Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κι εγω παρηγγειλα hd καρτουλα και αυριο ελπιζω αυριο να δω τον αγωνα σαν ανθρωπος

και οχι σαν να εχω 10 βαθμους μυωπια

ουστ χαραμοφαιδες

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι να σας πω παιδεια εχετε δικιο εγω πηρα μια 1080p και νομιζα πια οτι ειναι εντελως μουφα αλλα τωρα καταλαβα γιατι π.χ. το filmnet το απολαμβανουμε σε hd ποιοτητα και τα δικα μας καναλια σαν να ειμαστε στραβοι !τι να κανουμε ! μακαρι αυτο να αλλαξει .... και πολυ συντομα ευελπιστουμε ...

Δημοσ.

αυτά τα λαμόγια που διοικούν εκεί μέσα μια ζωή τα τρώνε από παντού, δώσανε κοντά μισό δισ.δραχμές για 3 εικονίδια? καλά είπε ο φίλος μας πιο πίσω με 10 ? κάναμε καλύτερα και θα είχαμε και τα λεφτά για κάτι πιο ουσιαστικό.

Εκεί μέσα έχουν κάνει εθνική υποθεση την eurovision (στην ουσία και άλλος ένας τρόπος να δικαιολογούν λεφτά που τρώνε) και τώρα αυτό. Δηλαδή για να δούμε επιτέλους ψηφιακό σήμα, θα πρέπει να χαλάσουν 1,2 δισ. ? και όχι εκατ. μου φαίνεται.

Θυμάμαι ένα πρωί που οι τύποι στο πρωινό της ΝΕΤ τα έχωναν στο ΣΚΑΪ γιατί λέει οι πιο πολλοί έχουν τηλεοράσεις 4/3 και βλέπουν με γραμμές πάνω/κάτω. ΈΛΕΟΣ, αντί να τα χώνουν σε όλους τους άλλους που μας στραβωνουν τα χώνουν στο μοναδικό σταθμό που πλήρωσε να πάει ένα βήμα μπροστά. Φανταστείτε πόσο πισω είμαστε

Δημοσ.
Εγω τους εφτιαχνα καλυτερα και για 10 ευρω...

Α και μη χαιρεστε εμεις τα πληρωσαμε και αυτα...

Δεν είναι μόνο αυτό, το ότι ακόμα και γραφίστας στο πανεπιστήμιο κάνει καλύτερα σήματα. Το πιο άθλιο είναι ότι η REDBEE που κατασκεύσε αυτά τα εξαυλώματα έχει κάνει το logo του BBC και πολύ καλές δουλειές και μας έπιασε κορόιδα με το ANT1 logo και το φιάσκο της ERT, και ίσως ήθελε να μας εξευτελήσει.

P.S Ζητάω από την ΕΡΤ 10 ευρώ για αυτά μια και χρεώνω 1 ευρώ το λεπτό :lol:

ertlogoslo6.jpg

Πάντως χωρίς πλάκα θα προτιμούσα αυτά που έκανα από τα άθλια της REDBEE :lol:

Δημοσ.

Εγώ θέλω τα παλιά σήματα, θέλω την χάλια εικόνα, θέλω μονοφονικό ήχο, θελω Λωξάντρα.... Βασικά θέλω τα λεφτά μου πίσω. Πως σας φάνηκε?

Δημοσ.

αυτο πως σου φαινεται?

orf hd1 720p 16/9 12.mbit rare ac3 5.1

600426

net 576i mono 4:3

600424

καλα ενταξει η νετ δεν εχει τοσα χιονια απλα δεν εχει καλη εικονα το tvtuner του pc.στην 32αρα εχει πολυ καλυτερη εικονα η νετ.δλδ χωρις το χιονακι.

Δημοσ.

Είπαμε δεν είναι κακό. Αν βάλω και εγώ το Bluray μου να παίξει χάρηκα. Από την ΕΡΤ θα δούμε σε 20 χρόνια από τώρα τετοια εικόνα, όταν θα έχουν πάει οι "έξω" (χωρών) αναλύσεις σε τρελά όρια.... Ζήσε Μάη να δεις... Μάη.

Δημοσ.

Πάντος αυτό το τετράγωνο πλαίσιο των ΕΤχχ και αυτή η θαμπάδα κάτι μου κάνει. Με αυτή μεγαλώσαμε, πως θα την αποχωριστούμε εν καιρό.... (ελπίζω όχι σύντομα). ΝΟΤ!

Υ.Γ. @fabiawrc ΝΕΤ στέρεο από που πιάνεις? Κάποτε έπαιζε στο πατρικό μου στην Αθήνα και τα άλλα 2 κανάλια μετά πάλι πουφ. Για Χανιά π.χ που είμαι τώρα δεν το συζητάμε, ούτε για Ψηφιακή....

Δημοσ.

δεν ειναι στεριο η νετ

μονοφωνικη ειναι ακομα

το οτι εχουμε περασει απο την μαυροασπρη στην εγχρωμη ειναι μια προοδος ομως

απορω γιατι δεν το βαζουν τουλαχιστον στην ψηφιακη και σε 16.9

τοσο δυσκολο ειναι ?

Δημοσ.
δεν ειναι στεριο η νετ

μονοφωνικη ειναι ακομα

το οτι εχουμε περασει απο την μαυροασπρη στην εγχρωμη ειναι μια προοδος ομως

απορω γιατι δεν το βαζουν τουλαχιστον στην ψηφιακη και σε 16.9

τοσο δυσκολο ειναι ?

Το ανέφερα επειδή ο fabiawrc στο συγκριτικό με τα 2 scrennshots στο 2ο με την ΝΕΤ λέει 576i/stereo/4:3. Πάντος σε κάποια φάση στην Αθήνα κάνα 4ήμερο και στα 3 ΕΤxxx άναβε η ένδειξη stereo. Ολυμπιακούς Πεκίνου θα δουμε πάλι στα μαύρα χάλια μας. Βρε ούστ...

Δημοσ.
mono ειναι το εγραψα μεσα εκ παραδρομης.με τετοια καλουδια που εχει το orf μου ξεφυγε.

Αχχχ, μου έφυγε η φούντωση....

Δημοσ.

Είναι να εξοργίζεσαι όμως, ο κύριος Παναγόπουλος δίνει τόσα λεφτά για σήματα και παπαρίες ενώ ταυτόχρονα κόβει τις πολύ αξιολογες εκπομπές του Στέλιου Κούλογλου...τί να πεις...

Οι εκπομπές του "Θεματική Βραδιά" και "Ρεπορτάζ χωρίς Σύνορα" κόπηκαν επειδή απλά "δεν άρεσαν" (σύμφωνα με δήλωσή του) στον μεσιέ Παναγόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ. Της κρατικής τηλεόρασης δηλαδή που πληρώνουμε θέμε δε θέμε, και που αποφασίζει και τι θα πρέπει να μας αρέσει ή όχι.

Εδώ για περισσότερα http://www.rwf.gr/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...