Προς το περιεχόμενο

MAME

ellilili

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κε κσανα... ροισπαικτ στο παλεικαρη

:P

Τζόνε τα πράγματα είναι σοβαρά! αυτός άμα πάει να συμπληρώσει υπεύθυνη δήλωση θα τον μαγκώσουν για ισόβια :P

• 10 μήνες μετά...
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τo controller του XBOX 360 στο ΜΑΜΕ;

Ο,τι έχει οδηγό στα windows(ή σε όποιο λειτουργικό τρέχεις το mame)μπορείς να το δουλεύεις και μέσα στο mame.

Δημοσ.

Είναι ένα πρόγραμμα που σου επιτρέπει να παίξεις παιχνίδια από τα «ηλεκτρονικά» τα ουφάδικα πως το λέει η νεολαία :mrgreen: .

Δημοσ.

η συλλογή μου μετράει 22gb!! ακόμα και σήμερα μαζευόμαστε για τπτ nba jam, η κάνα metal slug 4πλο στο pc!! :P

28gb απλα roms και 142 τα CHDs...Ορεξη να χεις να κατεβαζεις :-D

Δημοσ.

Μάγκες έχω σκοπό να τα ξανά κατεβάσω (τα είχα στο παλιό PC το 2005), στην αρχή μόνο τα απλά roms. Αυτό που με προβληματίζει είναι το πως θα φαίνονται σε οθόνη 24αρα 1920*1200 16:10 στο παλιό pc με monitor 17 και 1024*768 ήταν μια χαρά.

Δημοσ.

Μάγκες έχω σκοπό να τα ξανά κατεβάσω (τα είχα στο παλιό PC το 2005), στην αρχή μόνο τα απλά roms. Αυτό που με προβληματίζει είναι το πως θα φαίνονται σε οθόνη 24αρα 1920*1200 16:10 στο παλιό pc με monitor 17 και 1024*768 ήταν μια χαρά.

Με τα παρακάτω settings θα φαίνονται όλα τα games αρκετά καλά.

default game options:

•  
  • display tab: enforce aspect ratio
  • advanced tab: effect-> art twisty ή κάποιο άλλο που θα σου αρέσει (πχ scanlines)
  • screen tab: view-> pixel aspect

Δημοσ.

η συλλογή μου μετράει 22gb!! ακόμα και σήμερα μαζευόμαστε για τπτ nba jam, η κάνα metal slug 4πλο στο pc!! :P

Μία ολόκληρη καφετέρια του 80's-90's έχεις, με τίγκα από "κουτιά" κονσόλες.

By the way, Super Mario Bros υπάρχει σε ROM ή τζάμπα καίει η μηχανή αναζήτησης μου;

Δημοσ.

Μία ολόκληρη καφετέρια του 80's-90's έχεις, με τίγκα από "κουτιά" κονσόλες.

By the way, Super Mario Bros υπάρχει σε ROM ή τζάμπα καίει η μηχανή αναζήτησης μου;

Βγήκε σαν versus παιχνίδι ψάξε δηλαδή για vs. super mario bros

Δημοσ.

Ψάξε για την rom με όνομα pc_smb.

Βασικά τo super mario πάντως είναι console game. Αν θες να το παίξεις, καλύτερα βρες την έκδοση για NES ή SNES που είναι και οι "original"..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...