Προς το περιεχόμενο

"config.nt" vista 16 bit windows subsystem

vaiostir

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Εδώ και λίγο καιρό έχω το πρόβλημα ότι δεν μπορώ να τρέχω στα vista home premium 16bit εφαρμογές. Σας επισυνάπτω το μήνυμα λάθους. Πιστεύω ότι κάτι έχει πάθει τo αρχείo c:\windows\system32\config.nt.

Υποθέτω ότι αν το αντικαταστήσω με το αρχικό θα μου λυθεί το πρόβλημα. Μήπως ]

'ξέρετε που μπορώ να το βρω, ή αν το πάρω από άλλο υπολογιστή που δουλεύει κανονικά θα τρέχει και σε μένα κανονικά?

Ευχαριστώ

post-69694-129062968975_thumb.jpg

Δημοσ.

μηπως αν σου στειλει κανενας το δικο του εχεις πιο χοντρο προβλημα μετα γιατι ισως να ειναι με τις δικες του ρυθμισεις.γιατι δεν δοκιμαζεις να κανεις repear μηπως το προβλημα ειναι γενικο?

Δημοσ.
μηπως αν σου στειλει κανενας το δικο του εχεις πιο χοντρο προβλημα μετα γιατι ισως να ειναι με τις δικες του ρυθμισεις.γιατι δεν δοκιμαζεις να κανεις repear μηπως το προβλημα ειναι γενικο?

Πως κάνω repair στα vista?

Δημοσ.

βαλε το cd των vista κανε επανεκκινηση τον υπολογιστη και οταν σου ζητησει να πατησεις ενα κουμπι πατα το για να ξεκινησει να φορτωνει απο το cd.θα σου εμφανισει μια εικονα που θα λεει windows vista απο κατω εγκατασταση τωρα και λιγο πιο κατω με μικρα γραμματα επιδιορθωση των windows.κανεις κλικ εκει και πατας μετα που λεει αν δεν κανω λαθος επιδιωρθωση κατα την εκκινηση.αν σου βρει κατι θα το διορθωσει.

Δημοσ.

Εχω ένα cd που λεει Acer vista upgrade και είναι για αναβάθμιση μόνο των vista.

Καμιά ιδέα πως να κάνω repair?

To αρχείο config.nt έχει καταστραφεί, δεν ξέρω πως και έχει μηδενικό μέγεθος και όταν το ανοίγω με το σημειωματάριο δεν έχει τίποτα μεσα.

Εστω αν έχει κανείς το αρχείο απο το cd των vista να μου το στείλει για να το κάνω expand.

:-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...