ellilili Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Εσεις τι γνώμη έχετε για το facebook; Το χρησιμοποιείτε;
grnemo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Πολύ καλό, πολύ οργανωμένο. Επίσης είναι αρκετά σοβαρό σε σχέση με τα υπόλοιπα. Βρίσκεις άπειρο κόσμο και επικοινωνείς με ανθρώπους που έχεις να τους δεις χρόνια. ΤΟ μόνο πρόβλημα είναι ότι έχει πρόσβαση σε πολλά θέματά σου και πρέπει να ρυθμίσεις πάρα πολλές παραμέτρους για να έρθει στην μορφή που το θες (τι θα εμφανίζεται που και ποιες εφαρμογές θα ξέρουν τι, για σένα).
therock Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Τι το περισσοτερο/ποιοτικοτερο εχει απο τα υπολοιπα?ΠΧ το hi5 που ακουω πολλοι να χρησιμοποιουν και κυριως ατομα γνωστα μου,το θεωρω αηδια. Σιγα ποιο το νοημα να προσθετεις 5-10 φωτογραφιες και να κανεις add τον καθε αμπαλο?Σορρυ κιολας...απλως ρωταω αμα υπαρχει καποιο βαθυτερο νοημα που εγω δεν βλεπω να μου μου το πειτε μπας και την δω αλλιως.
Chrisxxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Απο τη στιγμη που δεν μπορεις να δεις τις φωτο του καθε 16χρονου wannabe model και θελω να γνωρισω το κοσμο ειναι αηδια... Αν το θες για σοβαρη χρηση δλδ να βρεις κανα παλιο συμμαθητη κλπ καλο ειναι, πιο σοβαρο απο τα υπολοιπα δηλαδη.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Απτη μια ξερουμε να διαμαρτυρομαστε για τα κρυφα συστηματα παρακολουθησης, τις καμερες στους δρομους, τις υποκλοπες απο συστηματα τυπου Echelonκλπ. Γενικα στη γκρινια για το φακελωμα απο τους κακους Αμερικανους ειμαστε πρωτοι. Απτην αλλη πρωτοι ειμαστε και σε κατι sites τυπου facebook οπου τρεχουμε να βαλουμε οικειωθελως το ονοματεπωνυμο μας, το προσωπο μας, τους φιλους μας, ενιοτε και τα προσωπα των φιλων μας και της οικογενειας μας (χωρις τη συγκαταθεση τους συνηθως). Γενικα στο οικειοθελές αυτοφακελωμα σε Αμερικανικα sites δεν εχουμε προβλημα. Τα παραπανω δεν ειναι offence προς οσους το χρησιμοποιουν (ενας απο αυτους ειμαι κ εγω), αλλα προς αυτους που ξερουν μονο να γκρινιαζουν στα λογια, αλλα στις πραξεις κανουν άλλα. On topic: Σαν site ειναι ισως το καλυτερο απο τα site τετοιου τυπου. Μοναδικα του μειονεκτηματα η ταχυτητα browsing και οι κουραστικες εφαρμογές (τις οποιες αν θελεις απλα δεν ενεργοποιεις).
-WISE- Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 το χρησιμοποιω εδω και λιγο καιρο..αλλα εκτος απο το να βρισκεις ατομα που εχεις καιρο να μιλησεις και να κανεις απευθειας τσατ δεν βλεπω αλλη σκοπιμη χρηση...
therock Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Τι εννοειται βρισκεις ατομα με τα οποια εχεις καιρο να μιλησεις?Με το σκεπτικοοτι εχουν βαλει τα αληθινα τους στοιχεια?
TechnoState Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 ...οτι και να λεμε, τα παλικαρια 'πουλανε' μονο...προσδοκιες (κατι σαν τον ΟΠΑΠ ας πουμε) και εχουν καταφερει να δημιουργησουν μια σελιδα κεφαλαιοποιησης 2,3bil boxes! καταρραμενοι αμερικανοι!
-WISE- Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Τι εννοειται βρισκεις ατομα με τα οποια εχεις καιρο να μιλησεις?Με το σκεπτικοοτι εχουν βαλει τα αληθινα τους στοιχεια? εγω προσωπικα εννοω οτι βαζοντας τα αληθινα στοιχεια συμφοιτητων,συμμαθητων ακομα και συγγενων,εχω βρει παρα πολλα ατομα που ειχα πολυ καιρο οχι μονο να δω αλλα και να μιλησω!!
therock Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Βασικα και εγω το δοκιμασα και βρηκα καποιους και πηγα να γραφτω για να το τσεκαρω και μου βγαζει το εξης You are ineligible to register for Facebook. Τι παιζει?
-WISE- Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Βασικα και εγω το δοκιμασα και βρηκα καποιους και πηγα να γραφτω για να το τσεκαρω και μου βγαζει το εξηςΤι παιζει? ποιος ξερει τι παρανομοιες εχεις κανει εσυ... προσπαθησε να ξανακανεις ενα ρετζιστερ.
therock Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Βασικα εδωσα email απο temporaryinbox.com ΤΕσπα δοκιμασα απο το αλλο μου PC και εκανα ενα δηθεν λογαριασμο.
-WISE- Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 πες μας τλχ για πιο λογο εφτιαξες προφιλ στο φιεσμπουκ!
regina Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Φωτογραφιες και ...πρασινα αλογα.... που θα γνωριζει ο καθενας αν εγω εβαλα αληθινη φωτογραφια??? και στοιχεια....ποσοι απο ολους αυτους δινουν αληθινα στοιχεια??? Θα γραφτω καμια μερα...ετσι για να δω τι γινεται εκει μεσα. Αξιζει τον κοπο? δεν το πιστευω
wizzy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Προσωπική άποψη: με τα άτομα που υπήρχε αμοιβαία διάθεση για διατήρηση επαφής (φίλοι/γνωστοί), αυτό έγινε, χωρίς την βοήθεια των facebook, hi5 κτλ. Με άτομα που έχουμε να μιλήσουμε 3-4-5-10 χρόνια (παλιοί συμμαθητές κτλ), ε, κάποιος λόγος υπάρχει! Άρα, προσωπικά, δεν με εξυπηρετεί σε κάτι η εγγραφή σε τέτοιες κοινότητες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.