Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια με BIOS

ntsingos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Εχω μητρικη P5K Deluxe/Wifi και εχω βαλει τους τελευταια bios 8012 αν δεν κανω λαθος.Σε αυτα αντιμετωπιζω ενα προβλημα σχετικα με τον επεξεργαστη μου και θελω να τα αφαιρεσω και να βαλω τα παλια.Γνωριζει καποιος πως το κανω αυτο καθως οταν παω να το κανω μεσω EZ FLASH ή BIOS UPDATE μου λεει πως η εκδοση που εχω ειναι η πιο καινουρια και δεν κανει καμια κινηση

Ευχαριστω για την μετακινηση του post μου,δεν γνωριζα σε ποια κατηγορια επρεπε να το βαλω

• Moderators
Δημοσ.

Downgrade δεν κανεις τοσο ευκολα...

Με ''νορμαλ'' τροπο δε γινεται.

Τωρα εαν υπαρχει κανενα κολπο δε ξερω.

Αλλα εαν δεν εχουμε προβλημα ΔΕ κανουμς BIOS upgrades...

Δημοσ.

Το εχω επαναφερει το κλασσικο Bios αλλα δεν θυμαμαι με πιο τροπο,ο λογος που κανω συνεχομενα Update στα Bios ειναι οτι εχω προβλημα με το οταν ανοιγω τον υπολογιστη.Παει ρευμα κανονικα και αναβοσβηνει η οθονη στη συνεχεια πειραζω τις μνημες μια μια και ανοιγει κανονικα.Διαβασα οτι ειναι προβλημα του P35 Chipest και θα διορθωθει με καποια καινουρια εκδοση Bios

Δημοσ.

Επειδη βρηκα κατι μετα απο πολυ ψαξιμο θα ηθελα να το αναφερω:

1. Copy any older BIOS with name P5KD.ROM to USB Flash Drive

2. Copy BIOS "την υπαρχουσα εκδοση" to USB Flash Drive

3. Setup ASUS EZ-Flash

4. Start flashing "με την υπαρχουσα εκδοση" version. When process erasing BIOS will be started press reset button

5. MB will request drive with BIOS file with name P5KE.ROM. Will be flashing this version BIOS

6. Start Windows and flashing any version BIOS by Asus Update program. Itʼs delete any traces from "τελευταια εγκατεστημενη εκδοση" version BIOS

7. Now You can flashing any BIOS version by EZ-Flash, AFUDOS and ASUS Update

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...