man_ioa1979 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ . ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ... ΕΧΩ ΕΝΑ LAPTOP ACER ASPIRE 1641 ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ FORMAT.... ΠΕΡΑΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ WINDOWS XP ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ... ΟΡΙΣΑ ΓΛΩΣΣΑ , ΩΡΑ ΚΑΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ 'ΗΝΩΜΕΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ΄ .... ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΖΗΤΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ Η ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ.... ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΙΠΟΤΑ ....ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ, ΕΝΩ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ....(ΒΕΛΑΚΙΑ ΔΗΛ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ..) ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΝΕΚΡΟ... ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ.... ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ????
varemarious Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Αν δοκίμαζες να βάλεις ενα εξωτερικό πληκτρολόγιο να δείς αν δουλεύει για να μπορέσεις να συνεχίσεις την εγκατάσταση και αφού τελειώσεις ...αν συνεχίσει να στο κάνει τα ξαναλέμε ....
Artizda Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Το ίδιο πρόβλημα είχα αντιμετωπίσει και εγώ. Είχα δοκιμάσει να κάνω αυτό που πρότινε ο varemarious, αλλά δεν γινόταν τίποτα. Στη τελική με πολύ υπομονή μπήκα στη ηλίθια διαδικασία του copy-paste χαρακτήρα-χαρακτήρα με το ποντίκι, απο διάφορες λέξεις που υπήρχαν σε εκείνη την οθόνη. Ένα φιλαράκι μου είπε οτι ήταν πρόβλημα της μητρικής... Τι να πει κανείς... καλή τύχη φίλε
varemarious Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Το ίδιο πρόβλημα είχα αντιμετωπίσει και εγώ. Είχα δοκιμάσει να κάνω αυτό που πρότινε ο varemarious, αλλά δεν γινόταν τίποτα. Στη τελική με πολύ υπομονή μπήκα στη ηλίθια διαδικασία του copy-paste χαρακτήρα-χαρακτήρα με το ποντίκι, απο διάφορες λέξεις που υπήρχαν σε εκείνη την οθόνη. Ένα φιλαράκι μου είπε οτι ήταν πρόβλημα της μητρικής... Τι να πει κανείς... καλή τύχη φίλε Ας ελπίσουμε ότι ο φίλος μας δεν έχει κάτι τέτοιο πάντως πρέπει να πώ ότι +1 στον τρόπο που βρήκες τον τρόπο αυτό με το copy paste...πολύ καλό δε το χα σκεφτεί ποτέ
pisio Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δοκίμασε κανένα άλλο πληκτρολόγιο Και μην γράφεις κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.