Προς το περιεχόμενο

Xmpeg 4.2a προβλημα στον ηχο

gbras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μολις αρχιζει κοδικοποιηση μιας ταινιας με υποτιτλους μετα απο λιγο κοβεται χωρις λογο ο ηχος! οταν κανω κοδικοποιηση χωρις υποτιτλους και επιλεξω το vob 01 και οχι το .ifo ο ηχος ειναι μια χαρα!! μηπως ξερει κανενας τι συμβαινει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε gbras,καταρχην καλο θα ηταν αν κατεβαζες την νεα εκδοση του xmpeg η οποια ειναι η 4.62.Παμε τωρα στο ψητο! Κατεβασε την ταινια στο δισκο με το smartripper 2.40 η dvd decrypter 3.0,δοκιμασε τωρα να την κωδικοποιησεις αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ διαλεξε το ifo αρχειο ακομη και αν δεν θελεις τους υποτιτλους!Το ifo εχει πληροφοριες για την ταινια διαρκεια,audio streams κτλ.Εγω θα σου προτεινα να κατεβασεις καποιο αλλο προγραμμα κωδικοποιησης οπως flaskmpeg

Την εκδοση αυτη που λες που τη βρηκες? Εγω μονο τη δικη μου 4.2α βρισκω!! Εχω βρει μια εκδοση του flaskmpeg που κανει τη δουλεια μου απλα το Xmpeg ειναι πολυ πιο γρηγορο!! Τα κανει στο μισο χρονο! Οσο για ολα τα αλλα που αναφερεις τα κανω ετσι ακριβως!

Re paidia i pio Gam@ati me8odos einai ayti pou perigrafei to RAM sto teyxos Noembriou. Me to neo VobSub mporeis na baleis toys ypotitlous se opoio simeio tou video 8eleis, na toys megalwseis kata X 'H kata Y, na allakseis xrwmata (giati polla programmata de toys bazoun asprous, alla grizo-asprous) kai mporeis na peirakseis HYE/Saturation/brightness wste na mi bgainei skoteino to video! - me ta filtra pou anaferontai. dokiamste to. Episis o ixos einai amartia na min einai AC3 (ektos an proorizetai gia 1 cd) alla yparxoun episis polloi tropoi ektos FLask gia nta tous kaneis MP3. des sto www.doom9.net kai 8a deis.....

Φιλε gbras η εκδοση 4.2a δεν μου δουλευει, βγαζει ενα μυνηνα λαθους στα Γερμανικα!!!! Μηπως μπορεις να μου πεις καποιο αλλο url να το κατεβασω ή να με βοηθησει με το παρον

Basika tin ekdosi auti ti brika ap to digital digest= www.digital-digest.com sto link pou exei gia to flaskmpeg alla mporeis na to katebaseis kai apo to mp3guest.com an ksereis gallika!

Giati sou bgazei tetoio minima den mporo na katalabo!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...