Προς το περιεχόμενο

Really Slow start up and shut down! help!

Vladimiros92

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω μεγαλο προβλημα οταν ανοιγω το Πισι κολλαει στην μπλε οθονη για 2 λεπτα πριν μπει στιν επιφανεια εργασιας και επισης κανει περιπου ενα με 2 λεπτα να κλεισει απο οταν παταω απενεργοποιηση....(μου δειχνει πολλη ωρα το φοντο της επιφανειας εργασιας μονο του πριν κλεισει ) Πιστευω πως δεν εχω ιους και λοιπα , κανω ανασυγκροτηση συχνα και Τσεκντισκ, και χρισιμοποιω το CCleaner. Help!

Δημοσ.

Κάνε:

Start>Run>"msconfig" (το γράφεις χωρίς τα "")

και δες ποια προγράμματα εκκινούν όταν εκκινεί και ο υπολογιστής σου, μέσω της καρτέλας Startup.

Δημοσ.

ευχαριστω αλλα το εχω δοκιμασει κ αυτο.... στην εκινιση εχω μονο κατι drivers Nvidia, ενα Antispyware, το Antivir (Antivirus) και το msn.... καθαρα ολα αποτι πιστευω. Επισης κοιταξα και το event viewer και σε καθε boot τοθ υπολογιστη βγαινει ενα error που λεει τα εξης:

''Αυτός ο υπολογιστής έχει ρυθμιστεί σαν μέλος μιας ομάδας εργασίας και όχι σαν μέλος ενός τομέα. Η υπηρεσία "Σύνδεση στο Δίκτυο" δεν χρειάζεται να εκτελεστεί σε αυτήν την ομάδα παραμέτρων.'' code:3095

Δημοσ.

Βάλε το AVG είναι και antispyware και antivirus, αρκετά απότελεσματικό, υπάρχει free edition. Google It.

Σκάναρε το πισί σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...