DIMITRISG Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 εγω το ακουσα 2-3 φορες γιατι εχει πλακα ετσι οπως μιλάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Παρεπιπτοντως και ενα ευχαριστω για τους μεταφραστες που προσφερουν στην κοινοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgemarios Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 συνηθως οι αμερικανοι ετσι μιλανε, σαν τουρμπο μη κρινετε απο τις ταινιες που εχουν εξασκηθει στο να μιλανε ωραια για να τους καταλαβαινουν ολοι πολυ ωραια παρουσιαση παντως (αν και υποθετω πως τα features που εδειξε θα μπορουσαν να ειναι απλα add-ons στον firefox 2, ή κανω λαθος?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digimyth Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 δε μου αρέσει που όταν ανοίγω ένα tab πατώντας το μεσαίο κουμπί του ποντικιού με πετάει στο τέλος! Πολύ σπαστικό. Στον 2 όταν άνιογα ένα tab το άνοιγε ακριβώς δίπλα απο αυτό που βρισκόμουν... Βέβαια δε ξέρω αν διαφέρει o firefox στα linux... Κατά τα άλλα πολύ γρήγορος και σταθερός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Bάλτε στο νέο firefox about:config εχει πολύ γέλιο η νέα οθόνη που εμφανίζετε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.