DIMITRISG Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Ένα βιντεάκι με μια επίδειξη των νέων λειτουργιών του firefox 3 http://people.mozilla.com/~beltzner/overview-of-firefox3.swf Πως μιλάει έτσι ο τύπος γλιστριδες έφαγε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Πολύ γρήγορα μιλάει ο τύπος Δεν ξέρω που δεν ξέρω καλά Αγγλικά μιλούσε και γρήγορα που να καταλάβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simosx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Είναι τυπικό να μιλάει κάποιος γρήγορα σε τέτοιες παρουσιάσεις. Γενικά αρκετός κόσμος όταν δει κάποια καθηστέρηση στην ομιλία, τείνουν να κλείνουν την παρουσίαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Είναι τυπικό να μιλάει κάποιος γρήγορα σε τέτοιες παρουσιάσεις. Γιατί αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 ειναι σκέτη τρελα, ο τυπος γκαζωνει και δεν κανει κανενα κομπιασμα ούτε ενα λαθάκι, πρεπει να ειναι επαγγελματιας εκφωνητης, Αυτος για τσαμπιονς λινγκ ειναι οτι πρεπει ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasis159 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Πολλά ενδιαφέροντα features! Ανυπομονώ πραγματικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amadeus7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 δε πειράζει που μιλάει γρήγορα, αρκεί που μιλάει καθαρά, έτσι μπορείς να καταλάβεις τα πάντα. αλλά αναρωτιέμαι, αυτός ο άνθρωπος δεν αναπνέει??? νομίζω πως στο τέλος θα σκάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk_surfer Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Όντως φαίνεται πολύ καλός ο νέος firefox, με λειτουργίες που θα μας διευκολύνουν σε πολλά πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 έλεος, μια χαρά τον καταλαβαίνεις τον άνθρωπο... πολύ ωραίος ο mister 3, me like Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 πως γινεται να βαλουμε την τελευταια εκδοση rc2 σε ubuntu? την εχω κατεβασει σε μορφη tar νομιζω και δε ξερω τπτ... στο synaptic εχει μεχρι beta5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Στο synaptic θα βρεις μέχρι και την έκδοση rc1 που ανέβηκε πριν μια βδομάδα. Η rc2 θα αναίβει και αυτή σε λίγες μέρες. Απλά άνοιξε τον synpatic και πήγαινε στο μενού του ρυθμίσεις>repositories και στο παράθυρο που θα ανοίξει πήγαινε στην καρτέλα ενημερώσεις και εκεί στο πεδίο ubuntu ενημερώσεις επέλεξε ότι υπάρχει και μετά κάνει μια ανανέωση και θα σου έρθουν οι τελευταίες εκδόσεις των προγραμμάτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 thanksss αντε να μαθαινουμε και τπτ απο λινουξ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
santonop Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Το πρόβλημα με το xulrunner το έχει αντιμετωπίσει κανείς; Εψαξα στο νετ αλλα δεν βρήκα λύση του προβλήματος και κάθε τόσο μου πετάει ειδοποίηση για partial upgrade. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 @dimitris2006 Δες αυτό και γενικά έχει αρκετά χρήσιμα αρθρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Ουτε εγω καταλαβα οσοι ξερετε αψογα αγγλικα καταλαβατε εγω με λιγα τπτ! Και να σας πω την αμαρτια μου τοκλεισα πριν τελειωσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.