτογραφίες των μελών και να τους εμφανίζουν σε "περίεργες" καταστάσεις. Τέλος θα ήθελα οι δημιουργοί του να πάρουν το Νόμπελ (δε με πειράζει σε τι τομέα) και με τα χρήματα που θα βγάλουν εκμεταλλευόμενοι τα πρώην μέλη τους να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους σε κανα ιδιόκτητο νησάκι (πχ Αυστραλία).

Σε περίπτωση που δεν εισακουστούν οι παραπάνω επιθυμίες μου, να καταντήσετε κάπως έτσι σε 30 χρόνια:

image001xk1.jpg

Φιλικά έτσι;

[/κακίες]

Δημοσ.

Ρε σεις δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάτε εν τέλει...ο καθένας βάζει ότι θέλει στο facebook. Προφανώς καταλαβαίνει ότι μοιράζεται και δημοσιοποιεί πράγματα για τον εαυτό του. Εν τέλει μπορεί να μην τον πειράζει, δεν είναι λες και έχουμε τίποτα να κρύψουμε. 'Η μάλλον έχουμε αλλά το τι θεωρεί ο καθένας ότι πρέπει να κρύψει είναι δικό του θέμα.

Δημοσ.
Παιδια προτεινω επισης να δειτε το ρεπορταζ απο το Κουτι της Πανδωρας

"Facebook" που κανει μια καλη προσεγγιση στο θεμα τετοιων διαδυκτιακων

υπηρεσιων.

Θιγει επισης το πως 3ες εταιρειες μεσω διαφορων προγραμματων που εγκαθιστας μπορουν να εκμεταλλευτουν τα στοιχεια σου κτλ.

Οπως επισης και το παραδοξο οτι αφενος γινεται αγωνας για τα προσωπικα δεδομενα και απο την αλλη χιλιαδες κοσμος τα "δωριζει" ελευθερα σε αγνωστους.

Που μπορουμε να το δουμε αυτο?

Δημοσ.
wizzy πες μου ποτε να σε κανω add!χαχαχα!

Ααααα, θα περιμένεις κάμποσο.... Από αποθέματα υπομονής, πώς πάμε; :-D

Ρε σεις δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάτε εν τέλει...ο καθένας βάζει ότι θέλει στο facebook. Προφανώς καταλαβαίνει ότι μοιράζεται και δημοσιοποιεί πράγματα για τον εαυτό του. Εν τέλει μπορεί να μην τον πειράζει, δεν είναι λες και έχουμε τίποτα να κρύψουμε. 'Η μάλλον έχουμε αλλά το τι θεωρεί ο καθένας ότι πρέπει να κρύψει είναι δικό του θέμα.

ʼΝταξ, προσωπικά δεν τραβάω ζόρι με το facebook, τη γνώμη μου είπα, όπως και άλλοι. Όσο για αυτό:

Προφανώς καταλαβαίνει ότι μοιράζεται και δημοσιοποιεί πράγματα για τον εαυτό του.
προσωπικά δεν είμαι και τόσο σίγουρος...
Δημοσ.

Παιδιά πως διαγράφω κάποιον απο φίλο στο facebook?πλζ ας απαντησει καποιος. Ειναι ενας 37 χρονων μου σπασε τα νευρα να ζηταει τηλεφωνο!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...