tzinos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 το συστημα ειναι ενα παλιο athlon 3200xp, se mobo MSI k8n platinum (nforce 3 250), kai PSU tagan 480 3ετιας περιπου. Παλια απο οτι θυμαμαι ειχα λιγο αυξημενες θερμοκρασιες, καμια φορα στην μεση ενος παιχνιδιου εκανε ρεσταρτ. Το συστημα για γενικη χρηση, ιντερνετ, μουσικη δουλευει κανονικα. Φυσικα ειχα καλυτερο πισι για το σπιτι και αυτο το ειχα στο μαγαζι για ψιλοδουλιες, αλλα τωρα το πουλησα οποτε εφερα αυτο στο σπιτι μεχρι να χτισω ενα καινουριο. Μοιας και το εφερα εδω, μπηκα στο ιντερνετ να κανω κανα update. Κατεβαζω το pc alert απο το σιτε της msi και τρεχοντας το μου τσιριζει μια σειρηνα. Εδω εχω τις ενδειξεις σε φοτο. Δειτε τι λεει με κοκινο στα 12 volt. Να τονισω για λιγα δευτερολεπτα το δειχνει κοκινο και 1.68, μετα τιποτα, και επαναλαμβανεται αυτο συνεχεια. Τι ερμηνεια δινετε?? επειδη δεν την εχω ψαξει την δουλεια με τα ρευματα, τα υπολοιπα φενονται νορμαλ? Μηπως ηρθε η ωρα να του αλλαξω psu?
tzinos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 και μια απο το speedgan, εδω νομιζο τα δειχνει κανονικα. ειναι λογικο να πεζουν τα ρευματα προς τα πανω? πχ το 5 παει 5.1, το 12v sta 12,1....ktlp, συνηθος οποτε το τσεκαρω προς τα πανω ειναι.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Λαθος του προγραμματος ειναι, με1 ,6 volt δε θα αναβε καν! Αλλωστε το Speedfan δειχνει σωστα
washcloud Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 ...δεν το ξέρω αυτό που ανέφερε ο De@th L0rd , αλλά τελευταία δουλέυω παλιό μηχάνημα MSI. Στο οποίο τρέχει το pc alert 4 επίσης. Όλα καλά με την πάρτη του αλλά είπα να βάλω το motherboard monitor. Σε άλλα pc μια χαρά το ΜΜ. Σ' αυτό, με το που άνοιξε, μου πετάει cpu T = 80,σε λιγάκι 90. Φυσικά είπα "WTF". Kλείνω το MM , στο PCA4 έχει "εκτιναχθεί" ΚΑΙ σ'αυτό η cpu Τ= 90. Tεσπα μερικά restart, και συνειδητοποιώ ότι απλά ΜΜ και PCA4 ΔΕΝ τα βρίσκουν (τσεκάρω και την ψύκτρα με το χέρι, μια χαρά κουλ). Το ΜΜ5 με όποιο άλλο σχετικό soft το έτρεχα ταυτόχρονα (πχ speedfan ), δεν έβγαζε ποτέ πρόβλημα. Συμπέρασμα : Μάλλον απλά δεν τα λέει καλά το PCAlert4 ; Kάνε μια διαστάυρωση με κα'να 2 ακόμα "μετρητές τάσης" (αν δεν έχεις πολύμετρο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.