Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια! w810i προβλημα

paul_w810i

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλαξα πρωσοψη στο κινητο μου (ολα τα πλαστικα) και αφου το ξανασυναρμολογησα βλεπω οτι η οθονη αναβει και μενει λευκη. Βγαζει τους ηχους που δειχνουν οτι λειτουργει αλλα η οθονη παραμενει λευκη να φωτιζει. Το ιδιο συμβαινει οταν συνδεω το κινητο με USB στον υπολογιστη.

Γνωριζετε τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

Ε την οθονη χρειαστηκε να την βγαλω ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ και εκτος απο την ταινια που συνδεει με την πλακετα δε βλεπω να εχω πειραξει κατι αλλο εξισου ευαισθητο...

Δημοσ.

δλδ δν καταλαβα οταν αλλαζεις προσοψη με κατσαβιδι και τετοια βγαζεις και την οθονη απο την επαφη ???

Δημοσ.

καθε παρομοια ενεργεια εχει το ρισκο καποιων τετοιων αποτελσματων, ελπιζω να μην εχεις βαλεις σωστα το βισματακι της οθονης πανω στη πλακετα αλλιως θα σου κοστισουν ακριβα οι νεες προσοψεις....););):fear::fear::fear:

Δημοσ.

Αν δεν ειχα βαλει σωστα το βυσματακι, δε θα ειχε μεγαλυτερο προβλημα η οθονη? να μην αναψει καθολου? Η οθονη θα μου ωγει στα 40? ΑΝ φτασουμε εκει... :mad:

Και ναι χρειαστηκε να τα βγαλω ολα....

Ξερει κανεις αν χρειαζεται φλαση το firmware? Και αν ναι, ξερει να μου το εξηγησει?? :-D

Δημοσ.
Αν δεν ειχα βαλει σωστα το βυσματακι, δε θα ειχε μεγαλυτερο προβλημα η οθονη? να μην αναψει καθολου? Η οθονη θα μου ωγει στα 40? ΑΝ φτασουμε εκει... :mad:

Και ναι χρειαστηκε να τα βγαλω ολα....

Ξερει κανεις αν χρειαζεται φλαση το firmware? Και αν ναι, ξερει να μου το εξηγησει?? :-D

Oχι δεν νομιζω να εχει σχεση το firmware στην συγκεκριμενη περιπτωση... ψαξε και στο myphone ομως ;););)

Δημοσ.

Κανονικο το εχω. Εκανα ενα flash αλλα τιποτα. Βλεπω οτι η 'παθηση' ειναι γνωστη ως White Screen of Death :lol:

και τωρα μενω μπερδεμενος χωρις να 3ερω τι να κανω....

Α, και επειδη δε βλεπω πολλη ανταποκριση στο αλλο μου τοπικ μπορει κανεις να μ πει πως μπορω να αλλαξω το firmware του αγγλικου μου w300i?;)

Δημοσ.

μπορεις να το πας στην sony ericsson για την οθονη και να υσχιριστεις οτι δν δουλευε και τετοια δν ειναι χαζοι αλλα αμα ειναι στην εγγυση μπορουν να το κοιταξουν αν οχι με μια μικρη πληρωμη νομιζω ... ειναι ολοι εμπειροι ... οσο για το δευτερο ρωτα στο myphone θα ξερουν περισσοτερα αλλα δν χανεις τιποτα να ρωτησεις σες τιποτα γερμανους και τετοια μπας και οι τεχνικοι κανουν ΄΄νομιμα΄΄ πραγματα ...

Δημοσ.
Αλλαξα πρωσοψη στο κινητο μου (ολα τα πλαστικα) και αφου το ξανασυναρμολογησα βλεπω οτι η οθονη αναβει και μενει λευκη. Βγαζει τους ηχους που δειχνουν οτι λειτουργει αλλα η οθονη παραμενει λευκη να φωτιζει. Το ιδιο συμβαινει οταν συνδεω το κινητο με USB στον υπολογιστη.

Γνωριζετε τι μπορει να φταιει?

Αγαπητέ Paul,

αν κατάλαβα καλά, το πρόβλημα που έχεις πρέπει να δημιουργήθηκε (ίσως ) επειδή άγγιξες την επαφή της οθόνης με γυμνό χέρι. Πάντως να ξέρεις οτι αν το πάς στην Sony Ericsson θα δούνε 1000% οτι έχει ανοιχτεί, οπότε σε πάνε καρφί για αλλάγη οθόνης. Αυτό που συμφέρει είναι να καθαρίσεις την επάφη με ένα πανάκι απο microfibra σαν αυτά που είναι για τα γυαλιά και τα σχετικά, και να τσεκάρεις μήπως έχει γρατσουνιστεί πουθενά η πλεξούδα της. Άν διαπιστώσεις κάτι τέτοιο, να ξέρεις οτι πρόκειται για δουλειά των 15? με 20? και μπορείς να το κάνεις ευκόλα μόνος σου.

Δημοσ.

Τελικα εσκισα κατα ενα μερος την ταινια που συνδεει την οθονη με την πλακετα :o

Και ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΕΕΕΕ :lol:

Ομως επειδη και ο θειος μου εχει ενα w810i χαλασμενο πηρα την δικια του οθονη :P

Αλλιως στο νετ ειδα οτι κανει γυρω στα 35? μαζι με εξοδα αποστολης....

Γενικο συμπερασμα, μαλακια μου.... Επρεπε να ημουν πιο προσεκτικος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...