o_magazatoras Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 ... πουλησαν τον οτε θα πουλησουν και αλλα αυτην την ετ γιατι δεν την πουλανε να σταματησουμε και εμεις να πληρωνουμαι πειτε μου γιατι? Μην τους βάζεις ιδέες,λέμε.Γιατί,μήπως θα καταργηθεί το πάγιο τώρα που "Γερμανοποιήθηκε" ο ΟΤΕ;Ή μήπως νομίζεις ότι όταν θα (ξε)πουληθεί και η ΕΡΤ θα καταργηθεί η εισφορά;Το πολύ-πολύ και για λόγους "αθέμιτου ανταγωνισμού" να βρουν κάποιον τρόπο να μας χώσουν και άλλες εισφορές υπέρ ιδιωτικών καναλιών.
Keosen Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Αν οντως στεκουν τα χρηματα που ακουγονται ειναι απαραδεκτοι,και για 3 μιλαμε για λιγοτερο απο μιση ωρα δουλειας στο photoshop. Τα animation ειναι αρκετα ωραια αλλα και παλι οχι για τοσα χρηματα.
PaNtErAz Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 ρε παιδια που λεει οτι εδωσαν 1.2 εκ ευρω ? ωραια τα νεα σηματακια το παλιο της ΕΤ1 μου αρεζε περισότερο παντως εγω σε θεσσαλονικη και Ξανθη παραπονο δεν εχω το σημα στα κρατικά καναλια ειναι τελειο . σε αντιθεση με καποια οπως ΑΝΤ1 πχ που εχει χαζα χρωματα . καποιος ειπε για φιλμνετ για HD !!!! εχασα κατι ?
adi32 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Επίσης, ο Πρόεδρος της ΕΡΤ ευχαρίστησε ιδιαιτέρως την βρετανική εταιρία Red Bee Media, τονίζοντας ότι "γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα, καθώς έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό", ΚΑΙ ανέφερε ότι χρειάστηκαν 8 μήνες δουλειάς, έρευνες αγοράς και ποιοτικές έρευνες και ότι το συνολικό κόστος ανήλθε στα 1,2 εκατ. ευρώ και για τα τρία κανάλια. http://news.pathfinder.gr/greece/news/478172.html
soilworker Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Ρε η νετ εχει καθυστερηση στον ηχο 5 δευτερολεπτα....Πλακα θα χει να δουμε τον αγωνα ετσι...
Krokodilos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Ρε η νετ εχει καθυστερηση στον ηχο 5 δευτερολεπτα....Πλακα θα χει να δουμε τον αγωνα ετσι... Η καθυστερηση ειναι μικροτερη παντως απο αυτην των σχολιαστων.:lol::lol:
soilworker Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Η καθυστερηση ειναι μικροτερη παντως απο αυτην των σχολιαστων.:lol::lol: Ενταξει εφτιαξε η καθηστερηση του ηχου.Για των σχολιαστων δεν νομιζω
Amadeus7 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Φίλε soilworker συμφωνώ μαζί σου αλλα αντί να το παίζεις marketίστας, καλύτερα θά ΄τανέ να μας δείξεις δείγμα απ' τα δικά σου σήματα.Γιατί και 'γώ μπορώ να πώ οτι αντί για 7μέρες πού 'θελε ο θεός να δημιουργήσει τον κόσμο εγώ θα μπορούσα να τον φτιάξω στις μισές. χαλάρωσε λίγο. δίκαιο έχει ο soilworkeρ. ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να τα φτιάξει. δε ξέρω πόσα γνωρίζεις από σχεδίαση αλλά τα συγκεκριμένα σήματα γίνονται και με τη "ζωγραφική" των windows. (εντάξει αν θες να το κάνεις και σε καλή ανάλυση θα χρειαστείς λίγο περισσότερη ώρα).
liakos14 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Μουφα τα λογοτυπα... κι αλλα πεταμενα λεφτα...
De@th L0rd Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Να πάνε να πνιγούν και αυτή και τα υπέρογκα ποσά των εισφορών στους λογαριασμούς.ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΙΣΦΟΡΕΣ.
haHa Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 αυτο πως σου φαινεται?orf hd1 720p 16/9 12.mbit rare ac3 5.1 net 576i mono 4:3 καλα ενταξει η νετ δεν εχει τοσα χιονια απλα δεν εχει καλη εικονα το tvtuner του pc.στην 32αρα εχει πολυ καλυτερη εικονα η νετ.δλδ χωρις το χιονακι. Τι μαρκα ψηφιακο tv tuner εχεις?? Μοντελο?
PaNtErAz Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι εδωσαν 1,2 οχι για να αγωρασουν 3 σηματακια . αλλα κανανε ερευνα αγωρας οργανωσαν το προγραμμα τους τροπους προβλης κτλ κτλ . απλα θα ηθελα αυτα τα χρηματα να τα επερναν ελληνες .
antonl Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Όντως δεν ξέρω πως κολλήσαμε ότι δώθηκε αυτό το ποσό για τρία λογότυπα. Όλο το project κόστισε τόσο.
Fidel Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Καλά δεν μπορώ να πω ότι με τρέλανε κιόλας, απλά το σήμα ήταν συμπαθητικό χωρίς πολλές φαμφάρες!
lerikosa Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δεν τρελαθηκα κιολας... Μετριοτητες απο ανθρωπους χωρις οραμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα