paul_w810i Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Αγορασα κινhτο τηλεφωνο απο αγγλια και προφανως εχει αγγλικο μενου,αγγλικη γλωσσα γραφης κλπ. Υπαρχει τροπος να κανω update ι να αλλαξω το firmware ωστε να λειτουργει το κινητο με πληρης ελληνικη υποστηριξη? Το τηλεφωνο ειναι το SE w300i
nokiamaniac Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Αγορασα κινhτο τηλεφωνο απο αγγλια και προφανως εχει αγγλικο μενου,αγγλικη γλωσσα γραφης κλπ. Υπαρχει τροπος να κανω update ι να αλλαξω το firmware ωστε να λειτουργει το κινητο με πληρης ελληνικη υποστηριξη?Το τηλεφωνο ειναι το SE w300i γιατί δε ρωτάς σε κατάστημα μεταχειρισμένων κινητών τηλεφώνων-ανταλλαγών? λογικά πρέπει να γίνεται.
alt10 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 και εμενα θα με ενδιεφερε κατι τετοιο λογικα με καποιο software που αλλαζει το language pack ή και ολο το firmwear ...αν ξερει καποιος ???
paul_w810i Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Κουτσα στραβα τα καταφερα και το μετετρεψα σε ελληνικοτατο κινητο...Το flashαρα. Μου βγηκε λιγο η ψυχη αλλα ολα οκ τωρα
alt10 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 πως το εκανες μπορεις να περιγραψεις λιγο την διαδικασια γιατι ενδιαφερομαι και εγω αλλα πιστευω και αλλα ατομα ....
paul_w810i Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Κουτσα στραβα με το XS++. Κατεβασα απο αλλου firmware MEDITERR πακετο που υποστηριζει ελληνικα αγγλικα ρουμανικα βουλγαρικα κ.α. αλλα επειδη δεν εβρισκα τπτ σε κανενα ελληνικο σιτε χρησιμοποιησα ενα ρουμανικο :Ρ ΔΕΝ λειτουργουσε το κινητο ομως! Μου εβγαζε σφαλμα οτι "Σφαλμα κατα τη συνδεση του παροχεα.." κατι τετοιο πριν καν με ρωτησει για το ΡΙΝ νομιζω. Ξενερωσα, το φλασαρα με το XS++ με επιλογη που ειχε το προγραμμα Europe2 που ηταν η προεπιλεγμενη του κινητου και μαντεψε... Εγινε ελληνικο! :S Δε ξερω πως εγινε αυτο καθως και δεν ξερω γιατι δεν ειχε την επιλογη MEDITERR για το w300i... Θελει ρισκο :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.